25 Юли, 2023 05:23 1 041 5

Още 30 с коронавирус в понеделник, няма починали заразени

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени-
  • болници

Активните случаи към момента са 1408

Още 30 с коронавирус в понеделник, няма починали заразени - 1
Снимка: Фейсбук

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 30, сочат данните на Единния информационен портал, предаде БТА.

Направени са 1529 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 1,96 процента.

Няма починали пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 99 души с диагноза коронавирус, от които 12 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са 6.

Излекувани през последното денонощие са 18 души, а общо от началото на пандемията - 1 269 710.

Активните случаи към момента са 1408.

През последните 24 часа са поставени 14 дози ваксина срещу коронавирус, а общо от началото на ваксинационната кампания поставените ваксини са 4 613 298

Общо 38 440 души у нас са загубили битката с коронавируса от потвърдените 1 309 558 заразени от началото на пандемията, сочат данните на Единния информационен портал.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Варненец

    20 0 Отговор
    Прави впечатление, че активните случаи все още са 1400. За да е истина, трябва в последните 10 дни, да са били средно 140 на ден, а те не са били, дори и според стъкмистиката. Какво повече да се каже за некадърността на стъкмистиците.Въобще защо още го има тоя портал, дори СЗО, обявиха хобит за сезонен грип.

    Коментиран от #3

  • 3 Петър

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "Варненец":

    Спомени за щуротиите, родени от пандемията:
    СПОМЕН No 7
    Фалшивите статистики
    От самото начало започнаха да ни заливат с числа, които доказваха бедствието, което предстои да преживеем. Заработи единния информационен портал, който ежедневно беше цитиран от всички медии. Едно от числата, рисуващи мащаба на бедствието в портала е т.нар. активни случаи, т.е. хората, което в момента боледуват. В началото на това лято след като бяха минали месеци от последната вълна и нови случаи почти нямаше, активните случаи в портала продължаваха да са стотина хиляди. Защо тия хора месеци наред не успяваха да се излекуват!? И понеже нови случаи нямаше и нямаше, явно решиха активните случаи да бъдат изписани служебно и в един момент в портала в раздел излекувани за деня, ударно започнаха да се записват по 7, по 8 хиляди излекувани дневно, и така "стопиха" активните случаи.
    Когато в един масив от числа, две от тях са откровено фалшиви, много вероятно е и останалите да не са съвсем истински.
  • 4 Доктор

    15 0 Отговор
    Това беше измамата на столетието, откраднаха ни 2 години от нашия живот...трябваше да има осъдени и разстреляни за тази измама и геноцид над човечеството. Нашата лекарска мафия също се включи активно в експеримента и лъжата Ковид
  • 5 Абе аланколк

    8 0 Отговор
    Стига сте занимавали хората сьс нещо което не сьществува.Но явно от Сзо ви кихат да потдьржате оганя да не гасне щото знаем че ще има друга Пландемия още по страшна и тази дето уж отмина ще ни се стори децка игра.Думи на Клаус Швааб.