5 Февруари, 2016 07:15 3 126 2

Performance пакет и за Audi RS Q3

  • audi q3-
  • rs-
  • performance-
  • женева

И най-малкия спортен SUV на производителя с четирите овала от Инголщад - RS Q3 ще бъде включен в Performance групата. Така той ще последва моделите RS 6 Avant и RS 7 Sportback, които бяха представени преди няколко месеца. Поръчките за автомобила вече са започнали в родината му, но
основната премиера ще се състои на задаващия се автосалон в Женева в началото на март месец.

Моделът задвижван от петцилиндровия 2.5 литров TFSI ще получи мощността на RS3 от 367 конски сили и 465 нютонметра, което е повишение от 27 конски сили и 15 нютонметра от стандартната версия. В комплект с автоматичната скоростна S tronic кутия и quattro задвижването, той ще ускорява
от 0 до 100 за време от 4.4 секунди, което е много добро постижение за SUV автомобил.

Performance версията ще се отличава по матово титаниевите външни детайли, като решетката, перата на въздухозаборниците в бронята, лайстните на стъклата, релсите на тавана, контура на дифузьора в задната броня, огледалата, както и част от спойлера на багажника. За по-нестандартно мислещите при поръчка може да бъде избран и пакета RS performance design, който предлага контрастни сини шевове за седалките и декоративни карбонови лайстни от въглеродни влакна с вплетени сини конци. Цената на Audi RS Q3 ще бъде 61 хиляди евро в родината и.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    0 0 Отговор
    Супер е Audi-то, много е красиво!
  • 2 глупост

    0 0 Отговор
    Най-голямата глупост е да си купиш спортен джип. На право върви ОК, ала дойдат ли малко завои,всеки те прави смешен. Да не говорим че всичко е за сметка на возията - по твърдо да не кажа дървено окачване. Най-си е добре един дизел мотор с голям въртящ момент и със спестените пари някоя резачка.