16 Август, 2016 16:00 2 160 0

Range Rover тества Sport Coupe

  • land rover-
  • range rover-
  • jaguar-
  • sport coupe-
  • l560

Папараци заснеха тестови мулета на новото всъдеходно купе, което ще попълни гамата на Range Rover догодина. Прототипът е забелязан на няколко места в Германия, включително край "Нюрбургринг" и изпитателните полигони на Mercedes-Benz.

Бъдещият Range Rover Sport Coupe няма да прилича на конкурентите си Mercedes-Benz GLE Coupe и BMW X6. Въпреки името си моделът с вътрешнозаводски индекс L560 ще напомня по-скоро на хечбек с увеличен клиренс като технологичния си двойник Jaguar F-Type.

Досега изтеклата информация гласи, че L560 ще се оборудва с шест- и осемцилиндрови двигатели. Говори се също за бюджетна версия с четири цилиндъра и SVR с мощност над 500 к.с. Новост по темата с моторизацията са слуховете, че Jaguar Land Rover води преговори с немски производител за съвместна разработка на ново семейство редови шестаци.

Range Rover Sport Coupe най-вероятно ще дебютира на някои от големите салони в началото на следващата година. Продажбите трябва да започнат през втората половина на 2017-а.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА