Last news in Fakti

22 Април, 2020 16:31 1 037 0

Бивш съотборник на Стилиян Петров: Преборих коронавируса благодарение на него

  • петров-
  • помощ-
  • борба-
  • коронавирус-
  • агбонлахор-
  • астън вила

Гейбриъл Агбонлахор разкри, че бившият български национал му е помогнал изключително много в борбата с COVID-19

Бивш съотборник на Стилиян Петров: Преборих коронавируса благодарение на него - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Астън Вила Гейбриъл Агбонлахор разкри пред „talkSPORT”, че Стилиян Петров и неговата съпруга са му помогнали да се пребори с коронавируса. Той обяви в социалните мрежи през март, че има всички симптоми на заболяването, затова реши да се самоизолира от всички за 14 дни. Месец по-късно, англичанинът споделя, че неговият бивш съотборник във Вила му е помогнал да преодолее неприятния етап в живота.

„Беше една неделя и започнах да получавам симптоми, няколко дни по-късно вдигах температура и се чувствах отпаднал. Така бях 10 дни. Не беше въобще приятно, беше ужасно. Едно от най-лошите ми изживявания през живота бе, но за щастие, тялото ми се пребори.”

„Моят добър приятел Стилян Петров и неговата жена живеят на около 5 минути от нас и ми носеха консумативи до входната врата, витамини и други продукти. Обичам Стилян, той е страхотен човек, на когото дължа много, както и на другия ми съсед, който също ми помагаше” казва Агбонлахор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА