Last news in Fakti

2 Юли, 2023 17:08 2 472 3

Вълшебна отвара за отслабване с 2 съставки

  • чай-
  • магданоз-
  • отслабване-
  • излишни килограми

Чаят с магданоз ще ви помогне да се отървете от излишните килограми

Вълшебна отвара за отслабване с 2 съставки   - 1
Снимка: Shutterstock

Магданозът е компонент, който е много полезен и трябва да го консумирате, за да детоксикирате тялото си. Можете да го използвате също в случай, че искате да се отървете от излишните килограми.

Той има големи диуретични способности, които са много полезни за здравето.

В тази публикация ще ви представим рецепта за чай с магданоз, който ще ви помогне да отстраните излишните килограми на тялото си.

Как да го приготвите:

10 супени лъжици нарязан магданоз

1 литър вода

Приготвяне:

Оставете водата да заври и добавете ситно нарязания магданоз. Махнете го от котлона и го оставете за 20 минути, след това натискайте течността. Пийте чая през целия ден - препоръчителната дневна доза е 1 литър и въпреки факта, че е много здравословен, не е препоръчително да надвишавате дозата от литър на ден.

В допълнение към мощните си диуретични свойства, магданозът напълно премахва токсините, бактериите и вредните вещества от тялото пише zdrave.to. Той действа като антиоксидант, а също така се бори със свободните радикали във вашето тяло и намалява риска от сериозни заболявания, включително рак.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име

    4 1 Отговор
    Браво за хубавата статия👍🌹👍Не се бях, сетила, че може да се направи чай от магданоз🍀🍀🍀
  • 2 Смокинята е разпространена,като Джанката

    5 0 Отговор
    Сложете и смокини 😜
  • 3 Внимателно!

    2 0 Отговор
    В големи количества точно поради диуретичното действие, може да предизвика бъбречна криза и при всички случаи въпросният чай от магданоз е Абсолютно противопоказен при бременност( опасност от спонтанен аборт), чернодробни, жлъчни и бъбречни проблеми. Едно време магданоз в големи количества ползваха шофьори, за да " излъжат" кръвната проба за алкохол( има логика– диуретик).