Last news in Fakti

20 Януари, 2022 12:05 5 031 175

Лекарският съюз сезира Столичната етична комисия заради изказвания на Мангъров

  • лекарски съюз-
  • етична комисия-
  • изказвания-
  • мангъров

Няма случай на доказана връзка между ваксина срещу COVID 19 и смъртен изход, категорични са от БЛС

Лекарският съюз сезира Столичната етична комисия заради изказвания на Мангъров - 1
Снимка: БГНЕС

Българският лекарски съюз ще сезира Столичната комисия по професионална етика заради твърдения на доц. Атанас Мангъров. От БЛС заявяват, че изказванията на доц. Мангъров в ефира на Нова телевизия на 16 януари са „откровени лъжи".

„В национален ефир доц. Мангъров заяви: “..... тези 564 души, които са починали, са починали, защото са ваксинирани“. Разликата между „починали ваксинирани“ и „починали, ЗАЩОТО са ваксинирани“ може да е само една дума, но тя прави казаното от доц. Мангъров откровена лъжа. Лъжа, която си „играе” със страховете и притесненията на хората", се казва в позицията на Лекарския съюз.
Оттам са категорични, че единствената достоверна информация по въпроса е тази на здравното министерство и лекарствената агенция. Според официалните данни няма случай на доказана причинно-следствена връзка между ваксина срещу COVID 19 и смъртен изход.

„9 са случаите от началото на ваксинационната кампания, в които е подозирана връзка между поставяне на ваксина срещу COVID-19 и смъртен изход, като в нито един от тях връзка не е доказана", казват от БЛС.

„В същото предаване доц. Мангъров цитира данни от епикриза на 26 г. мъж от Плевен, за който твърди, че две седмици след ваксинация е бил в интензивното на болницата в Плевен с ДИК синдром и заяви, че има връзка между ваксинацията и последвалото настаняване в болница на младия мъж, добавяйки: „Тези случаи не се съобщават.” Твърдение, което отново не корелира с истината, изкривява и информацията и е откровена конспирация. С изказванията си, подкрепени от псевдонаучни аргументи, доц. Мангъров погазва етичните принципи на лекарската професия", се казва в позицията.

„Публичното говорене на лъжи, изречени от медицинско лице, уронва престижа на цялото съсловие, обърква хората, всява страх и насажда агресия сред обществото. През последните дни, като резултат от подобно говорене, станахме свидетели на два случая на нападнати медици в Русенско. УС на Български лекарски съюз очаква Етичната комисия към Столична лекарска колегия да се произнесе в най-кратки срокове по казуса. Този наш сигнал добавяме към процедурата, която тече в момента. Разпространението на фалшиви твърдения не трябва да остава без последици, а когато те са изречени от лекар е резонно да се замислим дали той е достоен да носи тази титла", заявяват от БЛС.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 79 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Смехулко

    36 189 Отговор
    От този доктор нищо не съм разбрал, дори не е ясно какво иска да каже!

    Коментиран от #107, #165

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Зелен сегрегат

    238 26 Отговор
    Прочетете последните депеши от СЗО е които се казва, че "зеления сертификат" НЕ върши никаква работа и препоръчват на държавите по света да го премахнат веднага!!!!! Това не е фейкнюз, съобщиха го и по БНТ! А тук Киро "харварда" иска да го въвежда !?!? Долу Зеления сегрегат!
  • 6 Пипи Чорапчето

    151 20 Отговор
    Късно е, чадо!
    Той пък публикува един прелюбопитен доклад от Обединеното Кралство - и линк е турил даже;)
    Сигурно го е фалшифицирал, да?;)
  • 7 стаден имунитет

    166 25 Отговор
    Мангъра каза ясно - всеки ще се зарази с ковид !!!

    Коментиран от #21, #48, #83

  • 8 !!!?

    39 194 Отговор
    Мангъров е шамана на Костя Копейкин и наркофенчета на Черепа !!!?

    Коментиран от #68

  • 9 провинциалист

    179 22 Отговор
    "Разликата между „починали ваксинирани“ и „починали, ЗАЩОТО са ваксинирани“" - това е същото като "починал от ковид" и "починал с ковид", ама за това никой не реве, нали?

    Коментиран от #49, #137, #144

  • 10 Грульо

    182 23 Отговор
    " Според официалните данни няма случай на доказана причинно-следствена връзка между ваксина срещу COVID 19 и смъртен изход."

    Как да има като няма орган, който да разследва ваксините? Те даже не знаят какво има във тях, нито пък са изследвали ковита, нито кой от какво умира, а само гледат положителния тест да кльопнат 1000 лева и пари за тествое и ваксини. И хонорари за ковит пропаганда. :D
  • 11 Смех

    141 20 Отговор
    Че това което казва си е истина... Официално фашизма изкарва едни данни УМРЕЛИ ОТ ВАКЦИНА НЯМА... но това е абсолютна лъжа...
  • 12 Българка

    120 17 Отговор
    Борисов твърдеше от ефира, че се поставят ваксини с изтекъл срок на годност и никой не реагира осъдително. Всяка сутрин напоително ни внушават, че сме първи по смъртност от ковид заради ниския % ваксинирани. Набиват ни, че средно 90% починали са неваксинирани, едва ли не сами са си причинили това. Мангъров е използвал абсолютно същия стил на изказ пък за ваксинираните.

    Коментиран от #19, #89

  • 13 Майна

    108 17 Отговор
    ВЧЕРА тия Продажници ,,мислеха,, ,че са подкрепени от ФАЛШИВАТА НАУКА ОЩЕ..!!! ДНЕС ОБАЧЕ, САМО СЛЕД ДЕН ИЗВЕДНЕЖ РАЗКАЗА ЗА ,,ВАКСИТЕ,, Е ОБЯВЕН ОФИЦИАЛНО!!! ВСИЧКИ ТЕЗИ СА ЗА НЕЗАБАВНО ПРЕДИВЯВАНЕ НА СЪДЕБЕН ПРОЦЕС ОТ ДОКТОР МАНГЪРОВ!!!

    Коментиран от #39

  • 14 6969

    118 12 Отговор
    БЛС фашистка организация ли е? Лобист на голямата фармация?
  • 15 Партиите

    59 8 Отговор
    Предполагам,че ако се забранят партиите ще спре колективната безотговорност и стремежа към ограбване чрез лъжи и измами,ама....
    ,,прост народ-слаба държава,,
  • 16 Просто човек

    23 142 Отговор
    Браво! Крайно време беше тоя да спре да ръси глупости...

    Коментиран от #91

  • 17 Гост

    150 17 Отговор
    Ало, "бавните" от БЛС!? Палачинката се обърна много бързо! Вижте проучванията в Британия за "ефективността" на боца! Скоро Мангъров ще бъде основен свидетел, а вие обвиняеми за престъпления срещу човечеството! Пред закриване сте заедно със СЗО, но това ви е най-малкия проблем!
  • 18 Ваксиниран1403

    17 103 Отговор
    А прокуратурата кога ще се самосезира за този гуру на секта прокламираща масови самоубийства и биологичен тероризъм?
  • 19 Майна

    85 7 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Съветвам те най-човешки да вземеш да се поограмотиш, иначе добре се изразяваш..В МОМЕНТА ТРЯБВА ДА СЕ ОРГАНИЗИРА КРИЗИСЕН ЩАБ ,не за измисления ВИРУС , а за ДЕМОГРАФСКАТА И ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА!!! ПОСЛЕДНАТА Е ПОДКЛАЖДАНА ОТ ПОДРЪЖНИЦИТЕ, ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВЕНО ПРЕДСТАВИ И И ИЗПЪЛНЯВАЩИ ГЕНОЦИДНИЯ ПЛАН ,ВЪВЕДЕН С ТАЗИ ,,ПЛАНДЕМИЯ,, !
  • 20 Анти

    103 7 Отговор
    Българския инжекторски съюз е соросоидна неправителствана организация с цел разчистване на българската територия.
  • 21 !!!?

    34 9 Отговор

    До коментар #7 от "стаден имунитет":

    Всички казват, че всички ще се заразят с COVID, но не всички ще умрат от COVID !!!?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Зззз

    104 4 Отговор
    А има ли връзка между умрелите с корона и придружаващи заболявания и възрастта над 70 + при тях аутопсия правено ли ,доказано ли е ,че са умрели от кодид? Не вие е срам,лапачи, не ви стигнаха обираните от нас пари ,да се задавите дано!
  • 24 Браво

    40 4 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Май забрави да си смениш имената този път. Това е жалко тролене. Едни и същи хора с различни профили постоянно пишат опониращи си мнения, за да има разединение. Надявам се спиш спокойно.

    Коментиран от #71

  • 25 Защитник на демокрацията

    5 52 Отговор
    Туй момше все около руските пари гравитира..саботьор от най висша класа
  • 26 Публикувано от Мангъров 1

    82 7 Отговор
    Материал за размисъл:

    Правителството на Обединеното кралство признава, че ваксините са увредили естествената имунна система на тези, които са били двойно ваксинирани:

    Правителството на Обединеното кралство призна, че след като сте били ваксинирани двойно, никога повече няма да можете да придобиете пълен естествен имунитет срещу варианти на Covid – или евентуално към друг вирус.

    Така че нека гледаме как „истинската“ пандемия започва сега!

    В своя Седмица 42 „Доклад за наблюдение на ваксините срещу COVID-19“, Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство признава на страница 23, че „Нивата на N антитела изглежда са по-ниски при хора, които се заразяват след две дози ваксинация“.

    По-нататък се казва, че този спад в антителата е по същество постоянен.

    Какво означава това?

    Знаем, че ваксините не предотвратяват инфекцията или предаването на вируса (всъщност докладът показва, че ваксинираните възрастни вече са много по-склонни да бъдат заразени, отколкото неваксинираните). Сега британците установяват, че ваксината пречи на способността на организма да произвежда антитела след инфекция не само срещу шиповия протеин, но и срещу други части на вируса.

    По-специално, изглежда, че ваксинираните хора не образуват антитела срещу нуклеокапсидния протеин, обвивката на вируса, която е решаваща част от отговора при неваксинирани хора.

    В дългосрочен план ваксинираните са много по-податливи на всякакви мутации в шиповия протеин, дори ако

    Коментиран от #101

  • 27 кое е вярно

    46 5 Отговор
    Няма или няма доказани? Двете неща са различни. По тази логика и в Чернобил не се е случило нищо за през 86г.
  • 28 Публикувано от Мангъров 2

    82 5 Отговор
    ......вече са били заразени и излекувани веднъж или повече.

    Неваксинираните, от друга страна, ще придобият траен, ако не и постоянен имунитет към всички щамове на предполагаемия вирус, след като са били заразени по естествен път с него дори веднъж.

    Първите застрахователни компании се отдръпват, защото пред тях идва огромна вълна от искове. Антъни Фаучи потвърждава, че PCR тестът не може да открие живи вируси. Антъни Фаучи потвърждава, че нито тестът за антиген, нито PCR тестът могат да ни кажат дали някой е заразен или не!!! Това обезсилва всички основи на така наречената пандемия. PCR тестът беше единствената индикация за пандемия. Без PCR-ТЕСТ няма пандемия

    За всички служители на пресата, лекари, адвокати, прокурори и т.н. ТОВА е последният ключ, последното доказателство, че всички мерки трябва да бъдат отменени незабавно!
  • 29 Напротив

    64 5 Отговор
    Най-накрая медицинките лица с висок морал, трябва да започват да казват истината.
  • 30 sss

    63 3 Отговор
    ам4542и ония, гологлавия, с яко ще се мре и с чувалите... Той е директно за затвора!
  • 31 Цуца

    5 24 Отговор
    Еееееееехххххх! О, свещена простота!!!!
  • 32 Информиран

    57 6 Отговор
    Да не забравите да арестувате и всички лекари, нарекли "починали от ковид" хората починали с ковид.

    Т.е. всички останали лекари.

    Защо са ни лекари така или иначе, нали така лекарски съюз?
  • 33 Перо

    62 5 Отговор
    Оставаше МЗ да признае и случая с Коритаров! В болниците взимат пари по пътеката за лечение на Ковид,а после смъртния случай го приписват на придружаващо заболяване! Ако случая се раздуха,тогава се гледа,дали починалия е ваксиниран или не е,като второто се премълчава. Не може страни като Гърция,Германия,Австрия,Англия,Израел,които имат над 50% ваксинирани да имат повече смъртни случаи и заразени от БГ,ако е верно,това,което казват в МЗ!

    Коментиран от #73

  • 34 Продажни

    53 5 Отговор
    лекарски душици, толкова са и доктори
  • 35 Пациент

    6 54 Отговор
    Не може лекар да подстрекава за гражданска война, като ваксари срещу антиваксари, с.ещу държавата и срещу законното правителство.

    Коментиран от #36, #44

  • 36 Допълнение

    9 65 Отговор

    До коментар #35 от "Пациент":

    Да му се отнемат лекарските права.

    Коментиран от #130

  • 37 Перо

    70 5 Отговор
    БЛС е казионна монополна организация,която не защитава интересите на медиците,а на управляващото правителство. Абсолютно паразитна а организация,която живее от задължителния членски внос на лекарите. Даже сега го увеличиха двойно!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Няма начин

    36 2 Отговор
    да не се сезирате! Нали всички сте от мъглата! Всеки може да изказва мнение и по закон не носи наказателна или административна отговорност за това. Интересен ще е резултата от сезирането!
  • 41 Миризлив пор

    9 45 Отговор
    Нинова доста плю против генерал Годжи, обвинява го в какво ли не, дава го на прокуратурата, по едно време вярваше на Мангъров. Кога обаче се разболя не ходи при Мангъров а във ВМА и я лекуваше Годжи. Нека се замислим за това, къде започва популизма и къде реалните действия!
  • 42 Защо столичната

    27 1 Отговор
    Заради предварително подготвено решение. Прозрачни сте.
  • 43 😷😷😷

    36 3 Отговор
    Гледахте ли тв водещият Леонардо Швебел, този "човек" е пример за това, какво е влиянието и последствието от "ваксините" и "мерките"! Потредаващ ковидпсихопат, гледайте го и макар да е смешно-трагично, замислете се!
  • 44 законно

    32 4 Отговор

    До коментар #35 от "Пациент":

    правителство избрано с 30% избирателна активност няма. Това означава едно - хората не ги приемат за свои представители. Като прибавим и манипулацията с машинките - колко е законно?
  • 45 Явно

    56 4 Отговор
    Блс отрича и данните от ЕМА и VAERS за смъртни случаи и увреждания след инжектиране. Във Великобритания също се води статистика. А кои от блс лекуват ковид- има ли от тях ,защото от 2 год Мангъров е шеф на ковидотделение и лекува успешно заболели и има 40 год стаж в инфекц. отделение .
  • 46 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 56 Отговор
    отдавна трябваше да е във затвора тоя
  • 47 Последния Софиянец

    6 62 Отговор
    доц. мангъров отдавна трябваше да е във затвора

    Коментиран от #77

  • 48 Ваксиниран1403

    10 41 Отговор

    До коментар #7 от "стаден имунитет":

    Траен колективен имунитет към респираторни вируси не съществува. Никога не е съществувал и никога няма да съществува. Имунитета към респираторни вируси е краткотраен независимо да ли е естествен получен след боледуване или изкуствен получен чрез ваксинация. Това няма как да бъде променено от никой и нищо естеството на тези вируси е такова. Ако съществуваше такова нещо като траен колективен имунитет срещу корона вируса, то той щеше да е изчезнал още през лятото на 2020 както беше предвидел този същия, че даже и беше казал ще си скъсам дипломата ако не стане така. Само, че две години по-късно това не се случило и няма да се случи никога.

    Коментиран от #90

  • 49 Ваксината по никакъв начин не те прави

    6 56 Отговор

    До коментар #9 от "провинциалист":

    безсмъртен. Но те предпазва (в повечето случаи от тежко боледуване). 10-15 %от ваксинираните въобще не образуват антитела. Не само при тези ваксини, ами и при ваксините срещу грип, БЦЖ ваксини и т. н. На Мангъров много отдавна трябваше да не му се дава думата. 99%от лекарите са на това мнение.

    Коментиран от #65, #97

  • 50 Сух

    53 7 Отговор
    Слушайте хубаво! Почвате да прекалявате и работата накрая ще стане на самоорганизирана разправа с народа! Ще има токати и не само! Не сте безсмъртни и това, че имате пари не означава нищо! Долу ръцете от Мангъров!!!
  • 51 Псевдоним

    54 1 Отговор
    А кой ще сезира медиите за всяване на страх и паника две години нон стоп?
  • 52 Доцента

    14 10 Отговор
    Аз казах ли Ви, че ще Го предъвкате всички - казах Ви! Силно се надявам омикрон до края на март да затвори устите на АспарухМатематиците! Пожар с бензин се не гаси!

    Коментиран от #56

  • 53 Диамантената ръка

    4 40 Отговор
    Тоя прекали с глупостите, макар че казва и някои верни неща...
  • 54 Физиотерапевт

    43 4 Отговор
    Не вярвам на лекари с наднормено тегло,съветващи ме да не преяждам.На етична комисия от милионери
  • 55 Доволен от вота

    4 46 Отговор
    Абе Киро, кога ще закопчеете Мангъра. Що хора умряха по негов съвет.
  • 56 Ваксиниран1403

    5 31 Отговор

    До коментар #52 от "Доцента":

    Оставянето на омикрон да се разпространява защото предизвикал по-леко боледуване е поредната кардинална грешка която ще доведе до възникването на още нови варианти които никой няма как да знае какви ще са.С други думи това е сигурния начин тази пандемия да не свърши никога.

    Коментиран от #59

  • 57 Демагогия

    34 5 Отговор
    Към БЛС имало комисия по професионална етика?! Ква етика ква комисия? Корупцията е масова, а те си имали комисия по етика! Сигурно да се разправя с инакомислещите като Мангъров.Здравеопазването страда от корупция, а не от вътрешни опоненти.
  • 58 отдавна

    3 32 Отговор
    трябваше да го спат да приказава безнаказано глупости
  • 59 Гост

    39 1 Отговор

    До коментар #56 от "Ваксиниран1403":

    Прочете ли доклада от Британия за "ефективността" на ваксините? Блъскай си бустер през месец и чакай имунитет и да си здрав!

    Коментиран от #74

  • 60 Фют

    30 1 Отговор
    Мафия срещу, истината!
  • 61 ахааа

    30 3 Отговор
    това е единствения който казва и вижда истината
  • 62 Фин

    3 30 Отговор
    Стига го галихте тоя, ве! Извикайте го в полицията и с предупредителен протокол!
  • 63 Некой си

    30 0 Отговор
    Борбата с ВЪТРЕШНИЯ ВРАГ е безмилостно жестока!
    Партийни събрания, вредното влияние на западната пропаганда, ВРАГ НА НАРОДА, изселване...
    Опа, това беше преди десетилетия.
    А днес... май същото!
  • 64 Един от многото

    32 0 Отговор
    Лекарският съюз дали може да докаже, че Мангъров лъже? Това би могло да стане, след като от БЛС предоставят публично аутопсионните протоколи на починалите, с отразена причина за смъртта. Ако няма такива протоколи, а то няма как да има, защото аутопсии не са правени, то БЛС нямат доказателства. Дума срещу дума. Тяхното твърдение, срещу това на Мангъров. Слаб и неуспешен опит от тяхна страна да заглушат за пореден път истината.

    Коментиран от #72

  • 65 Гост

    35 4 Отговор

    До коментар #49 от "Ваксината по никакъв начин не те прави":

    Странно... Друг негов колега, който също лекува Ковид болни в Пирогов е 1:1 на мнението на Мангъров! Не са на неговото мнение медиините доФтори и шефовете от БЛС, които не са виждали болен от Ковид, камо ли да са лекували....
  • 66 Копипасте

    27 0 Отговор
    Много шум за нищо! Това е поредния опит за укротяване на опърничавия! Имаше и размяна на Фейс реплики и дуплики между Мангъров и Червенякова - шефката му от Инфекциозна болница! И се оказа, че техен общ познат ваксиниран и болен / КОВИД, не друго/ е лекуван в Инфекциозна болница и е прехвърлен от Инфекциозна в интензивното на Токуда, където е и починал човека! А защо "калинката" е допуснала закриване на интензивното отделение в поверената ѝ болница и защо "калинката" не знае какво се случва в същата тая болница е тема за размисъл на здравния министър и голяма статия във ФАКТИ! А после "калинката" се спотаи! Той и "Господин за един ден" му искаше отнемане на лекарските права неотдавна и какво?!Тия от Българския Ловен Съюз и те ще се спотаят!

    Коментиран от #132

  • 67 Лудият,умора няма!

    8 26 Отговор
    Отдавна не го слушам този доктор! Той е някакво недоразумение!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Кики

    24 1 Отговор
    По последни данни на ЕМА в Европа има 45 856 смъртни случаи/ убити от ковид ваксини и 4 784 754 странични ефекти като половината са сериозни
  • 70 Механик

    23 1 Отговор
    "Разликата между „починали ваксинирани“ и „починали, ЗАЩОТО са ваксинирани“ може да е само една дума, но тя прави казаното от доц. Мангъров откровена лъжа.
    А има ли ДОКАЗАТЕЛСТВА, че не са починали защото са ваксинирани? Щото ако няма такива, то и вашето твърдение е откровена лъжа, неуважаеми от лекарския съюз.
  • 71 И. Иванов

    2 7 Отговор

    До коментар #24 от "Браво":

    И най-добрите понякога грешат. Да не ги съдим прекалено строго - не е лесно да се троли едновременно по всички статии!
  • 72 А къде са аутопсиите

    12 6 Отговор

    До коментар #64 от "Един от многото":

    Доказващи, че починалите са починали заради ваксината?

    Коментиран от #76, #147

  • 73 3469

    3 2 Отговор

    До коментар #33 от "Перо":

    Всички починали в БГ за 2020 - 124 780; от тях починали от КОВИД - 8554
    Всички починали в БГ за 2021 - 147 854; от тях починали от КОВИД - 23 057

    Коментиран от #79

  • 74 Ваксиниран1403

    4 30 Отговор

    До коментар #59 от "Гост":

    С четири съм вече и съм в прекрасно здраве и дори и от настинка не съм боледувал.Вземете почетете истинския доклад, а не този от социалните мрежи, които е поредната манипулация.

    Коментиран от #82, #85

  • 75 Тиква

    1 22 Отговор
    Съд за този с чайчетата!
  • 76 3479

    1 14 Отговор

    До коментар #72 от "А къде са аутопсиите":

    Нямаме лекари за аутопсии, всички са в интензивните!
  • 77 А ти

    9 0 Отговор

    До коментар #47 от "Последния Софиянец":

    съответно ,у карлуково

    Коментиран от #87

  • 78 Извод

    27 2 Отговор
    По 10лв.за всяка поставена ваксина! Е как няма да плюят Мангъров,ако хората се събудят паричките спират!
  • 79 Ваксиниран1403

    4 8 Отговор

    До коментар #73 от "3469":

    Починали от всичко в България по години преди 2020 и ковид:
    2015 108675
    2016 107031
    2017 109320
    2018 108205
    2019 107815

    Коментиран от #98

  • 80 Българин

    24 0 Отговор
    Скоро българския народ ще се самосезира и ще вкара мафиотите от БЛС там където им е мястото - в затвора!!!
  • 81 5483

    21 0 Отговор
    А съд за НОЩ и главатаМу М.нетчийски, кога?
  • 82 Гост

    23 1 Отговор

    До коментар #74 от "Ваксиниран1403":

    Дай линк към "истинския" доклад, мозък? Няма "друг" доклад! И ти си "бавен", като корумпираните ти идоли от БЛС! В Англия отменят всякакви мерки и изисквания за боц! Ти се дупчи колкото щеш и бъди здрав!

    Коментиран от #95

  • 83 Токов

    9 3 Отговор

    До коментар #7 от "стаден имунитет":

    Лошото, е че много хора, прекарали болестта, без ваксина - сега повтарят (отскоро познат с 250...антитела-сега е болен). Много познати пък въпреки ваксината - пак са болни (дори с бустер)...
  • 84 даскала

    15 0 Отговор
    Фашизоидния белопрестилков сАюз може да си ги ВТЪКНЕ о т з а д!!!!
  • 85 Ебрибаре

    11 0 Отговор

    До коментар #74 от "Ваксиниран1403":

    Е ,не се радвай толкова ,де .Предстоят ти още 20 и тогава ще казваш ,каквото ще казваш
  • 86 Дилдо

    15 0 Отговор
    А какво ли ще кажат за изказването на СЗО днес
  • 87 Последния Софиянец

    0 8 Отговор

    До коментар #77 от "А ти":

    аз съм профеионален протестър и всичко правя за пари
  • 88 Последния Софиянец

    4 21 Отговор
    вкарвайте го във затвора тоя , време му е
  • 89 плевен

    0 16 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Всеки отдавна си е съставил мнение за Мангъров. За едни е герой, а за други е палячо. Нищо няма да го промени. Вместо да го игнорират и да си гледат работата, те го вкарват в ролята на мъченик за правата вяра.
    Миличка, това че умрелите сами са си го причинили, дори не подлежи на обсъждане. Така е. Най- трудно е да срешнеш тяхното семейство на входната врата и да не им кажеш, че с черните си дрехи не могат да върнат човека когото са могли да предпазят.
  • 90 Че мангъра

    5 18 Отговор

    До коментар #48 от "Ваксиниран1403":

    Има ли диплома 😳😳😳😳
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Ваксиниран1403

    24 8 Отговор
    Току що си сложих 16-ти бустер, освен, че съм безсмъртен придобих телепатия и телекинеза, поникнаха ми крила и още четири крайника. Нямам търпение за утрешния бустер след който ще сложа пелерина и ще се превърна супергерой...Опс, сънувал съм, току що се събудих в интензивното интубиран, но здраво стиснал зеления сертификат.
  • 93 СасолиДавид

    23 2 Отговор
    Абе д упе лиз ци от БЛС, оставете доктора!
    И стига сте плашили гаргите на територията!
    Недейте да мачкате хората, че временно сте тук на Земята , макар на временни властови позиции!
    Кое е по добре: естественото розово масло за парф. индустрия или създаденото по изкуствен път?
    Така е и с натрапените RNK и преболедувалите.
    У нас знаем, че статистиката е и стЪкмиистика и се "доверяваме"
    Къде е човека от европарламента? Нали беше БУСТЕРИРАН?
    Дано повлече крак от каймака с квадратни глави!
    Някогашното Гестапо, пасти да яде, пред днешната евроатлантическа върхущка.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Ваксиниран1403

    3 23 Отговор

    До коментар #82 от "Гост":

    Отменят ги, защото поради масовото ваксиниране успяха да минат през вълната без кой знае колко жертви. Тук няма да се отменят, а ще се въвеждат тепърва защото бяхме “хитри” и не се ваксинираме, но за сметка на това ще броим още дълго рекордните дни и попочиналите.

    Коментиран от #145

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 провинциалист

    17 3 Отговор

    До коментар #49 от "Ваксината по никакъв начин не те прави":

    От какво те предпазва ваксината тепърва има да се установява - за момента е трудно да се опровергаят фактите, че в най-ваксинираните държави има най-голям ръст на заразяване.

    Коментиран от #108, #110, #111

  • 98 тц тц

    16 3 Отговор

    До коментар #79 от "Ваксиниран1403":

    Но пропусна една малка подробност - през тези години наистина болните хора има право на лечение, а сега в болници се приемат само кихащи. Да не говорим, че броя починали за 2020г. и 2021г. е силно преувеличен - това са измислени бройки, които никой не можа да докаже, не случайно според ООН починалите в България за 2020г. са 105 000.

    Коментиран от #102, #103, #138

  • 99 С малки изключения

    19 2 Отговор
    У нас вече почти няма почтени лекари. Кадърни също. Лекарската професия по презумция трябва да е най- моралната. Превърнаха се в търговци на живот и смърт. Само в ръцете те гледат и дори не те забелязват, камо ли да те лекуват. Парите, многото пари ги подлудяват и така стават небрежни, безотговорни и вредни за всички.

    Коментиран от #105

  • 100 фклфлкйг

    3 13 Отговор
    този ненормалник все ще го засека някъде ...
  • 101 И. Иванов

    3 10 Отговор

    До коментар #26 от "Публикувано от Мангъров 1":

    Едно уточнение за публикацията: Това е твърдение на собственик на погребално дружество, виден британски антиваксър. Взета е от статия в Ройтерс от месец декември и всъщност е опровержение.
    Останалото е така.
  • 102 Да не би

    8 2 Отговор

    До коментар #98 от "тц тц":

    Антонио Гутиерес лично да е идвал да ги брои за оонето?
  • 103 Ваксиниран1403

    6 7 Отговор

    До коментар #98 от "тц тц":

    И от ООН как са ги преборили според теб?А те от къде вземат данните според теб имат по един преброител във всяка морга на всяка страна сигурно?
  • 104 Tozi охлюв

    6 18 Отговор
    трябва да се тикне в затвора. Там копейките играят с оня "възрожденец".
  • 105 Смешник

    0 0 Отговор

    До коментар #99 от "С малки изключения":

    Да бе тои доктора хляб не яде само морал ще пасе
  • 106 Лесно е

    17 2 Отговор
    Всички видяхме ползата от ваксините. Вече започва да се чува това, което в самото начало каза доц. Мангъров . СЗО казва че ограниченията за пътувания не помагат. Великобритания отменя мерките.
    ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА НА МИРА! ИСКАТЕ СА ГО ЖЕРТВАТЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ДО ЕДИН СТЕ КОМПРОМЕТИРАНИ!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Не става дума за опровергаване

    5 10 Отговор

    До коментар #97 от "провинциалист":

    А до разбиране. Съвсем нормално е където ваксинацията е напреднала мерките да се понижават. В същото време има достатъчно неваксинирани сред които вирусът се разпространява поради занижените мерки. Просто е, но не е за прости.

    Коментиран от #129, #131

  • 109 киро

    6 2 Отговор
    А на някой умрял с корона вирус,правена ли му е аутопсия за да твърдят обратната страна,че вирусът е причина за смъртта?

    Коментиран от #112, #126

  • 110 Ваксиниран1403

    4 6 Отговор

    До коментар #97 от "провинциалист":

    Хайде стига манипулации време е за обективна статистика. Ето я за нашата страна:
    Към 15.01.2022 починалите от ковид ваксинирани са 875 от общо 1930573 ваксинирани някога или това е 0.045%.Починали не ваксинирани никога са 31372 от общо 4.57 милиона не ваксинирани никога или това е 0.69%. Тоест смъртността от вируса сред ваксинираните някога във времето е намалена 15.3 (0.69/0.045) пъти
    Към 15.01.2022 заразените ваксинирани са 64176 от общо 1930573 ваксинирани някога или това е 3.32 %. Заразени не ваксинирани никога са 766428 от общо 4.57 милиона не ваксинирани никога или това е 16.77%. Тоест вероятностна за заразяване от вируса сред ваксинираните някога във времето е намалена 5.05(16.77/3.32) пъти спрямо тези които не са ваксинирани никога.

    Коментиран от #122, #139

  • 111 Ваксиниран1403

    2 9 Отговор

    До коментар #97 от "провинциалист":

    Ето я смъртността от ковид за нашата страна по възрастовите групи и ваксинирани и не ваксинирани:
    20 – 29 0.11 % за не ваксинираните никога и 0.04 % за ваксинираните някога
    30 – 39 0.29% за не ваксинираните никога и 0.09 % за ваксинираните някога
    40 – 49 0.83% за не ваксинираните никога и 0.27 % за ваксинираните някога
    50 – 59 2.20% за не ваксинираните никога и 0.54 % за ваксинираните някога
    60 – 69 6.26% за не ваксинираните никога и 1.59 % за ваксинираните някога
    70 – 79 13.36% за не ваксинираните никога и 4.17 % за ваксинираните някога
    80 – 89 21.97% за не ваксинираните никога и 8.77 % за ваксинираните някога
    90+ 27.01% за не ваксинираните никога и 12.50 % за ваксинираните някога
    Ваксините дори и поставени преди повече от 9 месеца намаляват в пъти смъртността от ковид във всички възрастови групи. Това са официалните данни в които са включени дори и тези с ваксинацията само по документи.
    Смъртността е изчислена на базата починали от заразили се във дадената възрастова група в зависимост от това дали е човека е бил ваксиниран или не без да се отчита кога е бил ваксиниран и дали се е реваксинирал след това .

    Коментиран от #133

  • 112 Аутопсия се прави само когато

    2 6 Отговор

    До коментар #109 от "киро":

    Има съмнение за нещо което трябва да се потвърди или отхвърли. Ти ако имаш съмнения си свободен да отидеш и да аутопсираш който си искаш починал за да докажеш това което искаш. Какво чакаш?

    Коментиран от #115

  • 113 Анонимен

    12 0 Отговор
    Навремето и един друг професор-доктор ги плясна в една телевизия, че ще се мре яко, а също и за едни чували за трупове се изтропа! И какво - самосезираха ли се?! Нещо направиха ли?! А като се явяваха Мутафчийски, Кунчев и Кантарджиев да страхуват народонаселението всеки четвъртък в 10.00ч. сутринта направиха какво?! Къде им беше комисията тогава и какво правеше?! Като умориха онова младо момче на няма и 20 години от Велико Търново лекувайки го с експериментален коктейл от антибиотици срещу вирус какво?!

    Коментиран от #117

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 киро

    5 0 Отговор

    До коментар #112 от "Аутопсия се прави само когато":

    Аутопсия се прави задължително,когата пациент е умрал в болницата!

    Коментиран от #120

  • 116 апел

    13 1 Отговор
    да защитим Мангъров с протести пред БЛС, трябва да се чува гласа на хората с друго мнение. Стига информационен фашизъм.
  • 117 Ами по стотина мангъропитека на ден

    0 4 Отговор

    До коментар #113 от "Анонимен":

    Не е ли яко 😂😂😂
  • 118 Антон

    14 1 Отговор
    Да приемем че доц.Мангъров не е прав, но само приемаме така. Тогава тези от БЛС да обяснят как се доказва връзка между ваксина и смъртен случай. Да покажат по какъв протокол са работили по всичките тези случаи, които според тях завършват летално, но не от ваксини.Защото нещата започват да стават дебели и първо беше: ваксини и всичко свършва, после стана ваксините са напълно безопасни, после стана ваксините имат повече ползи откокото рискове, после дойде втора доза, после бустерна такава, вече се говори за четвърта, а някои светила приказват че трябва постоянно ваксини през 2-3-4 месеца. Уточнение: това не са ваксини, а експериментални течности
  • 119 хахаха

    1 2 Отговор
    ами то няма и пряка връзка между заразяване със сарс-ков2 и смърт, ама всеки умрял заразен е от коронавирус...
  • 120 И когато има съмнения

    1 0 Отговор

    До коментар #115 от "киро":

    За причината на смъртта и ако близките изрично пожелаят 😉
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Анонимен

    1 1 Отговор

    До коментар #110 от "Ваксиниран1403":

    Като ти гледам стъкмистиката - няма как да си Витанов! Ти си Лъчо Томов от НБУ!
  • 123 лъжа

    6 1 Отговор
    БЛС стига глупости. Няма защото никой не изследва. То и създателите на антигенния тест и PCR го отричат дори някои страни го спряха, но вие го ползвате. И след като ползвате тест който не е достоверен как доказвате изобщо КОВИД да не говорим смърт от КОВИД?

    Коментиран от #127

  • 124 УЖАСНО УЖАСЗ

    1 6 Отговор
    АНТИ ВАКСИТЕ СЕ ТОПЯТ КАТО⛄⛄⛄ 👍

    Коментиран от #125

  • 125 топим се

    5 0 Отговор

    До коментар #124 от "УЖАСНО УЖАСЗ":

    хахахах дамм затова сме 4 500 000 срещу малко под 2 милиона заблудени. Ще ти се!
  • 126 Ваксиниран1403

    2 5 Отговор

    До коментар #109 от "киро":

    И какво очакваш да откриеш при аутопсия на починал от корона вируса което да докаже или отхвърли това, че ковида е пречилата за смъртта. Човека е починал след като се е заразил, ако не се бил заразил е можело да живее още години какво има за доказване. Много хора с хронични заболявания след като прекарат ковид толкова им се обострят заболяванията които имат, че тяхното здравословно състояние се влошават до толкова, че те умират. Дали това е от ковид или поради ковид няма никакво значение защото те не са живини вече.

    Коментиран от #134, #170

  • 127 Тестът е само спомагателно

    4 0 Отговор

    До коментар #123 от "лъжа":

    Параклинично средство потвърждаващо диагнозата. Диагноза не се поставя само въз основа на тестове. Има си клинична картина с ясно изразена симптоматика, която заедно с анамнезата служи за поставянето на диагнозата.
  • 128 болна система

    7 1 Отговор
    Лекарският съюз вместо да заклеймява този или онзи, да вземе да научи членовете си - лекари с какво се лекува вирусна и с какво бактериална инфекция! Смъртността в нашите болници е няколко пъти по-висока от тази, в африканските! И да се установи някакъв контрол при източването на здравната каса по клинични пътеки! Защото това се е превърнало в масова практика, а отговорни лица в затвора все още няма!
  • 129 Не е така

    9 1 Отговор

    До коментар #108 от "Не става дума за опровергаване":

    Където ваксинацията е напреднала, трябва мерките да се увеличават, тъй като там е най разпространена заразата. Великобритания го доказа и сваля всички мерки! Така, че наистина не е за хора с ограничен умствен капацитет, тъй като не могат да го разберат! Не могат да разберат, че ваксинираните сеят заразата.

    Коментиран от #136

  • 130 И ШОФЬОРСК ПРАВА

    0 4 Отговор

    До коментар #36 от "Допълнение":

    ТОЯ Е БИВШ ТИРАДЖИЯ КАТО ГО ИЗГОНЯТ ОТ ЛЕЧЕБНИЦАТА ТОЙ НА ПЪТЯ ЩЕ Е ОЩЕ ПО ОПАСЕН😱😱😱
  • 131 провинциалист

    2 0 Отговор

    До коментар #108 от "Не става дума за опровергаване":

    На практика където има висока степен на ваксинация има и повече мерки. Което си е проста работа.
  • 132 А да си чувал, че има хора, при които

    1 6 Отговор

    До коментар #66 от "Копипасте":

    ваксините не предизвикват имунен отговор и не създават никакви антитела. Естествено е да има дори починали ваксинирани. Изолирани подобни случаи нищо, ама абсолютно нищо не доказват... При 10-15%ваксинирани,които не образуват антитела е нормално да има починали ваксинирани след заразяване. Те дефакто все едно не са били ваксинирани.
  • 133 Прецакан си !

    12 1 Отговор

    До коментар #111 от "Ваксиниран1403":

    Ти окончателно превъртя от ваксините които си наби , знаеш къде ! Убеден съм ,че прекарваш поне 20 часа от денонощието ръсейки мнения за "ползите " от ваксините из мрежата ! По-скоро убеждаваш сам себе си ! Правиш това , защото смътно усещаш , че си се ПРЕЦАКАЛ !
  • 134 много има

    9 0 Отговор

    До коментар #126 от "Ваксиниран1403":

    Много има за доказване даже. Можело е да поживее още малко, но можеше да се зарази и от грип който също да доведе до усложнения. Изнася ви всичко да се приписва на Ковид! Всички знаем, че Ковид може да отключи други заболявания, но ваксините НЕ ПРЕДПАЗВАТ ОТ ТОВА!
  • 135 Цоликофер

    10 0 Отговор
    Ковидианството е новата психорелигия. Който не се поклони на Ковида и не му се врече във вярност чрез ритуално инжектиране ще бъде анатемосан!
  • 136 Както казах

    1 1 Отговор

    До коментар #129 от "Не е така":

    Просто е но не е за прости.

    Коментиран от #140

  • 137 Rock

    7 1 Отговор

    До коментар #9 от "провинциалист":

    Много точно и правилно си опонирал.Добавям един плюс. Хората са странни същества. Между онези, които са разпънали Христос със сигурност е имало и такива,на които Той е помагал. И въпреки това те са поискали да освободят Варава- не Него.
  • 138 Какво ООН?

    0 3 Отговор

    До коментар #98 от "тц тц":

    От къде ООН може да има представа. Смъртните актове са си смъртни актове. Информацията от НСИ няма как да се фалшифицира. Или твърдиш, че са обявени за мъртви живи хора?
  • 139 провинциалист

    4 1 Отговор

    До коментар #110 от "Ваксиниран1403":

    Пиша ти бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо. Смъртността ще я намесваш като обясниш какво направи със спасяването на икономиката. Относно официални данни - пиши в гугъл "israel covid cases" и се любувай как всяка следваща вълна е по-висока с поставянето на повече ваксини, с които щяхме да забравим за пандемията. Междувременно официално ваксинирането било безопасно за бременните, та като ходиш в Турция за следващата доза може да направиш две в едно, там опитите още продължавали.

    Коментиран от #143

  • 140 Не е така

    2 1 Отговор

    До коментар #136 от "Както казах":

    Точно! И аз така казах! Не е за хора с ограничен умствен капацитет!
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Историята

    4 1 Отговор
    „...Публичното говорене на лъжи, изречени от медицинско лице, уронва престижа на цялото съсловие, обърква хората, всява страх и насажда агресия сред обществото. През последните дни, като резултат от подобно говорене, станахме свидетели на два случая на нападнати медици в Русенско..." - Публичното говорене на лъжи от други "лекари" уронва престижа на това съсловие, но няма да си признаят. Доказателство, че двата случая с нападнати медици в Русенско са в резултат на подобно говорене? Хайде, малко по-сериозно!
  • 143 Ваксиниран1403

    2 5 Отговор

    До коментар #139 от "провинциалист":

    Ако не си забелязал всяка следваща вълна е по-висока от предишните навсякъде. И тук при нас където ваксинираните са много по-малко, а тези с три дози практически са нищожно количество нещата стоят по същия начин.
    Обаче ако видиш една страна като Гибралтар където всички са ваксинирани и почети всички са вече с три дози сегашната омикрон вълна с съвсем малко по висока от тяхната алфа вълна. За сметка на това където ваксинацията и реваксинацията не е така масова. Алфа вълната направо се губи на фона на омикрон вълната им.

    Коментиран от #146

  • 144 Някой

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "провинциалист":

    Възнамерявах да напиша абсолютно същияя коментар.
  • 145 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #95 от "Ваксиниран1403":

    Само не разбрах къде е "истинския" доклад от Британия? Доказателство, че естествения имунитет пази повече от иглите е моето семейство в момента - съпругата е с Омикрон, доказано с писиар преди 5 дни, температура и кашлица, вече няма! Децата без боц, но с антитела, познай дали имат симптоми - не! Не се знае и кога са боледували! Съпругата - боледувала ноември 2020, доказано с тест и боцната с 2-ра игла края а ноември, т.е. преди няма и 2 месеца, но в момента омакаронена! Скоро всички мисири Ковидопсихари ще дават обяснения, но не по телевизора, а на следствени органи!

    Коментиран от #150

  • 146 провинциалист

    7 1 Отговор

    До коментар #143 от "Ваксиниран1403":

    Значи и в Гибралтар боцът нищо не прави освен да поддържа огъня.

    Коментиран от #152

  • 147 Е, па, нема такова животно

    5 2 Отговор

    До коментар #72 от "А къде са аутопсиите":

    Тогава пак се стига до това - твърдение срещу твърдение. Те, БЛС на каквото основание твърдят, че няма, Мангъров на същото основание твърди, че има! А сега!
  • 148 Хитрия Мангър

    3 6 Отговор
    Ъъъ аааааа Ъъ ще ми спират ААА бизнеса :( 💸💰 ;(
  • 149 За овце

    6 3 Отговор
    Ако има някой, който е за наказание и отнемане на права, това са тюфLecите от БЛС, които не защитават правата на лекарите, а само инкасират приходи. Те не изразяват мнението на съсловието, а единствено собственото си, предполагам добре подплатено. Разбира се, че няма да намерите официална информация за смъртността и връзката ѝ с ваксинирането. Такава просто не се събира. Не е обективна и информацията за заболеваемостта и смъртността, обявена за официална. Всичко "официално" е тотална манипулация. Никой управлявал и управляващ, както и останалите участници в измамата няма да ви кажат истината. В световен мащаб запушваха устата на говорещите истината, включително с физическо заличаване.
  • 150 Ваксиниран1403

    3 6 Отговор

    До коментар #145 от "Гост":

    Официалния доклад разглежда само нивото на антителата. Да които боледува леко има по-малко антитела изградени към различните части на вирусната обвивка.Ваксинираните боледуват по-леко и затова израждат по малко антитела към другите части от обвивката на вируса.Така или иначе тези тела не са блокиращи които възпрепятстват заразяването въобще, а са само такива които имат с сигнални функции за имунна система и допринасят за по леко боледуване.Останалото са антиваксърски манипулации и изобщо не са обект на доклада за които става дума.
    Самия факт, че съпругата ти толкова бързо преминала през този вариант доказва ползата от това че се е ваксинирала, ако не беше щеше да го изкара по-тежко въпреки че преди две години го е боледувала защото това е преди много време. Някой хора са много по застрашени по принцип от корона вируса отколкото други това е въпрос на генетични особености на дадения човек.Ти сигурно не си боледувал симптомно изобщо от никои от варираните не си се и ваксинирал. Най-вероятно децата ти са наследили точно тези генетични особености от теб, а не от съпругата ти и затова са без каквито и да симптоми.При всеки е много индивидуално в зависимост от генетични особености. Това е причината и сред кръвни роднини много често да се случва да има повече от една жертва, а при други всички да го карат като настинка или изобщо да не разбират, че са били заразени

    Коментиран от #155

  • 151 Сашо

    7 2 Отговор
    Прави са лекарите,че Мангъров излъга. Починалите от факсини са много повече от 564 души.
  • 152 Ваксиниран1403

    2 5 Отговор

    До коментар #146 от "провинциалист":

    Не значи това, а че ограничава разпространеното и то чувствително.

    Коментиран от #154

  • 153 Бодак

    5 1 Отговор
    „доц. Мангъров заяви: “..... тези 564 души, които са починали, са починали, защото са ваксинирани“. Разликата между „починали ваксинирани“ и „починали, ЗАЩОТО са ваксинирани“ може да е само една дума, но тя прави казаното от доц. Мангъров откровена лъжа. "
    Защо лъжа ? Ваксиниране => смърт. Какво неясно има. Ако не бяха се ваксинирали нямаше да починат, може да има и изключения, разбира се, но само изключения

    "Лъжа, която си „играе” със страховете и притесненията на хората", се казва в позицията на Лекарския съюз.
    А "лекари" политици и медии не си играят със страховете и притесненията на хората. И не рекламират, безплатно, няколко ваксини - единствено правилните.

    "Оттам са категорични, че единствената достоверна информация по въпроса е тази на здравното министерство и лекарствената агенция. " Колкото и да се пъчите, никой не ви вярва. Сички знаем че се раздават пари за бройка починал , цифрите са далеч от действителността и едва ли някой знае обстановката, което означава че решенията са неистинни.

    "Според официалните данни няма случай на доказана причинно-следствена връзка между ваксина срещу COVID 19 и смъртен изход." А ако имаше, те непременно щяха да я докажат и да ни кажат.... даже не обясняват защо забраниха аутопсиите -- едно от главните средства за изясняване на нещата и изучаване на болестите.
  • 154 провинциалист

    4 1 Отговор

    До коментар #152 от "Ваксиниран1403":

    Толкова чувствително, че "Трябва да се научим да живеем с вируса, каза британският здравен министър".

    Коментиран от #157

  • 155 Гост

    7 4 Отговор

    До коментар #150 от "Ваксиниран1403":

    Затапен си от всякъде и дрънкаш небивалици! Тоя омакарон няма нищо общо с уханската корона и другите след нея! Аз също го боледувах и то не леко преди 14 месеца! Сега зиро симптоми, а както се предполага спим заедно със заразената ми съпруга! Ти нямаш база за сравнение, защото си самец и излизаш навън само за пореден бустер, едва ли се срещаш и с хора! Продължавай в същия дух да си щастлиФ и живееш "вечно"!

    Коментиран от #158

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Ваксиниран1403

    2 4 Отговор

    До коментар #154 от "провинциалист":

    Да те се учат да живеят с вируса след като свалиха драстично смъртността с масовата ваксинация и реваксинация, а ние ще продължим да се учим да умираме с вируса в продължение на още много години. Какво да се прави те бяха “простите”, а ние “хитрите”.
  • 158 Ваксиниран1403

    3 7 Отговор

    До коментар #155 от "Гост":

    Да бе нямам база за сравнение сигурно.Две години от къщи не съм излизал според теб. Ами ще те разочаровам, не просто излизам и даже и в чужбина пътувам. Вече единствените не заразили се хора които познавам са само тези които са ваксинираните и тези които са се реваксинирали навреме. Тоест ваксините си работят, ако не работеха това нямаше да е така.

    Коментиран от #160, #164

  • 159 Rock

    6 2 Отговор

    До коментар #156 от "мангър":

    Вероятно IQ-то ти е колкото номера на обувките щом се подиграваш с говорния дефект на човекл Никой не е застрахован от такова нещо . Ти също. А ако имаш дете с говорен дефект ще го изхвърлиш ли...Думи също са грях- те идват от твоето мислене. Мисли правилно преди да кажеш нещо.
  • 160 Анонимен

    3 3 Отговор

    До коментар #158 от "Ваксиниран1403":

    Направих си труда и ти изброих глупостите! Дотук 15-16, т.е. около 10% от коментарите са твои! Давай смело и ги направи поне 20! Демек докато ти се хващат и ти отговарят : заработвай "колега"!
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Ми кво пък

    5 1 Отговор
    Мангъров: "Зелените сертификати трябва да отпаднат."
    БЛС: "Зелениоте сертификати помагат да се ограничи разпространението на болестта. Мангъров е за съд, щом призовава за отпадане на сертификатите."
    СЗО: "Зелените сертификати не ограничават разпространението на болестта и препоръчваме да отпаднат незабавно."
    БЛС: "Аммммм, ще свикаме работна група."
  • 164 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #158 от "Ваксиниран1403":

    Не лъжи! Не познаваш хора на живо, защото не излизаш от Интернет! Опровергавам глупостите ти с истински факти, а ти "опонираш" с аргументи от сорта: "пътувам в чужбина"..... Ама с гугле ърт...
  • 165 Миро

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Смехулко":

    Ами не си разбрал, защото толкова ти е акъла.
  • 166 Трябва да си силно вдлъбнат

    2 5 Отговор
    За да не можеш да си направиш изводи от фактът, че ваксинираните се заразяват от 5 до 10 пъти по-малко от неваксинираните и умират от 15 до 20 пъти по малко.
  • 167 Никой

    2 1 Отговор
    Когато свършат интензивните легла ще се действа в България както се действаше и при предните вълни, на интензивно лечение се приемаха хората според възрастта,хората след 75 години, за които няма интензивни легла, просто си умираха,без интензивна грижа.просто лекарите бяха принудени да избират ,кой да живее и кой да умре, според възрастта.
    Държавната политика доведе до това,сега ще е същото.
  • 168 Как

    3 1 Отговор
    Блс са за затвор
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Голям праз

    1 0 Отговор

    До коментар #126 от "Ваксиниран1403":

    Един въпрос към коментара ти. Това важи ли за хора, които са ваксинирани? Питам защото почти всичките ми познати, които се ваксинираха, се заразиха.
  • 171 Голям праз

    1 0 Отговор
    На пък ми е интересно, ако Мангъров се окаже прав, ще поемат ли отговорност тия от БЛС?
  • 172 5777

    2 0 Отговор
    Ние сме с г-н Мангъров, а за вас не знам? 95% от докторите са мафиоти, които източват здравната каса и отддлно взимат под масата?
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 .......

    1 0 Отговор
    Репресиите на здравната мафия срещу непокорните продължава! Ако си мислят , че така ще ни пречупят не познават българския народ. Долу ръцете от доц. Мангъров!!!