Last news in Fakti

2 Септември, 2006 20:09 2 219 0

Nissan Qashqai

  • nissan-
  • qashqai-
  • nissan qashqai

В Париж се очаква да се състои още една японска премиера - автомобилът с повишена проходимост Qashqai на Nissan. Всъщност азиатският концерн възлага силни надежди на новото попълнение в моделната си гама, който е призован да замени не особено популярния сред клиентите Almera.

С влизането на Qashqai в серийно производство е повече от ясно, че Nissan спира упражненията в компактния клас, за да се насочи в областта, където определено плува в свои води - автомобилите с повишена проходимост. Заедно с Murano, Qashqai ще придаде нужната пълнота в моделната гама на японците.

Четириколесното със сигурност ще се хареса, особено на по-младите клиенти с нетрадиционен вкус. Сложната, но едновременно с това атрактивна и екзотична симбиоза между офроудър, ван и спортен лифтбек, които характеризират външността на автомобила, предполагат силен старт в продажбите и солидни шансове за стабилен пазарен успех.

В салона се отриват комфорт и функционалност на високо ниво. Материалите са качествени, седалките търпят най-различни вариации, а инструментите за управление на отделните системи на автомобила са разположени така, че предоставят максимално удобство на водача и не предполагат разсейването му.

Клиентите, имащи желание да закупят японския кросоувър, ще трябва да избират между бензинов и дизелов агрегат с четири цилиндъра. За съжаление към момента обаче все още не е изяснена цената, срещу която мераклиите ще могат да се сдобият с азиатската гордост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА