Last news in Fakti

15 Март, 2016 13:40 17 468 10

Рекорден брой заявки за Volkswagen Club Fest 2016

  • volkswagen-
  • club fest 2016

Седмото издание на автосалона от фенове за фенове ще се проведе на 26 и 27 март

Рекорден брой заявки за Volkswagen Club Fest 2016 - 1

Краят на зимата наближава, а с настъпването на пролетта се задава и седмото издание на Volkswagen Club Fest - събитие, което събира феновете на автомобилите от VAG концерна под един покрив в залите на Интер Експо Център в столицата. 

Тази година организаторите обещават рекорден брой автомобили от богатата моделна история на VW, Audi, Seat и Skoda. Освен традиционните участници от всички краища на България, специално за феста ще пристигнат и около 30 уникални автомобила от всички балкански страни. Собствениците им ще пропътуват хиляди километри и с радост ще представят своите произведения на изкуството и ще обменят опит и идеи за поддръжка и тунинг на автомобилите.

Повечето от колите в залите се подготвят в продължение на години, за да постигнат уникална визия и впечатляващи технически показатели. Посетителите ще могат да се насладят както на перфектно реставрирани олдтаймери от миналия век, така и на високотехнологичните нови модели на Volkswagen, които ще представят най-новите си разработки в областта на електрическите автомобили.

Събитието винаги е било интересно и забавно, защото се организира под мотото "От фенове за фенове" с некомерсиална цел и демонстрира любовта на авто ентусиастите към всеки детайл на превозното средство. Първото издание на Volkswagen Club Fest се проведе през 2010 година, като това беше и първото подобно изложение, организирано от автомобилен клуб в България.

През годините "Сдружение Клуб на привържениците на Фолксваген в България", по-познато като VWclub.bg успя да развие това събитие и фестът се превърна в традиция, която завладява хиляди привърженици на добре поддържаните автомобили. Като допълнение към приятните емоции за всеки фен с бензин в кръвта и тази година организаторите са подготвили приятни изненади, сред които забавни игри с награди, музикална програма и главозамайващи „фолксвагенови“ адреналинки.

За повече информация следете събитието във Facebook 

Рекорден брой заявки за Volkswagen Club Fest 2016


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РК1111АТ

    4 0 Отговор
    Там съм!

    Коментиран от #5

  • 2 Жилото

    6 1 Отговор
    Не съм съгласен само с мястото на срещата, трябваше да бъде в Перник.
  • 3 оооо

    4 0 Отговор
    В Перник е събора на ГОЛФА а тук става въпрос за всички VW затава е в София
  • 4 Румен Янев

    2 1 Отговор
    Марш в Перник там дето бяха кукерите преди два месеца!!!Мястото е идеално!!!
  • 5 опсмопсус

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "РК1111АТ":

    Ще носиш ли нещо отличително да те бутна с новия гоуф 6 по г.зо!

    Коментиран от #7

  • 6 Клозета

    0 5 Отговор
    Е,гати' гнусната марка.Кво'готино к..дзам като се сетя за VW.
  • 7 ромпс

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "опсмопсус":

    Ти нали писа, че нямаш собствена кола, а караш само служебни.
    Щом е така, какви мнения въобще можеш да даваш след като нямаш опит с поддръжката на автомобил? Или си поредния комплексар с налепени плакатчета по стените на детската....
  • 8 Разбирача

    1 3 Отговор
    Голф единичка и пасат двойка са единствените добри Фолксвагени

    Коментиран от #10

  • 9 фауве

    4 1 Отговор
    Карам 15 годишно фауве, бих карал чисто нов хюндай или киа, ако можех да си го позволя, ама с тези доходи няма как да стане!
    Така, че "средните доходи" за страната ме правят фиен на фолксваген, а не марката, ако трябва да бъдем откровени.;)
  • 10 Бай Тошо

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Разбирача":

    Прав си за пасат Б3 или както е познат в БГ пасат двойка макар че е трето поколение ,та верно е мнооого здраво добиче никакво жалене а само товарене и за високи хора като мен си е супер,скоро ще направи 500000 км дано не се разпадне преди финала :)