Last news in Fakti

22 Септември, 2022 04:58 1 727 11

539 нови случая на коронавирус, починаха шестима заразени

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени-
  • болници

27 са в интензивни отделения

539 нови случая на коронавирус, починаха шестима заразени - 1
Снимка: БГНЕС

539 са новите случаи на коронавирус у нас през последното денонощие при направени 4615 теста. Положителни са близо 12% от пробите, показват данните в Единния информационния портал.

Шестима души са починали, вследствие на инфекцията, оздравелите са 1358.

В болници се лекуват 542 души, 27 от тях в интензивни отделения.

1733 са поставените дози ваксини в сряда. Хората със завършен ваксинационен цикъл у нас са близо 2 милиона 71 хиляди и 300. Бустерна доза е поставена на над 881 хиляди души.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кунчев

    21 0 Отговор
    Ваксината Ви пази, като дявол от тамян !

    Коментиран от #10

  • 2 Пора

    30 0 Отговор
    Отивам да си сложа 5 бустер, не издържам вече...ковид плана е тези сводки да станат ежедневни като едно време нивото на Дунав в см

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Петър

    31 0 Отговор
    Спомени за щуротиите, родени от пандемията:
    СПОМЕН No 1
    Нехранителните магазини с площ над 300 кв.м., като DM например, бяха задължени и намалиха търговската си площ, като преградиха чест от нея с рафтове и полицейски ленти и по този начин сбиха същия брой клиенти на по-малко място.

    Коментиран от #8

  • 5 Петър

    23 0 Отговор

    До коментар #3 от "Копипасте":

    В България ваксинацията срещу КОВИД-19 приключи преди около една година. Мързи ме да проверя данните, но мисля, че за последните 6 месеца, има зорлем 10-12 000 ново ваксинирани, останалото е бустери, първи, втори, трети и така нататък
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 И още спомени имам

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "Петър":

    Не може да се движат по улиците повече от двама души заедно , ако са трима - разстояние между тях поне 1.5 метра, не може да се сяда на пейка в парк, зелени коридори за възрастни хора в хранителните магазини,..... Но най - любимо ми е КПП и декларации, които да попълваш на излизане от населеното място, като посочваш причина, защо излизаш извън града. И тя трябва да бъде основателна. После, на влизане, ако имаш късмет, ще те пуснат да се прибереш. И други, за които не се сещам сега.

    Коментиран от #9

  • 9 Петър

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "И още спомени имам":

    Всички щуротии ги имам описани в 10 спомена за налудничавите мерки породени от пандемията, има ги и нещата които споменаваш ти.
  • 10 ЕЖЕГОДНИ КЛИМАТИЧНИ ЛОКДАУНИ❗

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кунчев":



    ИЗРОДИТЕ от Световния Икономически Форум искат локдауните да станат ежегодни и да са климатични. Climate lockdowns.





    ❗😉
  • 11 Етап 1

    3 0 Отговор
    София била в зелената зона и затова следва Етап 1. МЕРКИТЕ: хигиена на ръцете и дезинфекция на повърхности, редовно проветряване.
    Това не противоречи ли на указанията на ЕС за икономия на вода и отопление? Ами, то честото миене на ръцете на ден, излиза колкото едно къпане.