24 Октомври, 2021 16:19 2 011 39

„Пирогов” удължи работното време на Имунизационния център

  • пирогов-
  • работно време-
  • удължава-
  • имунизационен център

Променя се и цената на антигенния тест

„Пирогов” удължи работното време на Имунизационния център - 1
Снимка: БГНЕС

От понеделник, 25 октомври, Имунизационният център в „Пирогов“ ще работи с променено работно време. Желаещите да си поставят ваксина могат да го направят всеки ден от 08:00 часа до полунощ. Осигурени са 3 медицински екипа, които ще работят включително събота и неделя при удължено работно време, допълват от Нова телевизия.

От болницата съобщават, че разполагат с достатъчни количества от регистрираните у нас ваксини. За последните четири дни в Имунизационния център на „Пирогов“ са поставени 1 846 ваксини.

От „Пирогов“ променят от понеделник и цената на бързите антигенни тестове. Гражданите ще заплащат само такса за вземането на пробата - 10 лв. Обособените за целта пунктове се намират пред входа на мултипрофилното спешно отделение на болницата и са с работно време между 08:00 и 18:00 часа. За всички служители на „Пирогов“ бързите антигенни тестове остават напълно безплатни.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гей Билтс

    40 12 Отговор
    Съчките, за които Мангъра говореше. Дребни робски душици.
  • 2 честен ционист

    18 24 Отговор
    Радев като видя, че макетата изхвърлиха дарените ваксини, реши да набоде собствената рая с изтеклия срок на годност. Западняците му дръпнаха ушите за лошата реклама. Не се съмнявам да е инструктирал ваксинаторите да слагат двойни, а защо не и четворни дози, шишенца има да рапортува пред кукловодите.
  • 3 БУЛГАР

    26 4 Отговор
    Най обичам да се редим на опашки / и за ваксиНАЦИЯ / и да ми бъркат по дупките с клечки.
  • 4 Божи имунитет

    26 6 Отговор
    Чакаха пак да стане студено, за да показват наредените с шуби от април месец.
  • 5 Ами ...

    24 4 Отговор
    Нещо не виждам бели престилки на опашката. 😀
  • 6 Rolex

    32 4 Отговор
    Нека боднатите знаят, че сертификатите са с валидност 1 година, а не както се твърди- безсрочни!!!
  • 7 Не съм

    36 6 Отговор
    Не съм антиваксър, само ще вметна че според Roylab Stats, на ваксинираните държави, продължават да са начело в класацията по заболели и умрели.
  • 8 Аз от БЕХ

    31 4 Отговор
    В София днес е слънчево. Тази снимка не е от днес. Продължавайте да лъжете, Той Господ гледа и ще даде на всекиму заслуженото.
  • 9 Мислещ

    19 4 Отговор
    Че те срокът на (не)годност удължиха, та работното време ли няма. Да видим изболите се какъв срок на годност ще имат. Май не повече от 8 дози/4 години.

    Коментиран от #14, #32

  • 10 кико

    20 2 Отговор
    Напишете в гугъл: списание 8 проф. Балик
    Ще прочетете изследванията на френски професор за ваксините срещу този вирус. Последствията, получени досега от тях са: миокардит, тромбози, инфаркти, инсулти, лицева пареза и т.н. Прочетете статията.
    В много страни ваксината не е задължителна, например в Дания. А в Англия е забранено да се слага на деца под 15 години.
  • 11 КОВИД ГЕНОЦИД

    17 3 Отговор
    В Италия до момента (24.10.2021) са починали около 131,000 души с ковида. По възрастови групи са: 0-9г.: 15 починали/ 10-19г.: 20 / 20-29г.: 77 / 30-39г.: 289 / 40-49г.: 1,211 / 50-59г.: 4,776 / 60-69.: 13,634 / 70-79г.: 32,957 / 80-89г.: 52,547 / 90+г.: 25297. Това показва, че починалите в Италия на възраст над 70г. са 110,801, което е 85% от ВСИЧКИ починали с ковида в Италия. Същевременно общо официалните им случаи са 4,737,462. Това прави 2.8% смъртност общо. Ако човек е под 70 години и АКО се разболее изобщо от ковид, рискът му за смърт е 15% от 2.8%, което е 0.42%, т.е. ПОД 1%. Т.е., шанс за оцеляване 99.58%. Ако човек е под 50г., рискът му от смърт е 0.03%, т.е. шанс за оцеляване 99.97%. Ако човек е под 30г., рискът му за смърт е 0.0024%, т.е. шансът за оцеляване, АКО изобщо се разболее, е 99.9976% - почти 100%. Защо тогава хора под 50 изобщо да се бодат с ЕКСПЕРИМЕНТАЛКИТЕ? За тях рискът от смърт при евентуално разболяване е пренебрежимо малък, а и инжектираните също пренасят заразата.

    Коментиран от #15

  • 12 Истински ЛЕКАР

    20 2 Отговор
    Хайде на ваксините с изтекъл срок на годност.
    България не предлага и храни с изтекъл срок на годност, защото просто се сменява етикета ако сте гледали по телевизията.
  • 13 Матей

    19 1 Отговор
    Пак ли завъртяха конвейра,ще мине и тая партида,после какво ще измислят за да подкарат следващата?Затънаха в лъжи и измами за да пробутват скапаните залежали ваксини,против мистериозния вирус.Тоя вирус никой не го е видял ,нито чул,нита заснемал,и как успяха да направят ваксини.Всяка фирма прави различна ваксина за един и същи вирус,къде се чуло и видяло такова нещо,когато се изобретява ваксина срещу даден вирус,тя е една-единствена,друга просто не може да съществува.А пък те се нахвърлиха да правят ваксини-ширпотреба и ха бакалъм,в милиарден тираж.СЗО им ги призна и се почна една.
  • 14 Rolex

    10 1 Отговор

    До коментар #9 от "Мислещ":

    За джонсън при проверка показва валидност 1 год! Яко лъжат овцете
  • 15 Към УЧЕНИЦИ, СТУДЕНТИ, РАБОТЕЩИ ВКЪЩИ...

    11 2 Отговор

    До коментар #11 от "КОВИД ГЕНОЦИД":

    ЛЕГАЛЕН СЕРТИФИКАТ БЕЗ ИНЖЕКЦИИ. Към дистанционно обучаваните УЧЕНИЦИ и СТУДЕНТИ, и тези, които могат да РАБОТЯТ от ВКЪЩИ: в момента има "слух", че се ползват РСR-и, които стават положителни от 20+ вида вируси и са на около 20-25% предварително позитивирани. Това може да е с цел завишаване на случаите и бутане на стадото към мерки и инжекции. Ако има такава измама - не пречи да се възползвате. Кажете на личния си лекар, че се съмнявате дали имате ковид, и го накарайте да ви прати на тест. Имате шанс от около 20-25% да получите положителен тест, ако са фалшиво позитивни. Ще изкарате една карантинка за 10-ина дни, докато сте дистанционно обучавани или домашен офис (вече дори не следят толкова за спазването й), и ще имате "зелен" сертификат за 6 месеца. Няма да има нужда да се бодете с експерименталките. След 6 месеца - пак същото упражнение. В "лошия" случай (около 75-80%) ще излезе отрицателен тестът и ще имате мини сертификатче за няколко дни. ДОПЪЛНИТЕЛНО: да се прави по време на "вълни", защото има съмнения, че тестовете тогава са в по-голям процент предварително позитивирани, т.е. по-голям шанс да сте "позитивни", и има повече "заразени", поради което по-трудно се контролират дали спазват карантината. Ако част от тестовете са фалшиво позитивни - значи умишлено се прави този геноцид над населението и ще сте морално прави да се възползвате. Шансовете са не много големи - около 20-25%, но не пречи да се пробва. Бъдете здрави и УМНИ.
  • 16 Един от народа

    13 4 Отговор
    Ако това е истина, няма да гласуваме, ще плащам по 30лв.на седница за тестове,в тази криза, и мъжът ми 30,и колко нс месец? Те няма да принуждават да се ваксинират. Хората които са останали без работа, без осигуровки и не могат да си направят изследвания дали могат или не да се ваксинират, те какво правят? Гнусна работа. Това ли е мисълта за хората?

    Коментиран от #18, #19

  • 17 Геро

    28 7 Отговор
    Само кретен би отишъл да се ваксинира насила, вместо да отиде да протестира!
  • 18 Ами ...

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Един от народа":

    Вече се досещате и кои точно са хората. 😀
  • 19 Мислещ

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "Един от народа":

    Тоест не те кефи, ама няма да гласуваш, защото те кефи? Нещо не ми се връзва "логиката" на подобни нагласи (Е, има много платени тролове, които агитират да не се гласува, та да минимизират участието на мислещите, ама не ми изглежда да си от платените).
  • 20 Трап

    10 1 Отговор
    Овце скапани, които играят по свирката на простите ckoтовe!
  • 21 poslednite dni

    7 0 Отговор
    КОИТО ПРИЕМЕ БЕЛЕГА...
  • 22 Билл Гейтс

    5 3 Отговор
    Ужас!
    Доброволни роби и осъдени на смърт!
    Господи приеми душите им!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 flat earth

    5 1 Отговор
    През последните няколко дни с жена ми интервюирахме доста от всички наши познати в София ... ще бъдат ли ваксинирани? 100% отговориха НЕ
    Журналистите са корумпирани .
  • 25 mi6osp

    0 9 Отговор
    Странни коментари тук, при фактите, че в света само държавите с висока степен на имунизация на населението премахват ограниченията заради ковида. Всички статистики без изключение, показват, че в държавите, където ваксинирането стане масово, жертвите намаляват рязко.А това за ваксиниране с ваксини с изтекъл срок, си е лъжа, поредна опорка , спусната от милиционера Борисов за всяване страх и хаос , за проваляне на ваксинацията.

    Коментиран от #26, #35, #37

  • 26 Славчо

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "mi6osp":

    Мишко айде стига вече лъжи бе - мерките са сложени с цел да принудят към ваксинация. Естествено, че като набодат овцете вече няма нужда от мерки
  • 27 Антон

    5 1 Отговор
    В момента се извирша ваксинация с препарати с изтвкъл срок на годност. Според нашите здравни власти, той не е изтвкъл а удължен. Ахахах, какъв евфемизъм. Производителя дал дата за годност, но кратунините по чисто административен ред сменили датата с още месеци напред. Та питам защо производителя не го е напатъл това нещо още в завода. Другата смешка била че този удължен срок на годност бил при съхранение от минус 60 до минус 90 градуса. Ахахахахах. Та питам как във фургона в парка или в мола ваксините се съхраняват при такива температури. Айде у лево със скапаните ви ваксини.
  • 28 оаожа

    1 1 Отговор
    Само прости скотове ходят да се бодат. Лошоко е че прецакват и близките си и дори децата си често.

    Коментиран от #39

  • 29 4545

    2 0 Отговор
    Само такса взимане 5евро....
    По 1 евро на секунда....
    Тестовете са по 0.80 цента на дребно в Германия в ДМ и Мюлер...
    Тези са нечовеци.....

    Коментиран от #34

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Баш психиатър

    2 3 Отговор

    До коментар #9 от "Мислещ":

    А вие неваксинираните ,дали ще имате възможност да видите какво ще се случи след 4 години?Пожелавам ви го.

    Коментиран от #36, #38

  • 33 XXL

    1 1 Отговор
    Много пъти ме очудва упоритостта, наглостта и агресията при налагането на тези репресии. Колко хора са впрегнати в това престъпление. Разни псевдоучени, СМРАДове, полЮтици, мисирки и каква ли не още сган. И цялата тази пасмина захлебва от това престъпление. Да не говорим за цензурата. Дай Боже да доживеем до справедливо възмездие на тези престъпници. Амин!
  • 34 Българката

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "4545":

    Ами купувай си го от там бе
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Ние

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Баш психиатър":

    може би, но вие, убодените едва ли. Времето ще покаже.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Баш мелез си

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Баш психиатър":

    изкара ли някой лев днес
  • 39 mi6osp

    1 2 Отговор

    До коментар #28 от "оаожа":

    Напълно неверно. Има изследвания,които показват еднозначно,че хората с висок IQ се ваксинират най-масово, а колкото по нисък е коефициентът на интелигентност на групата, толкова по -малко са ваксинираните в нея. В България циганите са практически неваксинирани, близко до такова е положението и с циганизираната част на населението. Затова сме с 20.6% ваксинирани.