11 Август, 2016 05:30 17 571 10

Продава се Range Rover-ът на принц Уилям

  • range rover-
  • принц уилям
Продава се Range Rover-ът на принц Уилям - 1
Range Rover Vogue SE, принадлежащ на херцога и херцогинята на Кеймбридж, ще бъде продаден на търг от аукционна къща Charity Stars. Изложеният за продан Range Rover се е използвал от принц Уилям и Кейт Мидълтън от 2013 година, като с него е бил транспортиран новороденият принц Джордж от болницата до дома си.Продава се Range Rover-ът на принц Уилям
Търгът ще приключи на 15 септември, а до този момент цената на "Знатния Range" e достигнала 50 000 британски паунда. Организаторите се надяват да го продадат за около 150 000 паунда, като парите ще отидат за благотворителност.Продава се Range Rover-ът на принц Уилям

Всъдеходът е оборудван с 4.4-литров V-образен осемцилиндров двигател, с мощност от 334 конски сили. Въртящият момент се предава на четирите колела през осемстепенна автоматична скоростна кутия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Надяват се, но това не значи, че ще се случи. Не е ли по правилно тези богаташи да дадат 150 000 паунда, вместо да ги получат от някого на търг. То и самият Range Rover Vogue SE им е подарък. Да не мислите, че те са си го купили !
  • 2 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Ровър са из го подарили те са се поотъркали у него продават го парите отиват за благотворителност и казват вижте колко сме състрадателни и милостиви
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    @незнайко и @Тошибиян - чиста еманация на дупката, в която сме и манталитета ни - злобен и дребнав

    Коментиран от #4

  • 4 До гост

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    По скоро твоето е манталитет - коментари 1 и 2 си казват истината такава каквато е и веднага стават "виновни" и "криви".
    Но истината си е истина, независимо дали на теб ти харесва или не.
    Така си е, лицемерието на богатите англета няма край!

    Коментиран от #9

  • 5 ггт

    0 0 Отговор
    еми не е така - твърденията в пост 1 и 2 са чиста спекула каквато я сервира блиц, пик итн - може и да може, ама може и да не е де, но има голяма вероятност да е така :) върху такава теза да правиш заключения си е малодушие, популизъм и манипулация - на снимката идеално се вижда регистрационната табела, провери как и на кого е регистриран автомобила и тогава казвай чий е, с какви пари е купен итн. пък и в крайна сметка кралското семейство в англия си е институция и част от тяхната същност и самосъзнание. нима напите избранници (хрантутници) са по-малко лицемерни и нагли ? :)))
  • 6 благотворителност

    0 0 Отговор
    Мммм.., таралясник, че и опърдян от кралски задници!
  • 7 Кобрата

    2 0 Отговор
    Джипа е чуден, но ако мога да си го купя нов, не бих купил използван, а то щом се продава на търг, може да достигне и цената на чисто нов екземпляр от модела.

    Коментиран от #8

  • 8 Роман Ценов

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Кобрата":

    И аз така мисля. Щом цената е на търг ще стане много по-висока от нормалната за модела.
  • 9 същия гост

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "До гост":

    ти си същия като тях..дребнава и злобна душица, която може да намери кусур на всяко нещо. А сделката е повече от чудесна - купувача инвестира, защото това е точно това - купува се стока, чиято колекционерска стойност ще се повишава, а хората дават парите за благотворителност. Специално за вас те няма да си продават колите, щото представям си коментарите ако просто бяха пуснали джипа за директна продажба.
  • 10 мъжкар

    0 0 Отговор
    Аз пък искам да съобщя че у наше селУ се продава жигулата на Боню Чепа.Ако има кандидт купувачи в местната кръчма след едно шише гроздова може да започне коментар по цената.