Last news in Fakti

16 Септември, 2006 18:45 2 654 1

Mitsubishi Pajero 2007

  • mitsubishi-
  • pajero-
  • mitsubishi pajero-
  • mitsubishi pajero 2007

Отново във френската столица, гостите на провеждащото се там автомобилно изложение, ще имат щастието да разгледат отблизо модернизираната версия на Pajero - високопроходимия боец на Mitsubishi, който вече от 25 години насам не спира да радва своите собственици. Поредната генерация на всъдехода няма да ви изненада с радикални проемни във външността си, но за сметка на това в интериора са направени куп подобрения.

Всъщност при направата на младока, конструкторите си поставят категоричната цел, създаденият от тях екземпляр по никакъв начин да не наподобява на лъскавите, но не толкова “сурови” и безкомпромисни SUV-возила. Резултатът - новото Pajero отново попада в категорията класически автомобил с висока проходимост. Твърдото и солидно окачване, блокиращият диференциал, леко грубоватата външност (доста наподобяваща излъчването на праотеца от 1979 година) - всичко говори за “мъжкия” характер на гиганта.

В салона обаче определено ви очаква много по-голям комфорт, отколкото при предишните модели. Сглобките са на висота, качествата на материалите също. Таблото е информативно и добре подредено, така че да изисква минимум разсейване и затруднение при командването на отделните системи на автомобила. За “модерната ера” при Pajero свидетелства и монтирания 30-гигабайтов харддиск, на който да бъде качена база данни за навигационната система и солидно количество музика за стереото. За доброто озвучаване грижата поемат дванадесет тонколони.

Новости се наблюдават и под предния капак. Така например клиентите ще бъдат зарадвани от дебюта на 3.2-литров дизелов мотор, разработен специално за модела, който ще върви в комплект с петстепенна автоматична скоростна кутия. Мощността на въпросния двигател е 170 к.с. За почитателите на бензина е предвиден 3.8-литров V-образен звяр с шест цилиндъра. Осигуряваната от него мощност е 250 к.с.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 maksito 4x4

    5 0 Отговор
    Mnogo mi xaresva tazi kola tq e nepovtorima za men tq e ynikat 4x4