Last news in Fakti

18 Юли, 2016 23:07 8 246 8

Lamborghini Huracan със 7:28 на "Нюрбургринг"

  • lamborghini-
  • huracan-
  • нюрбургринг

Най-известните и уважавани тестери на Нюрбургринг - Sport Auto, публикуваха видео с малкия италиански разярен бик - Huracan. Снабденият с 610 конски сили автомобил създаден в Санта Агата, Болонезе успя да постигне време от 7 минути и 28 секунди с пилота Кристиан Гебхардт. Гумите използвани в теста са опционалните за модела семисликове Pirelli P Zero Trofeo R, но те изглежда, че не се понасят много с ABS системата на автомобила. Постижението е равно с това на McLaren MP4-12C, а по-интересното е, че това е времето и на BMW M4 GTS. Автомобилите на Porsche обаче, са на стабилна разлика - GT3 RS e с време от 7:20, а Turbo S с време от 7:18. Преди броени дни обаче ви показахме тестовете на Huracan Superleggera, а там ще бъде интересно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    0 0 Отговор
    Ами Ярослав Станчев кво ни тровеше в предишна статия "Битката на големите -Хелкат, ГТР и Турбо С", Турбо С бил със 6:57сек на Ринга, в статията пише Турбо С- 7:18сек, ГТР е със 7:08сек, тва не го пише в статията но лесно може да се провери.....

    Коментиран от #2

  • 2 Wishmaster

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от " ":

    Лесно може да се провери че:

    7:08:68 - Nissan GT-R Nismo.
    6:57:00 - Porsche 918 Spyder

    Може би греша обаче тези коли с които са правени тестовете не са стокови ами са направени специално за писта, нещо повече те са направени точно за тази писта да бъдат тествани.

    Коментиран от #3

  • 3

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Wishmaster":

    918 може, но там ставаше въпрос за сравнение на Турбо С със Нисана. Аз казах, че трябва да ги сравнят на Ринга и той писа че Порше било по-бързо, но не каза кой модел.

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Wishmaster

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от " ":

    Всъщност Спайдъра е не само по-бърз , той може да се каже че е най- бърз. По бърз е само RADICAL SR8 обаче това по скоро прилича на болид от някоя формула а не на кола. Тежи само 680 кг. и една ли има разрешение за каране по улиците.

    Коментиран от #5

  • 5

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Wishmaster":

    Така е, 918 е най-бърз за момента, доколкото прочетох нещо напоследък, като изключим такива ултимативни машини като РАДИКАЛ СР8.
  • 6 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от " ":

    Виждаш ли когато искаш как бързо разбираш. Точно така,Ярослав Станчев никъде не е писал,че Турбо С е по-бързо от ГТР на Ринга.Писал е,че Порше са по-бързи.Ама първо трябва да оплюеш и после да помислиш,щото е по-лесно така.
    И не Радикал е най-бързата кола на Нюрбургринг.Най-бързата пак е Порше.Само,че от 1983г.,модел 956 с пилот Щефан Белоф и време 6:11:13.
    Каквото и да си говорим,както и да го въртим все Порше са на върха.
    Ай со здраве.

    Коментиран от #7

  • 7

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ярослав Станчев":

    Там ставаше въпрос за Турбо С, ти просто написа че Порше било с еди кво си време на Ринга, как по точно очакваш да те разбера за кой модел става въпрос......
  • 8 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор
    Е как нема да разбереш за кое Порше става дума?Колко коли са с време 6:57 на Ринга?