Last news in Fakti

13 Август, 2016 19:00 13 409 3

Още едно Lamborghini Diablo си търси нов собственик

  • lamborghini-
  • diablo

В началото на седмицата ви споделихме, че се продава Lamborghini-то на един от най-известните боксьори в света - Джордж Форман, но изглежда, че в момента се продава още едно великолепно Diablo. То е от спортната версия - Super Veloce, колкото и нелепо да звучи за най-емблематичния и обичан модел на тази компанията по света.

В него няма и следа от задвижването на четирите колела, а мощноста от 492 конски сили идващи от 5.7-лтровия V12, се предава през ръчна скоростна кутия, само и единствено към задните колела. Километражът на автомобила съдържа цифрите от само 6941 мили или 11170 километра, като великолепното състояние съвсем отговаря на тях и безпроблемно машината може да печели конкурси.

Уникалното в този автомобил е цвета, който е постигнат с наслояването на перлен лак върху жълтата боя, като той е и единствен за модела. Отличителният екстериор е пренесен и във вътрешната част, като за това отговарят комбинация от сива и синя алкантара, които обличат почти всички детайли. От SV споделят, че автомобилът притежава пълна сервизна история, два ключа и чадър Lamborghini, като цената на автомобила е достъпна само чрез запитване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роман Ценов

    0 0 Отговор
    Не е лошо.
  • 2 БАВАРЕЦО

    0 1 Отговор
    Барутник!
  • 3 Morgoth

    0 0 Отговор
    Прекрасен музеен експонат. Като гледам и до сега това му е било основното предназначение.