Last news in Fakti

9 Октомври, 2022 15:33 2 735 7

Готвач отслабна 41 килограма и сподели как го е постигнал

  • отслабване-
  • съвети-
  • готвач-
  • бостън

Той си поставил за цел да свали 22 килограма за шест месеца, но успя да постигне желания резултат много по-бързо

Готвач отслабна 41 килограма и сподели как го е постигнал - 1
Снимка: Shutterstock

Тежащ 126 килограма готвач от Бостън свали 41 килограма за четири месеца и сподели препоръки си с тези, които искат да отслабнат. Историята му е публикувана от Eat This, Not That!, предаде БГНЕС.

Майкъл Скелфо каза, че е решил да отслабне поради проблеми с кръвното налягането и лошо емоционално състояние. Той си поставил за цел да свали 22 килограма за шест месеца, но успя да постигне желания резултат много по-бързо.

Мъжът започна да ходи много и да спазва строга диета, състояща се от голямо количество протеини и храни, богати на фибри. Американецът консумирал не повече от 1500 калории дневно. В същото време той се консултирал с лекар и внимателно следял здравето си.

Благодарение на усилията му, сега той тежи 85 килограма. Признава, че се чувства много по-добре – има енергия и мотивация да продължи да отслабва. За тези, които искат да отслабнат, Скелфо съветва да се посветят напълно на процеса и да не спират да вярват, че всичко ще се получи. „Наистина трябва да стигнеш дъното по много начини, преди наистина да започне промяната. Поне при мен така се случи“, обобщи той.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 То така става

    6 0 Отговор
    А кожите му увиснаха.

    Коментиран от #4, #5

  • 2 честен ционист

    4 0 Отговор
    Тая зима ще има дълги лечебни пости за 2/3 от Ганчовеца.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 нападй булките, Мише

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "То така става":

    Важното е портфейлът му да е кожен, и мрътвецът да се показва от кожата, друго дамите не ги интересува.
  • 5 чочо

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "То така става":

    Не, аз свалих 40 кг. за 1 година от 115 кг сега съм 75 кг. само с пилешко филе, семки, зеленчуци, кисело мляко. през няколко дни кебабчета или кюфтета, извара, варени или пържени яйца, картофки със сирене, черен шоколад, но гледам да не надвишаван 1000 калории ! Ям на всеки час, но по малко
  • 6 ха ха

    4 0 Отговор
    4 месеца са 120 дни. Ако е успявал дапостигне калориен дефицит от 3000, това означава 360 000. Делено на 9000 - толкова дефицит ви трябва за да стопите 1 кг. Излиза 40 кг. Нямам точна представа как се постига 3000 калории на ден помалко. Знам, че с 1500 дефицит е трудно... но не е невъзможно. Проблемът е, че след това трябва да се придържате към строг режим.
  • 7 2254

    1 1 Отговор
    И аз не знам, но за 2 месеца свалих 20 кг. От 95 на 75. Мръвки, салати и плодове и пиене само на вода. Калории не съм броил.