Last news in Fakti

24 Март, 2015 02:00 4 027 17

Nissan GT-R Switzer Goliath X в битка с Underground Racing Lamborghini Gallardo

  • nissan-
  • gt-r-
  • lamborghini-
  • gallardo

По улиците на Тексас всичко е възможно - дори да видите две коли с по над 1600 конски сили да се състезават с над 300 км/ч. Underground Racing нашумяха напоследък с лудите си битурбо проекти, включващи още Audi R8, Ferrari F430 и Murcielago. Една от колите им - черно Gallardo - направи голям скок в известното руско състезание Unlimited 500. От другата страна е GT-R. Той също е много по-популярен в тунинг средите. Фирмите, които повишават мощността на този японски звяр, са безброй, но малко предлагат екстремни пакети като този на Switzer.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Състезание

    1 2 Отговор
    Според мен не е много уместно да се правят подобни гонки със допълнително преработвани коли, по интересно и логично ще е ако са си с фабричната мощност и настройки, лично мнение.

    Коментиран от #3

  • 2 Онзи

    0 0 Отговор
    Има доста такива... тези проста са доста по-редки, макар и да не изглежда така по броя на качените клипове...затова и нашумяха толкова Underground... половината руснаци от Unlim си правят там колите и ги импортират в Русия после
  • 3 Дошo

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Състезание":

    Кое ще му е по-интересното?Тогава Годзилата ще набуха Тракторджинито още по-яко!

    Коментиран от #4, #10

  • 4 Никой

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дошo":

    Обичам, когато жапанезе феновете си вярвате толкова
    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6_g2yJzI0Mk[/youtube]

    Коментиран от #15

  • 5 W222

    1 1 Отговор
    ГТ-РА Е ТВЪРДЕ ПРЕХВАЛЕНА КОЛА.ТОВА ЧЕ СТРУВА 180 000 ЛЕВА И УСКОРЯВА ЗА ПОД 3 СЕКУНДИ НЕ Я ПРАВИ НАЙ ДОБРАТА ИЛИ НАЙ КРАСИВАТА КОЛА НА СВЕТА.СЕГА КАТО ИЗЛЕЗНЕ НОВИЯ МАКЛАРЪН КОЙТО ЩЕ СТРУВА КОЛКОТО ГТ-РА ЩЕ ГО ВИДИМ ТОГАВА.ДОСЕГА ГТ-РА НЯМАШЕ КОНКУРЕНЦИЯ ЗА ТЕЗИ ПАРИ НО СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ ИМА.И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ КОЛКОТО И ДА Е БЪРЗА СИ ОСТАНА НИСАН

    Коментиран от #6, #7, #8, #16

  • 6 McLaren

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "W222":

    Да на 100% си прав, а за дизайна нямам думи просто като ги сравниш двете, изключително красивия Макларън с онзи сандък на Нисан. Отвътре си му личи че е Нисан - евтин и грозен.

    Коментиран от #9

  • 7 Стоян Стоянов

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "W222":

    "И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ КОЛКОТО И ДА Е БЪРЗА СИ ОСТАНА НИСАН" - това какво ще рече?!? Нисан не е лоша марка - виж им продажбите. Вярно е, че е прекалено прехвален GT-R, но и вероятно има защо.
  • 8 Ituriel

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "W222":

    И какво като е Нисан? Нисан е една прекрасна, благородна японска марка, която е известна с бързината, здравината и практичността си.Това ако не е достатъчно добър имидж за дадена марка, не знам кое е. Или ти предпочиташ имиджа на любимия ти Mercedes (съдейки по ника), който е известен с това, че е любим на съмнително мургавите въртидупевци от крайните махали и, че лежи на стари лаври, а в последните 20 години не е направил нищо ново и революционно? Когато м....лцедес извадят кола със същите динамични показатели като тези на ГТ-Р тогава ми ги хвали тези кочини.

    Коментиран от #12

  • 9 Ituriel

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "McLaren":

    И какво ще видим от Макларън, прехвалената британска кошница, чиято собственост е на чаршафосан арабин? Та тия даже нямат един двигател, който да е тяхна разработка хахахахаха. Прехваленият Макларън F1 е с двигател от БМВ, а новото недоносче P1 е с мотор изграден на базата на не кого да е, а именно на НИСАН! За справка - http://en.wikipedia.org/wiki/McLaren_M838T_engine . Линкове за двигателя от БМВ за F1 няма да давам, мисля че всеки автомобилен ентусиаст знае за това. Когато тия англииски бракми започнат да си праизвеждат сами двигателите, а не да купуват вносни или да модифицират чужди тогава ми ги хвали, намери с коя марка точно да сравняваш великите НИСАН!

    Коментиран от #13

  • 10 Доша

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дошo":

    Брат, не знам на кое казваш "набуха лошо", но докато Ламбото е със сет ъп на 1800 коня, ГТР май губи лошо, или аз не виждам добре... За да бие ГТР в този клип, на Ламбото му намалят 100 коня, отделно е по-стара и бавна трансмисия и задвижване. И запомни, че подобни клипове имат за цел да покажат, че марки като Нисан в определени, много тесен кръг случаи, имат шанс в състезание с марки като Ламбо, Ферари и т.н. Обратната пропорция е ясна за всички!
  • 11 Роман "Маверика"Ценов

    1 0 Отговор
    като гледам нисана го скъса
  • 12 Никой

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ituriel":

    SLS например? Или S65 AMG, което ще върви наравно с ГТ-Р... с 5 човека с багажника им вътре в комфорт. И се качи в W222 и ще намериш неща, които дръпнатите не са и чували.

    Коментиран от #14

  • 13 Никой

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ituriel":

    Когато фактите говорят предубедени фенчета като теб мълчат. F1 е била най-бързата кола за своето време, а двигателя на БМВ - един от най-добрите поставяни в кола някога.
    За P1 изобщо няма да коментирам, защото тука навлизаме в зона до която никой един от нас няма и да се докосне. Само ще си чешем езиците.
  • 14 Ituriel

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Никой":

    SLS, както и S65 превъзхождат Нисан от гледна точка на комфорт и нищо повече. Аз изрично упоменах сравнение между цена и скорост - все пак спора е за най-практичните суперкари, а не относно най-комфортните лимузини? Да не говорим, че средната цена на SLS e 229.325 $, докато тази на GT-R е 100.000$. И за да не излизам като гол фен, отново ще докажа, че откъм скорост споменатите съперници не могат да стъпят на малкият пръст на ГТ-Р - https://www.youtube.com/watch?v=IMClfsEK6Uk , както и https://www.youtube.com/watch?v=Dc8aNT7RPos .
  • 15 S Doichinov

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Никой":

    Някъде в youtube имаше клипче как GT-R 2 000к.с бие ламбо с 2200к.с.Потърси го и си го гледай на воля.

    Коментиран от #17

  • 16 Име:

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "W222":

    "ГТ-РА Е ТВЪРДЕ ПРЕХВАЛЕНА КОЛА.ТОВА ЧЕ СТРУВА 180 000 ЛЕВА И УСКОРЯВА ЗА ПОД 3 СЕКУНДИ НЕ Я ПРАВИ НАЙ ДОБРАТА.."
    Да така е, прави я това че завива, спира и ускорява по-бързо от суперавтомобили като порше карера гт и ферари енцо и една камара други на писта. Състезанията направо са за аматьорите. Тук ти трябва мощен мотор и добра скоростна кутия, всичко останало дава много малко или почти незначително значение. Друго си е на писта, да се тестват и окачване и спирачки и разпределяне на масите и като цяло баланс на автомобила. Там Ламботата са известни. Ако разбираше малко щеше да знаеш и с какво... Замисли се защо Ферари винаги са били по-добрите и сам ще си отговориш. Не всичко е мощност!
  • 17 Никой

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "S Doichinov":

    Говорим за стокови коли в момента.