Last news in Fakti

9 Юли, 2016 16:00 5 988 1

Accessori Originali от Lamborghini за Huracan

  • lamborghini-
  • huracan-
  • acessori originali

И италианския производител на разярени бикове осъзна важността на продуктите за персонализация на моделите си и това е една от първите машини оборудвани с пакетът Accessori Originali. Колкото и странно да звучи и суперспортните автомобили понякога са твърде нормални за своите собственици.

Аеро пакетът включва допълнителни елементи за почти цялата външност на Huracan, като започнем от внушителната добавка за предната броня, продължим с черните прагове и новият дифузьор за задната броня и завършим с новото статично антикрило на багажника. Комбинацията от цвета Bianco Monocerus с черните джанти добавя допълнителен контраст на детайлите.

Според дилъра на марката в Нюпорт Бийч поръчал автомобила, пакетът е увеличил цената на автомобила с 22500 долара. Честно казано очаквахме той да е изработен от въглеродни нишки, но със сигурност цената нямаше да бъде такава. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пор сикишар

    0 0 Отговор
    На свинче , звънче .