Last news in Fakti

22 Октомври, 2021 20:49 1 287 18

От столичната болница "Св. Анна": Над 300 са ваксинираните днес

  • болница-
  • света анна-
  • 300 ваксинирани-
  • днес

Центърът работи от 8ч. до 20 ч. всеки ден (включително събота и неделя)

От столичната болница "Св. Анна": Над 300 са ваксинираните днес  - 1
Снимка: БГНЕС

Над 300 са си поставили ваксини днес в имунизационния център на столичната болница "Св. Анна". Данните са към 19.30 ч. През целия ден в болницата е имало осигурени два ваксинационни екипа.
За съжаление и днес след обяд, в продължение на над 3 часа имаше сривове на Националната здравно-информационна система, алармират от лечебното заведение.

От болницата напомнят, че центърът работи от 8ч. до 20 ч. всеки ден (включително събота и неделя). Има всички ваксини, одобрени за ползване в страната.
Не е необходимо предварително записване. Ваксинационният център се намира в двора на болницата и може да се стигне до него с автомобил.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    22 5 Отговор
    ГОРДОСТ ЛИ Е С ПРИНУДА КОЛКО ХОРА СА ЖЕРТВАЛИ ,ЗДРАВЕТО СИ, ЖИВОТА И ДОСТОЙНСТВОТО.....

    Коментиран от #9, #13, #16

  • 2 за протокола

    19 5 Отговор
    днес нови 300 овце са ваксинирани! Амин!

    Коментиран от #5

  • 3 КВО СТАВА БРЕ🤔

    1 10 Отговор
    ТО АНТИ ВАКСИ НЕ ОСТАНА!👏👏ПОНЕ „ОНИЯ” ДВАМАТА ЩЕ СА НИ ЗА ЦВЯТ👌БЯЛ
  • 4 Грульо

    0 1 Отговор
    За 60 години тамъм всички ще ваксат. :D
  • 5 Доцент Мангъров

    5 16 Отговор

    До коментар #2 от "за протокола":

    Дано не попаднеш в ковид отделение за лекуване, тогава друго ще пишеш. Въпрос на личен избор е вакцинирането, а не такива всезнайковци, като теб да пишат глупости.

    Коментиран от #7

  • 6 факт

    3 1 Отговор
    300х365хколко години ще направи 7 милиона!?и като действат 1 година става безкрайност! математика а!?
  • 7 факт

    11 2 Отговор

    До коментар #5 от "Доцент Мангъров":

    оцелях защото не попаднах по съвета на американски лекар!!!
  • 8 Ташунко Сапа

    14 2 Отговор
    Местя. Аз няма да се ваксинирам дори и за 50 лева кеш.
  • 9 Към УЧЕНИЦИ, СТУДЕНТИ, МЛАДЕЖИ...

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    ОФИЦИАЛНА статистика и малко МАТЕМАТИКА: В света официално заразените са около 244 млн. От тях починалите са около 5 млн. Това е около 2.1% леталитет в световен мащаб (5/244=2.1/100). За Европа процентът е почти същият. Същевременно в Швеция, която почти нямаше мерки, 89% от починалите са на възраст 70+ години. Това значи, че по-младите от 70г., починали от/с ковид, са около 10%. За наша СИГУРНОСТ да свалим тази граница с 10г. Това значи, че ако сте по-млад от 60г. и АКО се разболеете от ковид, рискът ви да сте сред смъртните случаи е 10% от 2.1%, което е 0.21%. Т.е., шансът ви да ОЦЕЛЕЕТЕ е 99.79%, ако сте по-млад от 60г. Това си е почти 100%. А колкото по-млад от 60г. сте и колкото по-здрав сте, толкова повече този процент се приближава до пълните 100%, като най-близо до 100% "оцеляване" са децата, тийнейджърите и хората до 35г. За какво тогава ви е тази ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА вакса, която НЕ спира заразяване и разпространяване, а само намалявала смъртните случаи. Колко повече да ги намали от 0.21%? Най-много да получите СТРАНИЧНИ реакции и да си скапете живота.

    Коментиран от #10, #14

  • 10 Незнамкажи

    2 6 Отговор

    До коментар #9 от "Към УЧЕНИЦИ, СТУДЕНТИ, МЛАДЕЖИ...":

    Ти как спиш се чудя, след като знаеш че след твойте писания ще починат доста хора, при това млади, а даже и вече има починали?
  • 11 инри

    1 2 Отговор
    Моите съболезнования !
  • 12 Ваксиниран

    1 3 Отговор
    Българите сме против всичко не вярваме на нищо най умния народ сме ние така ли
  • 13 Към УЧЕНИЦИ, СТУДЕНТИ, МЛАДЕЖИ...

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    През последните дни
    две тийнейджърки без рискови фактори са починали, а на едно дете е ампутиран крак 15 дни след ваксината.
    Това не е ли жертва, която обществото дава, и каква е цената, която трябва да плати? След колко смъртни случая на тийнейджъри бихте казали „СПРЕТЕ ваксинацията на млади хора, които нямат какво да спечелят, защото са с нисък риск от тежко боледуване и смърт от Covid-19?”
    При жените се наблюдават менструални нарушения, спонтанни аборти или смърт на плода в утробата по време на бременност.
    Как става така, че Генералната дирекция по здравеопазване разрешава ваксинацията от първия триместър на бременността, когато данните за безопасността на ваксинирането на бременни жени са ограничени и непълни? Къде е принципът на предпазливостта?
  • 14 село

    2 3 Отговор

    До коментар #9 от "Към УЧЕНИЦИ, СТУДЕНТИ, МЛАДЕЖИ...":

    Двама умрели младежи на хиляда заразени не са много. Ще ги прежалим. Но тези които влязат в тяхната категория, умират на 100%. Но мисълта ми беше за друго. Знаете колко е силна връзката между внуче и дядо/баба. А как ли боли, ако знаеш че ти си ги заразил и пратил на оня свят?

    Коментиран от #17, #18

  • 15 За овце

    3 2 Отговор
    Ваксинирани? По-скоро просто набодени.
  • 16 В Ъ З Р А Ж Д А Н Е

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Мислете на следващите избори. Този ковид геноцид сам няма да си иде. От СЗО вече ни подготвят и за догодина, че нямало да се отървем. Ще е така - година за година до 2030-та! Така ли ви се живее цяло десетилетие? И това е само подготовката. През този период цените и инфлацията ще станат космически! От принудителни кредити ще загубите дори собственото си имущество. Тогава ще дойде и "Великото" нулиране.
  • 17 КОВИД ГЕНОЦИД

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "село":

    Инжектираните също разнасят вируса и трябва да спазват мерките. Това се повтаря вече половин година от всички медии и правителства. Толкова ли е сложно за разбиране? За инжектираните вероятно е.
  • 18 Азазаз

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "село":

    Баба ти така или иначе ще умре. Не е вечна. Как така досега си я посещавал и прегръщал при толкова много вируси и пневмонии ? Изолирай я на Хималаите като ти е толкова скъпа. Има деца които стоят гладни, зсщото родителите им нямат вече работа! Аман от това опазване на бабите, а децата да стоят вкъщи изолирани от връстници .