Last news in Fakti

6 Март, 2024 06:59 898 7

21 нови заразени с коронавирус

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени

Починал е един пациент

21 нови заразени с коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 21, сочат данните на Единния информационен портал, предаде БТА.

Направени са 1868 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 1,12%.

Починал е един пациент с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 172 души с диагноза коронавирус, от които 35 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в лечебно заведение са седмина.

Излекувани през последното денонощие са 18 души, а общо от началото на пандемията - 1 292 657.

Активните случаи към момента са 8133.

През последните 24 часа са поставени 22 ваксинни дози срещу коронавирус. Общо от началото на имунизационната кампания са поставени 4 726 183.

Общо 38 738 души у нас са загубили битката с коронавируса от потвърдените 1 339 528 заразени от началото на пандемията, сочат данните на Единния информационен портал.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    18 0 Отговор
    Спомени за щуротиите, родени от пандемията:
    СПОМЕН No 5
    Брифингите.
    В един момент всяка сутрин, а в последствие и по няколко пъти на ден по телевизията започна да се показва някакъв гологлав човек с черна военна униформа и строга физиономия, заобиколен от други хора със строги физиономии. Почти единственото, което говореше гологлавия човек с военната униформа беше как ако излезем, неизбежно ще умрем. Гологлавият човек с военната униформа много държеше да ни вдъхне увереност в неизбежната смърт, а ако си твърдо убеден, че ще умреш, то много вероятно е това наистина да се случи. Питайте, който и да било психолог или психиатър.
    В последствие гологлавият човек, понеже явно страдаше от някакъв нарцисизъм започна да се показва във всевъзможни военни униформи, но все така държеше да ни убеждава в неизбежното.

    PS. Не бива да забравяме какви малоумници ни управляват.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Анонимен

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Гологлавия човек в един момент рязко изчезна от СМИ /не беше само заради изцепката при Бенатова/ и се прибра във ВМА за да организира "нова" биолаборатория! Периодично без много шум по за тази биолаборатория се търсят участници в някакви ескперименти главно от войнишкия контингент! Свързването от недобросъвестни коментатори на тази биолаборатория с тези от Грузия и Украйна е чиста лъжа и спекулация!
  • 4 Петър

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Броят на починалите от Ковид-19 в България никой не може да каже с точност колко са, но със сигурност не са 38 738 починали от Ковид-19, много по малко са, поне на половина.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бабати

    15 0 Отговор
    8133 активни случаи!?!?!?? Тоест от месеци никой не се е излекувал!?
  • 7 Извънредно

    1 0 Отговор
    ПродажнатаКурваГанеФ е открит разчленен от Ковид.