24 Август, 2015 12:10 7 046 5

Без седан за новата Insignia

  • opel-
  • insignia-
  • monza-
  • франкфурт 2017
Без седан за новата Insignia - 1

Следващото поколение на най-големия Opel ще порасне на размери, ще свали килограми и ще се прости с класическата триобемна каросерия, твърди британското сп. Car. Дизайнът на новата Insignia ще прилича на прототипа Monza от 2013-а.

Opel не предлага модел от същинския среден клас от пенсионирането на Omega през 2003 г. Актуалният флагман Insignia пък отстъпва по габарити и междуосие на много от конкурентите в клас D, но немците възнамеряват да наваксат това изоставане.

Без седан за новата Insignia



Новото поколение на модела ще предлага един от най-просторните салони в сегмента. Според Car междуосието на следващата Insignia ще нарасне с цели 10 см до 2 837 мм, осигурявайки предостатъчно място за пътниците отзад.

За съжаление на по-консервативните купувачи от гамата ще отпадне четиривратата версия. Insignia B ще се предлага само с каросерия хечбек със стремителен профил като купе и комби.

Без седан за новата Insignia



Освен на ефектна външност от Opel ще разчитат и на засукан интериор. Голям екран ще замести приборния панел, а оборудването ще включва приятни глезотии като прожекционен дисплей на предното стъкло.

Официална информация за моторната гама на следващата Insignia все още липсва. Общата тенденция за намаляване на работния обем обаче надали ще подмине и най-големия Opel. Според слуховете моделът ще получи двигатели с обем от 1.0 до 2.0 литра, които със сигурност ще бъдат облекчени от намаленото с поне 100 кг тегло на новия модел.

Без седан за новата Insignia



Opel вече провежда пълноценни тестове на следващата Insignia, но готов прототип надали ще бъде показан преди изложението във Франкфурт през 2017 г.

Подробна техническка информация за актуалните Opel Insignia - ВИЖ


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мм84

    0 0 Отговор
    Пипнали са доста новото поколение. Прилича на Мазда 6, но в съвременния дизайн това е нещо нормално. Ще чакаме и по-официални снимки и технически данни :)
  • 2 Гост

    0 0 Отговор
    Взети са неща от ауди бмв и тесла , ама да се предлага с еднолитров мотор е направо смешно.

  • 3 bibendum

    0 0 Отговор
    На пръв поглед е доста грозно творение с извинение.
  • 4

    0 0 Отговор
    Направете Калибра със задно предаване.......
  • 5

    0 0 Отговор
    ......и не по-тежка от 1200кг. , гаранция че ще има успех.....