Last news in Fakti

21 Декември, 2022 12:37 1 823 4

Директорът на "Шейново" за разменените бебета: Веднага се обърнахме към полицията. Нещата вървят към добър край

  • директор-
  • шейново-
  • разменени бебета-
  • полиция

Д-р Румен Велев обясни, че за първи път в болницата има такъв случай

Директорът на "Шейново" за разменените бебета: Веднага се обърнахме към полицията. Нещата вървят към добър край - 1
Снимка: БГНЕС

Първо пред NOVA директорът на „Шейново” коментира случая с разменените бебета в София. „След като разбрахме, че има такова съмнение, веднага се обърнахме към полицията. Органите на реда започнаха съответните действия и нещата вървят към добър край”, коментира д-р Румен Велев.
Той обясни, че не вярва родителите на едно от бебетата да са отказали да дадат ДНК проба. Самият той разбрал за случилото се на 7-и декември. На въпрос на NOVA дали има други такива случаи в практиката на лечебното заведение, д-р Велев заяви: „За първи път присъствам на такова нещо в нашата болница”, категоричен беше медикът.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужасна грешка

    15 1 Отговор
    и мен така са ме подменили като малък, пак в Шейново, от същите две млади майки, иначе щях да съм премиер на Великобритания
  • 2 Потрес

    12 0 Отговор
    Гмедах го, как гузно клинчеше и увърташе този не е истина просто!
    И какво значи, че тази която си е харесала чуждо бебе не иска да го върне и защо още е при нея (той го каза) !? Сми ако нещо го увреди за отмъщение! Явно не "с главния" , щом е откраднала чуждо дете!?
    Пълен потрес!
  • 3 случва се

    5 0 Отговор
    Ако поразпитаме може би ще открием и други случаи. Преди много години се разказваше , че в Русе, някъде 1978 г, са разменени бебета, но проблемът бил открит и разрешен.
  • 4 Съд за теб

    3 0 Отговор
    Защото си допуснал това ............. а за акушерката и лобут