Last news in Fakti

20 Януари, 2016 11:06 8 110 2

Невероятни изпълнения с ремарке

  • volkswagen-
  • passat-
  • trailer assist-
  • ремарке-
  • видео
Невероятни изпълнения с ремарке - 1

Управлението на автомобил с ремарке изисква опит и умения. Ето защо новото поколение на Volkswagen Passat се предлага с опция, която улеснява доста маневрирането с прицеп. Trailer Assist помага при движение назад, като задава посоката на ремаркето с... джойстика за настройка на страничните огледала. За ставащото отзад следи камера, която предава изображението на екрана на мултимедията.

Екстрата не е никак евтина и за да я рекламират, от норвежкото представителство на Volkswagen са заснели забавно филмче, в което новият Passat изпълнява немислими трикове, включително и изпреварване на колона автомобили на заден ход. Тайната на майсторлъка се крие в... Всъщност клипчето отговаря на всички въпроси дори без превод.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    0 0 Отговор
    ФАКти бг пак със стати новини
  • 2 опсмопсус

    0 0 Отговор
    Стари, нови, важното е да драскат!
    Това средство е много опасно, може да предизвика катастрофа.
    Ако беше в сащ, щяха да ги съдят веднага, я за уплах, я за дискомфорт или явна дезорганизация на пътя!