29 Ноември, 2014 11:48, обновена 29 Ноември, 2014 11:51 6 121 10

Mansory шлифова Rolls-Royce Ghost

  • rolls-royce-
  • ghost-
  • mansory-
  • тунинг

Немското тунинг ателие Mansory представи програма за доработка на Rolls-Royce Ghost. Пакетът включва увеличаване на мощността и ред изменения във външния вид на лимузината.



С помощта на нова изпускателна система и препрограмиран електронен блок 6.6-литровият дванайсетцилиндров мотор вече развива 652 к.с. и 1 050 Нм вместо заводските 570 коня и 780 Нм.



Тунингованият Ghost ускорява от място до 100 км/ч за 4.3 секунди, с 6 десети по-бързо от стандартната версия на модела. Максималната скорост достига 280 км/ч.

Специалистите на Mansory са пренастроили активното окачване и са успели да снижат центъра на тежестта с цели 50 мм. Автомобилът е снабден с 22-цолови алуминиеви джанти, обути с гуми Vredestein с размер 265/35 отпред и 295/30 отзад.



На външен вид доработеният Rolls се познава по разширените въздухозаборници отпред, светодиодните фарове, различните прагове и капака от въглеродни нишки. От карбон е и спойлерът.

Изменения търпи и салонът. Кожата, алкантарата, алуминият и въглеродът са в индустриални количества. Както подобава на такъв автомобил, цената не се съобщава. Ако някой може да си позволи Rolls-Royce, очевидно не се интересува от нея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 г-н Дошо

    0 4 Отговор
    sotogrande rolsa e na vseki metar tuk horata uvajavat benca a roysa e gradska ejednevka
  • 2 Пламен Бакърджиев

    1 1 Отговор
    Защо от Rolls-Royce вече не помислят и за безбожното челно съпротивление, вместо да помпат двигателите.
  • 3 Motorwagon

    3 0 Отговор
    това не е спортна кола , а лимозина и намалянето на челното съпротивление изисква промяна която ще развали екстериора ,а за концерн като Ролс това е недопустимо
  • 4 Кобрата

    1 0 Отговор
    Колата е уникална, все пак Rolls Roys е марка с традиции, а след доработките от Mansory се получава чудесен автомобил.
  • 5 НА БУМЕР КАМОР ЧИЧО МУ

    1 0 Отговор
    не може френския кош да се мери с mercedes

    Коментиран от #6

  • 6 БУМЕР КАМОР

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "НА БУМЕР КАМОР ЧИЧО МУ":

    imat oshte mnogo da za da stignat kachestvoto na mercedes
  • 7 Gost

    0 0 Отговор
    Моля администраторите да баннат този, който спами на всяка новина, защото ми идва да сложа бан на сайта ви на моята локална мрежа
  • 8 Дудук

    0 0 Отговор
    Mansory e най-яката и блинг-блинг фирма за тунинг на суперкари. От големите изложения посещавам всяко година Женева и на щанда на Mansory са най-яките коли и най-многото публика.
  • 9 Ото Фон Бисмарк

    0 0 Отговор
    Малко са ми малоумни тези английски суперлуксозни коли. Ако го сложиш до един пулман или да не говорим до един Maybach, този Ролс ще изглежда нелепо. Но това си е мое лично мнение. Дори и до един кадилак да го сложиш, ше предпочета кадилака ;-)
  • 10 CarPro

    0 0 Отговор
    Tva e malko prekaleno ciganska li limuzina shte pravqt