Last news in Fakti

7 Август, 2016 11:00 6 588 0

Bisimoto BR911 посветено на Стийв Макуин

  • bisimoto-
  • porsche-
  • 911-
  • 930-
  • br911

Една американска компания шокира феновете с лудите си проекти включващи ванове с по 1000 конски сили, но сега те са се насочили към съчетание от два култови личности - актьорът Стийв Макуин и Porsche 911. Подходът на Биси Езериоха към проекта за "Кралят на стила" естествено е значително по-семпъл.

Основната цел е да се пресъздаде духът на автомобила, който Макуин би карал през 60-те. Машината е снабдена с по-новия агрегат от 964 - 3.6-литровия боксер с 316 конски сили, като едно от подобренията му е изпускателна система вдъхновена от Формула 1 с резонатори Helmholtz. Освен него, машината има нови джанти вдъхновени от култовите Fuchs, като на тях са обути лепкави гуми Toyo R888, а отвътре нормалните седалки са отстъпили мястото си на две състезателни корита.

Автомобилът ще бъде продаден на търг с благотворителна цел, организиран от аукциона Мекъм, като всички средства ще бъдат дарени на организацията Boys Republic, която помага на актьорът с проблемно детство да погледне с друга гледна точка на живота. Сумата, за която се очаква да бъде продаден автомобилът е между 135 и 175 хиляди долара, което е нещо съвсем нормално за такъв автомобил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА