Last news in Fakti

28 Май, 2015 11:14 22 353 64

Ето я новата Toyota Land Cruiser

  • toyota-
  • land cruiser
В интернет пространството се появиха първите снимки на обновения флагман при всъдеходите на Toyota. Става дума за Land Cruiser 200, който е най-големия всъдеход на компанията. Илюстрациите на всъдехода са сканирани от брошура, но качеството им не е добро.
Въпреки това можем да добием представа за основните части от рестайлинга. В портала за видео споделяне YouTube се появи и интересен клип, представляващ компилация от въпросната брошура. От снимките и от видеото се вижда, че рестайлинг версията на Land Cruiser разполага с доста видоизменена предна част.
Огромният всъдеход се е сдобил с нови предни светлини, с различна радиаторна решетка, със силно видоизменена предна броня, а така също и с нов капак на моторния отсек. Осен това Land Cruiser получава други дръжки на вратите и различна задна броня.
Нови са и летите джанти за модела. По интериора също има изменения, като те засягат основно арматурното табло. Що се касае до промените по техническата част, също на този етап липсват конкретни данни. Обновеният Land Cruiser се очаква да се появи на пазарите през 2016-а.

Подробни технически характеристики за всички генерации на Toyota Land Cruiser , научете от ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    1 12 Отговор
    Много грозна. Много тромава

    Коментиран от #3, #7, #10, #13

  • 2 дядо поп

    1 11 Отговор
    Както обикновено - циганска каруца! Никаква изненада.....
  • 3 Илиян

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "Shmeker":

    И как разбра че е тромава.....4.7 BI-TURBO...айде първо се повози/покарай пък после пиши шмекерий
  • 4 Toyota the best N1

    8 0 Отговор
    Красива здрава мощна нова и скъпа....за съжаление ще я купуват корумпирани политици със държавни пари така наречени бизнесмени които се занимават със чорнами делами и някои богати наследници-наследнички а за рабочая класа мечтаната розова светлина в дунела някой ден ама друг път.
  • 5 xxx

    2 2 Отговор
    Какви снимки какво нещо !!! Не ви ли е срам !
  • 6 Кофти

    4 4 Отговор
    Хммм, твърде олд-скуул ми се вижда този дизайн? Старата ми харесва повече :-)
  • 7 PlimP

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Shmeker":

    1, нали знаеш че си мноо убаф, 2700kg. от 0 до 100 за под 9 сек. си е бързичко, точно като гоУф ГТи или Е36 с повече от 150к.с.

    Коментиран от #11, #12

  • 8 Гост

    5 2 Отговор
    Това ще се харчи като топъл хляб в близкия изток,където обичат лукса и комфорта..... Страхотна машина ..... Ще направи за смях много от паркетните немски каруци!
  • 9 Иван Господинов

    6 0 Отговор
    Возил съм се на на един такъв на сафари в Дубай по дюните. В колата бяхме 7 човека. В началото шофьора ни караше бавно но почнахме да го юркаме да засили. Помоли ни да си закопчаем коланите включително и тия на третия ред и оттам нататък се случи нещо, което си мислех че е невъзможно. Оня отпраши от основната колона по някакъв по-хард маршрут с по-високи дюни. Това нещо просто летеше на моменти с четирите гуми във въздуха. Да не говорим за слизанията и изкачвания при които виждаш небе и изведнъж увисваш надолу от една 20-30 метрова отвесна стена по която слизаш. Изумен съм от колата. Тази на която се возехме беше с 300 000 км побег като се изключат евтините пластмаси и захабената текстилна тапицерия офроуд възможностите на тази заводска кола са чудовищни. Вярно и шофьора си беше про ама това нещо върви изумително. После спряхме на някаква бензиностанция да напомпи гумите и хванахме по някаква магистрала в един момент усещам че това нещо просто лети - гледам 200 на темпомат а арабина изпънат просто се вози . Невероятна кола. Жалко че не мога да си я позволя но ако можех бих я купил без да се замислям
  • 10 Валентин Петров

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Shmeker":

    ти пък си много хубав...........................
  • 11 Убафф

    4 6 Отговор

    До коментар #7 от "PlimP":

    До Plimp:
    Ако дам 130 000 - 140 000 лева за джип, който от 0-100 набира за безкрайните 9 сек., значи съм най-големия тъпанар (като всеки, който кара ланд круизер). Виж всемогъщия, вечния и безгранично съвършения НЕМСКИ ПРЕМИУМ за тези пари какво брутално ускорение предлага (някой достигат за около 5 сек.), смятай!!!!!!!

    Коментиран от #15

  • 12 Гост

    4 4 Отговор

    До коментар #7 от "PlimP":

    Ау, страшно ускорение е това за 9 секунди от 0 до 100 км/ч! Не отричам, че е много добър офроуд джип, но в никакъв случай не е бърз! А интериорът му е изобилства с доста евтини и некачествени материали!
  • 13 някой

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Shmeker":

    Смешкер, ама ти продължаваш ли все още да цвъкаш неадекватни мнения навсякъде? А вече покара ли кола за първи път в живота си? Както знаеш - и двамата знаем, че никога не си имал и карал каквато и да било кола
  • 14 любител

    3 7 Отговор
    Това е МАШИНА!

    Немците още не са му намерили подходящ конкурент!

    Коментиран от #16, #20

  • 15 Кофти

    2 4 Отговор

    До коментар #11 от "Убафф":

    това е джип за истински оф-роуд, защо мислиш, че арабите само това си купуват в пустинята? Мултимилиардерите едва ли са по-прости от теб, че да се "минат" с Тойотата. А това, което ти наричаш "джипове" са едни големи комбита за мутреси и комплексари, които си мислят, че карат джип, но всещност не могат и на един бордюр да го качат. А, да, и чакай да намериш за 140 000 нещо, дето да прави до 10 за под 5 секунди, айде ходи си играй на НФС и като порастнеш и вземеш книжка, пак коментирай!
  • 16 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #14 от "любител":

    А G класата какво е бе умник?
  • 17 само селяните карат TOYOTA

    2 4 Отговор
    смотана японска щуротия
  • 18 Роман (Маверика) Ценов

    1 2 Отговор
    Не са хубави тези Тойоти. На един мой приятел на негов колега брат му има такава, но от по старите. Качвал съм се. Ходихме веднъж до Лом. Вътре неудобен, бучи като трактор наду ми се главата.

    Коментиран от #32

  • 19 рома рома ле

    3 1 Отговор
    мавъро-маверик да не си се возил на 40-годишна toyota hj на 2-милионна километра и изгнила отвсякъде а аспуха в купето сложен да ви топли....а я си признай?!
  • 20 Кобрата

    4 2 Отговор

    До коментар #14 от "любител":

    Ами Mercedes GL къде го забрави? Не е ли достоен опонент на Toyota Land Cruiser? Не казвам, че Toyota-та е лоша, но ако трябва да избирам, бих си взел Mercedes GL или ML. И без това тези Тойоти струват по 150 000 лв и преди няколко години, когато беше 60-годишнината на Toyota, пуснаха лимитирана серия Land Cruiser със специална табелка с надпис 60 years и нещо си там, но след това се говореше, че точно тази серия създавала проблеми...
  • 21 Роман (Маверика) Ценов

    1 2 Отговор
    Младеж какво е това hj ? Как 40 годишна?? нали съм написал с близък на мой приятел. Мъж е. Не е жена
  • 22 Колю

    2 2 Отговор
    Здравейте. Аз мисля че тая марка джипове са номер едно в този клас, за мен това е универсален всъдеход. Комфортен,надежден, проходим, бърз, и най важното икономичен.

    Коментиран от #23

  • 23 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "Колю":

    Ти мислиш ама май не мислиш изобщо. Номер едно е G клас - по-комфортен, по-надежден, по-проходим и по-бърз. Гори само с литър повече от това грозно нещо и за това е и по-скъп от него!!!
  • 24 и аз

    1 3 Отговор
    И правилно мислиш! Тоя над теб сигурно е правен от германец. Или от австриец. А, австриеца е е..н германец от унгарец.

    Коментиран от #25

  • 25 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "и аз":

    Ех какъв довод изкара - браво! Скрийте се тези ширпотреби!
    Има само два истински класни джипа - G клас и Range Rover. Другите японски джипчета не са лоши, но стоят като луксозна Лада Нива пред горните два.
    Сега кажи, че съм правен от немец и англичанка, но поне съм правен от джапанка - да ти имам логиката :)))))))))))))))
  • 26 антракс

    0 1 Отговор
    Три пъти съм бил в Ирак и няколко пъти в съседните арабски страни, Персия и Турция. Дори, когато свалиха Саддам. Тойота, Датсун и Нисан - най-шофираните марки автомобили. Някои български граждани даже ме предупреждаваха да не докосвам Тойотата, че после и синът ми ще я плаща!😁 Не е смешно, наистина е скъпа!

    Возията й е страхотна, уверена, мощна. По-старият модел се продава добре в Европа, където в тъмното и отдалеч човек може да сметне, че вижда Хамър. Невероятен двигател, глупакоустойчив и окачване, което може да надживее собственика.

    Материалите на някого може да му се виждат евтини, но във важните детайли и системи нищо не е спестявано, направо безотказна машина! Абе, ако не я харесвате, не купувайте - стига ми да си карам подобна само аз...
  • 27 Георги Алексиев

    0 2 Отговор
    ЗДРАВЕИТЕ НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НЕМСКИТЕ ПАРКЕТНИ ДЖИПОВЕ И ИСТИНСКИТЕ ДЖИПОВЕ . ВЪПРОСА СЕ РЕШАВА МНОГО ЛЕСНО ОТВОРЕТЕ ВБОХ7 ПОГЛЕДНЕТЕ РУСНАЦИТЕ И АРАБИТЕ С КАКВИ ДЖИПОВЕ СИ ПРАВЯТ ОФРОУД И СЕ ВОЗЯТ - ПРЕДИМНО ЯПОНСКИ . ЗНАЧИ ИМА ЗАЩОКОЕТО НИЕ НЯМА ДА РАЗБЕРЕМ ЗАЩОТО НИКОИ ОТ ПИШЕЩИТЕ ТУК НЯМА ДА ИЗВАДИ 150 БОНА ЗА ТАКЪВ ДЖИП !!!
  • 28 Георги Алексиев

    0 5 Отговор
    АМЕРИКАНЦИТЕ СЪЩО КАРАТ ПРЕДИМНО ТОЙОТИ ДАЛИ И ТЕ СА ТЪПИ ?
  • 29 Георги Алексиев

    0 5 Отговор
    ХАРЕСВАМ Г КЛАСАТА КАРАЛ СЪМ СЛУЖЕБНИ Г320 ЦДИ И Г 500 АМГ МНОГО ХУБАВИ МАШИНИ , НО КАТО ИЗЛЕЗЕ Г63 6Х6 СЕ ПОЯВИ КЛИПЧЕ ЗА МАЛКО В НЕТА КОЕТО ВЕДНАГА БЕШЕ ИЗТРИТО ПО НАРЕЖДАНЕ ОТ ГОРЕ КАКВО БЕШЕ КЛИПЧЕТО ? ЕДИН АРАБИН ВЛЕЗНАЛ В ПУСТИНЯТА С Г КЛАСАТА И ЗАТЪНАЛ СРАМОТА ПИКАП ЗА 1 МИЛИОН ДА ЗАСЕДНЕ И ДА ДОИДЕ ТОЙОТА ДА ГО ДЪРПА
  • 30 Георги Алексиев

    0 2 Отговор
    ВСЕКИ КАРА ТОВА КОЕТО ИСКА И ЗА КОЕТО ИМА ФИНАНСОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ НО НЕДЕИТЕ ДА ОПЛЮВАТЕ ИСТИНКИТЕ МАШИНИ СЛЕД КАТО НИКОГА НЕ СТЕ СЕ КАЧВАЛИ И НЯМА И ДА СЕ КАЧИТЕ НА ТЯХ . КОМЕТИРАИТЕ НЕЩО КОЕТО СТЕ ИМАЛИ ИЛИ ПОНЕ КАРАЛИ .
  • 31 Георги Алексиев

    0 4 Отговор
    А КОЛКОТО ДО НОВИЯ МОДЕЛ БЕШЕ МУ ВРЕМЕ ДА СЕ ПОЯВИ ВСЕ ПАК СТАРИЯ СЕ ПОЯВИ 2008 Г. И СЪС СИГУРНОСТ ПАК ЩЕ БИЕ ВСИЧКИ НЕМСКИ ДЖИПОВЕ ПО ПРОДАЖБИ. ТО САМО КАТО ПОГЛЕДНЕШ ЧЕ У НАС ВСИЧКИ ТАРИКАТИ НАРЕД С БАТЕ БОИКО ГИ КАРАТ
  • 32 JAPAN

    1 3 Отговор

    До коментар #18 от "Роман (Маверика) Ценов":

    Г-н, големи глупости си написал.Прочете ли?

    На един приятел,негов приятел,на неговата приятелка,на братовчед и,на брата на леля му в Гъ....а се возех в такава Тойота.
    МАЛЕЕЕЕ,ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ.
    Какви коментари, какви логики,какви разбирачи.
    Кво'да се трепа да обеснявам на хора който са безработни,или пък работят за 500-600лв.на месец за този джип.Удряйки всякаква конкуренция в земята.G,M,P,L,J,G,S,,Q,W,E,R,RF,DSA,,,........класа.А за БМВ,и Ауди пък да не говорим.

    Коментиран от #34

  • 33 Маурчи IV

    2 1 Отговор
    Уха, значи ще има още жертви от еърбеци. Лошо.
  • 34 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #32 от "JAPAN":

    А ти прочете ли се какви глупости написа? Хората с 500 лева заплата харесват G клас, а богаташите тази японска евтина кочина! Същия като онзи под теб - празнодумства на слепи фанатични лупмени!

    Коментиран от #38

  • 35 Роман (Маверика) Ценов

    3 0 Отговор
    До коментар #32 от " JAPAN":


    Младеж нищо не ти разбрах
  • 36 Роман (Маверика) Ценов

    1 2 Отговор
    До коментар #27,#28,#29#30,#31#32, от " Георги Алексиев ":

    Здравей Георги. Гледам за сина нещо да избера да му купя. Ама не от тези новите, нещо по-старо. Кола да е. Гледах ги и тези като на картинката ти, обаче не ми харесаха. Много подскача по дупките, вътре пластмаса само. Той е младо момче иска да го заглеждат момичетата. Ти защо не си сложиш нещо по-младежко като снимка?

    Коментиран от #64

  • 37 вуяя

    1 3 Отговор
    ....амаа колко прост народ братчее...то рзабирачи...то карачи..страшна работа братче...това е днешния дребнодушен,злобен народец български...
  • 38 JAPAN

    1 4 Отговор

    До коментар #34 от "Гост":

    Много си зле и това е... Работи ти един процент от мозъка.Разбра ли ме сега.Къде съм написал,че хора с 500лв.хасесват G класа.Едно е да можеш да четеш,но е съвсем друго мозъка ти как го преработва.Ето,затова неисках да пиша за джипа,защото и ти си от тези с заплата от 500-600лв.
    P.S. И за богаташи не съм писал.

    Коментиран от #43

  • 39 Prius

    2 4 Отговор
    На въпрос на журналисти, защо ООН използват при всички свои мисии; Land Cruiser ; [ виждали сте ги по ТВ, бели на цвят ] от централата са отговорили: Ние нямаме време, за непредвидени ремонти;
  • 40 222015

    1 0 Отговор
    Голяма детска градина тук."Моята играчка пък е по-хубава!"Как ви се занимава да се дъвчете едни други?!
  • 41

    1 4 Отговор
    Една от най-добрите офроуд машини, може би най надеждната, паркетници тука не трябва да се споменават.....
  • 42 Ituriel

    1 4 Отговор
    Най-добрият джип за всички времена... надеждност, комфорт, лукс и удоволствие...
  • 43 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #38 от "JAPAN":

    Ако обектът на коментарите ти е само заплатите на хората, то се радвам, че според теб ми работи само 1% от мозъка, защото твоя не работи изобщо! Ти дори не си се научил във втори клас, че когато задаваш въпрос, в края на изречението се слага въпросителен, а си тръгнал да ми пишеш за акъл!!!
    Драги ми смехурко, мозъка на хората не се определя от заплатите които получават! Другаря Айнщайн е работил за няколко стотин франка на месец в патентното бюро на Швейцария, а след това заплатата му на преподавател не е особено впечатляваща. И той ли е тъп за теб?
    Иначе не се тревожи за моята заплата - съизмерима е със средната в Япония.
    Пожелавам ти да си купиш тази Тойота от статията, но няма да е лошо да престанеш със злобата към собствения си народ!
    Пък всички които толкова величаят Тойота, нека поне веднъж се качат на G клас и Range Rover и тогава да сравняват!!!
  • 44 Лувъра

    4 1 Отговор
    Не че нещо, ама много грозна бе... Мога да я определя само, като кютук! Дори и G-то на Мерцедес има някакъв чар, ама т'ва?! Трябва да си с много извратена естетика, за да ти хване очето! 'васи и грозният танк!
  • 45 Гледай и се Учи

    1 4 Отговор
    www.arctictrucks.com/
    п.с.-Някъдe да виждате в света на офроуда и забавленията паркетни джипове като мерцедес бмв или ленд-роувър?....-Toyota the best in the world N1!!!

    Коментиран от #47

  • 46 Hiranjgarbh Karelsmierkje Koen Missier

    0 0 Отговор
    kefi!
    Hiranjgarbh Karelsmierkje Koen Missier
  • 47 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #45 от "Гледай и се Учи":

    Пич, ти за тъпи ли ни вземаш? Постнал си линк на сайт, в който много ясно е написано, че работят съвместно само с Тойота!
    Сега да постна сайта на Роувър, за да видиш, че няма Тойота там ли?
    .аси болните фанатични мозъци имате - едните умират за немски автомобили, а другите за японски!!!

    Коментиран от #48

  • 48 Гледай и се Учи

    1 4 Отговор

    До коментар #47 от "Гост":

    1-во Разгледай подробно сайта.
    2-ро Правят Toyota Nissan Hyundai Mitsubishi Isuzo Ford и Volkswagen.
    3-то Гледай и се учи.
    4-то не се прави на прост.
    www.arctictrucks.is

    Коментиран от #51

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Георги

    0 0 Отговор
    бъркате се Секвоята е по голяма !
  • 51 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #48 от "Гледай и се Учи":

    Не знам защо продължаваш да спориш, че и да правиш опити да поучаваш?
    Ето какво хората са написал за историята на сайта си:
    "The origin of Arctic Trucks can be traced back to 1990 when Toyota in Iceland started to modify 4wd Utility and Sport Utility Vehicles."
    Няма какво повече да добавя, а ти ако искаш вечер се само задоволявай гледайки това грозно нещо!!!
  • 52 Гледай и се Учи не Лъскай

    1 1 Отговор
    www.arctictrucks.is
  • 53 Един друг

    1 1 Отговор
    Малко от личен опит. Някои каза, че в ООН караме само TLCта. Нищо подобно. Освен тях, караме 4Runner-и, Pajero-та, Patrol-и, Sportage-и и т.н. Тези коли са специални серии за различни организации към ООН и имат определени разлики с обикновените. Една от тях е, че VIN номерата са им на различни места и гледай какво става, ако докараш такава в родния КАТ. Причината да се карат предимно японски е в цената - няма нищо общо с цената в представителството. TLC120 се водеха по 24 000 долара. Естествено тук няма мита, акцизи и ДДС, щото службите към ООН такива неща не плащат.

    Това, че ги купували, щото нямали време за ремонти са поредните митове и легенди. Ела да видиш какво става в одобрените сервизи... Лично аз, основно карах Паджеро, щото беше по-стабилно от 120ката и не чак камион като Патрола.

    Има и друг проблем - Тойота отдавна се изхитриха да правят бизнес, а не коли. На 5 години имаме право да си внесем в България безмитно и без ДДС нова кола, която 6 месеца е била наша собственост зад граница, пък ако щеш я карай. Ориентирах се към TLC150 и разпитах и попрочетох за нея - още по-проблемна от 120ката, чиято поддържка е нереално скъпа. Реших, че т.нар. Prado-та не стават и трябва директно на 200/V8. Е там пък каква излагация е на Тойота със сума конструктивни дефекти - мани... Директно се отказах от личен TLC.

    Това при условие, че колата мога да я купя от Дубай за смешни пари на фона на цените тук. Ама да се набутам за такава таратайка, която после 2 години не мога да продам, заради безмитния внос... Останах си без Ланд Крузър и изобщо не съжалявам, а комплексарите, които тук дават по 180 000 кинта за такива коли са ми смешни. Това са коли за САЩ, Близкия Изток и Австралия, където по абсолютна стойност струват много по-малко, а отнесено към средния доход - хептен. Та, на въпроса що много ги карат там - щото за тях са доста по-евтини отколкото тук за нас е една от ловешките китайски консерви.

    Коментиран от #57

  • 54 АСтаменов

    1 1 Отговор
    Аз се чудя как успяват тия Японци един изключително грозен "ЖиП" да го превърнат е един още по-изключително грозен "ЖиП".

    Коментиран от #55

  • 55 тя и той

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "АСтаменов":

    Абсолютно... Като цяло дизайнът е много-много извратен. Но пък са хубави от всяка друга гледна точка, ама да не ги гледаш :D
  • 56 Пак той

    1 0 Отговор
    Една от причините да не се харесва тази машина у нас е цената.
    А както знаеме, цената е доста обективен фактор относно търсенето на даден продукт, неговото качество, срока на експлоатация, режийните, както и остатъчна стойност при следваща продажба!
    Вижте цените на този автомобил втора употреба и ще се убедите сами.
    Средностатистическият юзер си вика: " Е как да дам 30 000 за Toyota като мога да си купя X5, LR, Tuareg или друг, по-фешън всъдеход.
    Ама какво става после, историята мълчи. Мълчи юзера като комунист на разпит, щото го е срам да каже как някоя от въздушните възглавници на неговия фешън дзвер е гръмнала, компютъра е вкарал колата в авариен режим ама в Камор искат майка си и баща си да оправят дефекта и изчистят грешката, например. И се почва едно ходене по морги, по София, Варна, Дупница, писане по форуми, следене на обяви и прочее еквилибристики да се вземе на тънкана часта на паркетния му хубавец.
    Поговорката за киселото грозде не е дошла от нищото!
    Този джип е за богати хора, както и другите де, ама не искаме да го разберем и проумеем и това си е!
  • 57 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "Един друг":

    Браво за страхотния коментар!
    Рискуваш обаче болните фанатични японски ултраси да те обвинят в долна лъжа и да те заклеймят като тийнейджър, който си измисля :)))
  • 58 Колю

    0 1 Отговор
    Здравейте. До коментар #23 от гост, за по комфортен не съм съгласен, за по надежден се съмнявам, за по проходим и по бърз конкретизирай модел. Кой G харчи един литър повече, като и гледам характеристиките май модел 240-D 1982 г е най близо до тоя разход. В днешно време G клас са с възможности на спортни автомобили мойто момче, не са решили жапанките да се келешат тоя горе дето го гледаш да му втвърдят окачването, да му репнат един с 4-ри тръби от зад или пред задните гуми, тия дето ми ги периш в 25 пост ще изглеждат като трабанти. Така че не не притеснявай аз как мисля, това че карам УАЗ не значи че не разбирам от истински джипове.

    Коментиран от #60

  • 59 само селяните карат TOYOTA

    1 1 Отговор
    странно какво се насилвате да го хвалите тоз джип при положение че офроуда е за г класа или рейндж роувър или ако щеш х6 на бмв защо хвалите тея японци при положение че те само крадат технология факт е доста хора го знаят че крадат от немците който са измисли доста неща за справка в образния двигател е техно творение все пак и то преди доста време
  • 60 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #58 от "Колю":

    Защо всички привърженици на тази талига, не си правете труда да четете? Толкова ли е трудно или сте заслепени от безсмислена фенщина?
    Как може изобщо да твърдиш, че Тойота е по-комфортен от G класата и Range Rover и "великата" Тойота? Ти някога през живота си качвал ли си се на автомобил с въздушно окачване, че твърдиш подобни абсурди? Да не говорим за кожата и дървените апликации, които в японския кенеф няма и помен от тях!
    Освен, че пишеш глупости за комфорта, си тръгнал да питаш кой джип е по-бърз от Тойота. Ти наистина си доста болен от фенщината, но ето хората какво пишат за старата генерация на Рейнджа и Гегата:
    http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=5196
    http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=18787
    http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=18526
    Не съм постнал спортните варианти, за да не самоубиеш колко е зле това японско посмешище!!!
  • 61 Колю

    1 0 Отговор
    Здравейте. Гост извинявай ако съм те обидил, тия дето коментираме не мога да си позволя само гумите им, просто така мисля.

    Коментиран от #63

  • 62 Николай

    1 1 Отговор
    Браво на 53,имам 120-ка от 9 години и знам мн.добре какво представлява,неща да чуя за тойота.
  • 63 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #61 от "Колю":

    И аз се извинявам за резкия тон! Наистина тези автомобили са адски скъпи и непосилни за обслужване от нас. Всеки има право да кара каквото пожелае и каквото може да си позволи, стига да не робува сляпо на марки.
    Тойота са хубави, но както каза по-долу 53, цената им у нас е незаслужено висока, както и на всички автомобили правени за и в САЩ. Така е с Мустанга - тук е два пъти по-скъп, а в САЩ започва от 19 000$ чисто нов с 230 коня.
    Още веднъж се извинявам за резкия тон.
  • 64 Роман Ценов

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "Роман (Маверика) Ценов":

    писна ми от теб ве защо не не си напишеш истинското име ако те срещна не кола ще купуваш а лекарства