19 Февруари, 2016 07:15 4 300 3

Хванаха Aston Martin DB11 предпремиерно

  • aston martin db11-
  • женева-
  • автосалон

Новият модел на английския производител на спортни автомобили Aston Martin бе щракнат броени дни преди официалната му премиера на започващия в началото на март женевски автосалон. Това е наследникът на DB9 - DB11, като прехода в цифрите е поради факта, че DB10 бе прототипът използван в най-обвързаната с марката филмова поредица за Джеймс Бонд.

Автомобилът използва изцяло нова платформа, която ще послужи и за други модели на компанията. Плановете им за следващите пет години са да се обнови цялата линия от предлагани автомобили, като напълно електрическият седан Rapide, който е още в процес на разработка също скоро ще се
включи.

Относно задвижващия агрегат за DB11 все още няма точна информация, но предположенията са за 5.2 литров V12 би турбо с предполагаема мощност в порядъка на 600 конски сили. Другото по-интересно предположение е за двигател от AMG - 4.0 литровия V8 би турбо, който се помещава в Mercedes-AMG GT и другите спортни машини на компанията, но настроен според изискванията на англичаните. Подобна колаборация няма да е изненада, тъй като преди броени дни Bentley обявиха, че ще използват обща платформа с Porsche, които въпреки това, че са във VW Group са доста далеч едни от други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    0 0 Отговор
    Отново в десетката!Английският дизайн се е доказал през годините!

    Коментиран от #3

  • 2 осама

    0 0 Отговор
    Красива предница, радвам се!!! Дайте да я видим отзад
  • 3 пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "опсмопсус":

    нещо позитивно и от твоите пръсти ..не е за вярване...ако беше немско пак щеще да о.ереш пайзажа...