Last news in Fakti

18 Март, 2016 11:18 2 477 2

Задава се шеста генерация Suzuki Swift

  • suzuki-
  • swift
Задава се шеста генерация Suzuki Swift - 1

Британското сп. AutoExpress публикува изображения на следващото поколение Suzuki Swift, които изглеждат като сканирани от официални прес материали на японската компания. Новата генерация на модела ще се появи на пазара догодина.

Задава се шеста генерация Suzuki Swift

Шестата поред генерация на Swift ще има съвсем различен дизайн от сегашния хечбек. Характерна особеност ще бъдат скритите в колонката на покрива дръжки на задните врати.

Задава се шеста генерация Suzuki Swift

Следващият Swift ще бъде построен на нова платформа, която ще послужи за основа и на бъдещото Baleno. Японците твърдят, че благодарение на това шаси двата модела ще олекнат и ще станат значително по-безопасни.

Задава се шеста генерация Suzuki Swift

По предварителна информация моторната гама ще включва трицилиндров 1.0-литров двигател от семейството Boosterjet с мощност 90 к.с. и 1.2-литров агрегат със 111 коня.

Задава се шеста генерация Suzuki Swift

Ще има и наточена версия с модифицирано окачване, кормилна уредба с по-остри настройки и подобрени спирачни механизми. Мощността на 1.4-литровия двигател ще бъде увеличена от сегашните 135 до 145-150 к.с.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    0 2 Отговор
    Грозен ужас на 4 колела!

    Коментиран от #2

  • 2 пой

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "опсмопсус":


    От къде разбираш толкова много, като нямаш кола?