Last news in Fakti

16 Юли, 2016 07:15 4 352 5

Lamborghini Aventador SV се вряза във витрина

  • lamborghini-
  • aventador sv-
  • катастрофа

Инцидентите със супер спортни автомобили в повечето случаи са дело на неопитни шофьори, които по никакъв начин при влизането в автомобила не се присещат, че той има дяволита мощност и е направен само и единствено, за да бъде невероятно бърз. Това значи, че педалът на газта откликва светкавично дори и при най-мекият и жалещ режим. 

Точно в тази връзка не искаме да сме на мястото на фотографа, който според The Mirror, за да нагласи своят кадър, без да иска успявя да се вреже във витрината на автокъщата Amari Supercars. Няма информация дали отговорника за инцидента е бил нает от самата автокъща или е ставало въпрос за друг тип снимки. Пред изпотрошения автомобил се вижда червено Ferrari и не знаем дали то е засегнато, но според собственика на автокъщата инцидентът е с минимални последствия.

Lamborghini Aventador Superveloce LP 750-4 разполага с отбелязаните във името точно 750 конски сили идващи от могъщия 6.5-литров V12 двигател и еедин от шепата автомобили успяли да слезнат под 7 минути на "Зеленият ад".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пепката

    0 0 Отговор
    пише се слязат, а не слезнат .. не съм чувал за глагол "слезвам"
  • 2 хмм

    0 0 Отговор
    автопилота е виновен
  • 3 ОПА

    0 0 Отговор
    Ако не се лъжа думата "успяли" е грешна - "успели", може би!
  • 4 мурдаров

    0 0 Отговор
    Абе ако трябва да сме прецизни, авторът не знае и правилото за подлога и пълния член и слага тук-там по едно "т" за тежест ("мекият режим", "своят кадър"), ама какво ли разбираме ние...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.