Last news in Fakti

6 Октомври, 2011 11:13 11 962 7

Mitsubishi Eclipse отново на конвейера?

  • mitsubishi-
  • eclipse-
  • toyota ft-86-
  • subaru brz-
  • scion fr-s.

 

Четвъртото поколение на Mitsubishi Eclipse е вече история. През август от поточните линии в завода на компанията град Нормал, щата Илинойс, слезе и последният екземпляр от модела. Тогава всички фенове на "Трите диаманта" се запитаха дали ще има продължение сагата Eclipse?
 
Съвсем наскоро Грег Адамс, вицепрезидент на подразделението на марката в САЩ, намекна, че историята на модела няма да приключи. След това тръгнаха слухове, че за компанията не било финансово изгодно пускането на ново, пето поколение Eclipse. Сега обаче нещата се обънаха и отново се заговори за скорошен дебют на новата генерация.
 
Ако това стане, инженерите от Mitsubishi ще трябва сериозно да се потрудят. В случай,че автомобилът отново е само с предно предаване, ще му бъде доста трудно да влезе в пряка битка с "тройката" Toyota FT-86, Subaru BRZ и Scion FR-S.
 
В момента моделната гама на марката е доста пооредяла и за Mitsubishi е жизненоважно тя да бъде попълнена в най-скоро време. От началото на годината в САЩ са продадени едва 6 721 автомобила от японската марка, което е далеч от рекордното постижение през 2002-ра, когато за същия период бяха реализирани 72 040 коли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kobester

    0 1 Отговор
    Дано поне една навигация му сложат че не е добре..... Иначе е добра колицата.

    Коментиран от #2

  • 2 520 zender

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Kobester":

    @1 И за кво ти е тая навигация....Но лошо няма .Ма тя дори и да няма навигация можеш да си поръчаш,нали така.
  • 3 Kobester

    0 1 Отговор
    Е да, но допълнителни пари. Ами как за какво, ако ми потрябва(а ЩЕ ми потрябва със сигурност) да си я ползвам. Пък и много по-удобно и за радио и за всичко на голям екран с тъч скрийн, освен това е много по-красиво с нея, отколко без. Вече като видя кола без и имам чуството че съм в 90те :D
  • 4 РАДОСЛАВ МАНАХОВ

    1 1 Отговор
    Няма да е лошо новия модел да е със задно предаване.Ще ми хареса повече.Иначе на форма е добра..
  • 5 триста итридесети

    0 0 Отговор
    няма да е лошо никак ама дига цената, а пък ако ще се харчат пари за задно, двигателя трябва да е поне 200 коня, ако ще е 200 коня, по-добре да е малко по-голяма, а е тя става сложна

    Коментиран от #6

  • 6 520 zender

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "триста итридесети":

    @5 Стига ве пич-тая марка и задно...това да не е БМВ....въобще не ги сравнявай.....само да спомена за японските запалянковци че БМВ не се кооперира с никой официално и преодолява кризата сама.Това че има флиртове със пежо-ситроен е дреболия.Да споменавам ли великата марка Мерцедес със кого се кооперира и то преди кризата ...

    Коментиран от #7

  • 7 Eclipse D2

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "520 zender":

    на никой не му пука