Last news in Fakti

12 Март, 2016 09:53 4 399 3

Щракнаха всъдеходното купе на Mazda

  • mazda-
  • cx-4-
  • koeru-
  • париж 2016
Щракнаха всъдеходното купе на Mazda - 1

Папараци успяха да заснемат кросоувъра CX-4 без никакъв камуфлаж по време на финални изпитания. Серийната версия на концепта Koeru, показан миналата есен, ще заеме нишата между кросоувърите CX-3 и CX-5.

Щракнаха всъдеходното купе на Mazda

Mazda CX-4 няма да се различава чувствително от дългия 4.6 и широк 1.9 метра прототип. Междуосието от 2.7 м също ще бъде сходно с базата на изложбения експонат. Шефът на компанията Масамичи Когаи обещава, че CX-4 ще привлича не само с дизайна, а и с управляемостта си, която ще бъде най-добрата сред SUV-тата на марката.

Щракнаха всъдеходното купе на Mazda

Технически подробности за всъдеходното купе обаче все още не се съобщават. Предполага се, че моделът ще се оборудва с атмосферни двигатели с обем 2.0 и 2.5 литра.

Щракнаха всъдеходното купе на Mazda

Премиерата на Mazda CX-4 най-вероятно ще се състои на автосалона в Париж през есента, а продажбите трябва да започнат в началото на следващата година.

Щракнаха всъдеходното купе на Mazda


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мм84

    3 1 Отговор
    Нещо не са го доизпипали споредм. Прилича ми доста повече на комби, отколкото на СУВ. Но ще изчакаме да го видим на живо :)
  • 2 ЦММЛ

    2 3 Отговор
    Харесва ми японката.Мисля,че ще сложи немците в джоба.
  • 3 Маздолет

    0 0 Отговор
    Мазда са в невероятен възход,убиха Коня с СХ5,СХ9,СХ3,сега и СХ4,интересно.Най-хубавото е че са малка фирма а колите им стоят на пътя по-добре от почти всички останали,пипнати са вече и отвътре-много изпипан интериор,има простор-не е претрупан или скучен или твърде "изчанчен".Имаме Мазда СХ5- 192 кс.,стои на пътя по-добре дори от Х3, е нямат толкова мощни двигатели(все още),но едва ли ще намериш (ново) по-добра динамика и комфорт за такава цена.Пробвах СРВ и Х -трейл,въобще нямат динамиката и управляемостта на Мазда- истина е това дето го пишат!