23 Юли, 2014 10:42 7 867 7

Mitsubishi обнови Pajero за последно

  • mitsubishi-
  • pajero

Най-големият всъдеход на Mitsubishi Motors претърпя последната модернизация в жизнения си цикъл. Догодина ще бъде представено следващото поколение на Pajero, което ще се сдобие с хибридна версия.



Обновеният японски всъдеход има различна радиаторна решетка, модернизирана предна броня със светодиодни дневни фарове и нов кожух на резервната гума. Шумоизолацията в салона е подобрена, а вариантите за вътрешно оформление са разширени с нови декорации от метал и дърво и детайли, покрити с черен пиано лак.



Промени в гамата от двигатели няма. Pajero ще продължи да се предлага с 3.2-литров турбодизел с мощност 200 к.с. и 3.0-литров бензинов V6 със 178 коня.



Продажбите на обновеното Pajero в Япония вече стартираха. Цените започват от 2.9 млн. йени (около $47 000). Дати за появата му на останалите пазари не се уточняват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ярослав станчев

    8 1 Отговор
    Най-страшното явление в рали Дакар не е пустинята,не е джунглата,не е дори пясъчната буря.Най-страшното явление в ралито е Мицубиши Паджеро.

    Коментиран от #3

  • 2 Ивайло Желев

    2 4 Отговор
    Може да е страшно явление, но определено му трябва нов по-съвременен дизайн
  • 3 nakata88bg .

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "ярослав станчев":

    така беше.... преди да се появи Мини на Дакар....

    Коментиран от #4

  • 4 ярослав станчев

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "nakata88bg .":

    Все още е така,Паджеро е с 12 победи,а Мини с 3.Така,че е много рано да се нарече Мини явление в ралито.
  • 5 Дошo

    1 0 Отговор
    Страхотен джип.Паджеро винаги ме е кефело ужасно много, но пък никога не ми е била необходима подобна машина и за това така и не съм бил притежател на този истински самурай
  • 6 Кобрата

    0 3 Отговор
    Pajero-то вече е с остарял дизайн, дори и тези подобрения не го правят много съвременен.
  • 7 Любомир Ковачев

    2 0 Отговор
    аз съм горд собственик на този модел вози комфортно а извън пътя се държи много добре