Last news in Fakti

20 Август, 2016 07:15 8 150 6

Jaguar Land Rover поднови праватa си над името Defender 

  • jaguar-
  • land rover-
  • defender

Английската компания Jaguar Land Rover поднови собственоста над името Defender, означаващо един от най-емблематичните и обичани офроудъри в световното автомобилостроене. С този ход, производителя изключи всички слухове за закупуването на модела, правата за производство и поточната линия, за които се гласеше известен английски милиардер.

С прекрояването и създаването на подразделението налечено SVR, което ще отговаря за прераждането на ретро моделите на двете компании, капризите на клиентите си и прототипите на двата производителя, това съвсем не е учудващо. JLR са едно от компанийте, които не са в особени финансови затруднения поради факта, че са притежавани от индийския гигант Tata Motors.

Според източници на компанията подновяването на името е съвсем нормален и ежедневен процес, който няма нищо общо с намеренията на известния на острова бизнесмен. 

Последният автомобил от класическия модел бе наименован Defender 90 Heritage Soft Top и напусна завода в първия месец от тази календарна година и от тогава насам търсенето за неразрушимата класика се е засилило значително. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Христо

    0 0 Отговор
    Анчо не си се разсънил още и правиш грешки в заглавията...
  • 2 копеле

    0 0 Отговор
    Jaguar Land Rover ?????? Ко става ве брат, да не си още пиянка ?
  • 3 Май не ги разбира

    0 0 Отговор
    http://www.jaguarlandrover.com/gl/en/
  • 4 ВИЕ СТЕ ПИЯНИ А НЕ АЧО

    0 0 Отговор
    Вярно е написал !
    Не МАРКА, а КОМПАНИЯ !
  • 5 Май е пийнал

    0 0 Отговор
    JLR са едно от компанийте, които не са в особени финансови затруднения поради факта, че са притежавани от индийския гигант Tata Motors. Ко речи? Едно от компанийте!!!
  • 6 Офроудър

    0 0 Отговор
    Предпочитам Джип Вранглер