5 Септември, 2016 07:15 4 368 7

Black Touch - напудрена Dacia Duster 

  • dacia-
  • duster

Един от най-обичаните и най-продавани автомобили в Европа получи своето топ ниво на оборудване. С достъпната си цена и големите възможности на пресечена местност, Duster се превърна в любимец на мнозина. През 2013-та, той претърпя своето обновление, а сега е ред и за малко повече удобства.

Отвън промяната започва от черното лаково покритие за решетка на бронята и огледалата. Фаровете за мъгла са с рингове от опушен хром, като хрома е валиден и за рейлингите за тавана и лайстните под вратите. 16-инчовите джанти за с нов дизайн и отново черния цвят преобладава. Черния цвят продължава и в интериора с декоративни детайли от черен пиано лак, воланът е облечен в черна кожа. Мултимедийната система MediaNav Evolution е стандартна, а има и камера за обратно виждане.

Автомобилът вече се предлага на пазара от първото число на този месец, като цената му във Франция започва от 17100 евро за предното предаване в комплект с 1.2-литровия TCe бензинов двигател с 125 конски сили и 19100 евро за пълното задвижване. При дизеловия 1.5-литров dCi вариант цената ще бъде съответно 17800 евро за предното предаване и 19800 за 4х4 задвижването. Очакваме скоро и цената на автомобила за българския пазар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    С предно най-евтината подобна версия струва 33500лв, а Рено Каджар, което е наистина удобна кола със сходен двигател е 35500лв. В салон на Рено може да се направи директно сравнение на Дъстър и Каджар, все едно магаре и кон за разлика от 2х.лв, не виждам кой би избрал Дачията.
  • 2 Имащ

    1 0 Отговор
    Ти луд лиси бе кви 35500 за Каджар ???? наи-евтиния в мобилебг е45000лева вземи се осъзнай аз на жена ми Каджара съм го платил 67394 лева преди 4 седмици

    Коментиран от #4

  • 3 съгласен

    1 0 Отговор
    да за 45 000 в мобилето е втора ръка и ние си взехме каджар нов за около 65 000 ти сигурно си гопоръчал и със камера за задновиждане и панорамен таван
  • 4 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Имащ":

    Ти ако го поръчаш с позлатени джанти може и 80х.лв да платиш, твой избор. И не знам как ги смятате и какво слагате като екстри щом тавана без допълнителните екстри към най-восокото ниво е 54х.лв.
    Моята оферта е толкова за базово ниво, бял, предно предаване и бензинов двигател: има всичко необходимо, което ми трябва и е 35 500 на лизинг с 0% лихва. В пъти повече кола е от Дъстър, а това в мобилето са с двойно предаване и с ектри. В Германия се продават пак базовото за 15х.евро, който иска да го смята както си ще, аз им се обадих, но казаха, че само за немския пазар е офертата, не за износ.
  • 5 МSux

    0 0 Отговор
    Вие не сте добре, аз съм фен на Рено и карам Рено, ама да дадете 65-67 хиляди за това Рено е меко казано безобразие. Така го правят, че някакъв модел за "бедни" изкача на цена 60-70 хиляди. За 58 хиляди ще си вземете C klasse cupe базово и ще има повече екстри от Каджара, и за другите 12 хиляди ще вземете още малко екстри и малко по-силен двигател. Това с Мерцедеса е само пример, може да се замени с много други модели и марки.
  • 6 МSux

    0 0 Отговор
    Един Талисман/Мазда6, Форд Мондео, Инсигня и т.н. в този сегмент почват от 39-43 хиляди, което е добре до момента в който разбереш, че са голи като китайски тоалетни и почваш... чакай да си сложа навигация, да си сложа
    Ето го конфигуратора на Шкода superb
    - Удължение на гаранцията за 5 години, до 150 000 km - Общо 560 лв
    - Оборудване L&K 65 220 лв
    - 2.0 TDI DSG - 68 000лв.
    - Металик 69 500
    Има още , но не ми се изброява и така Шкодата (която не е лош автомобил) може да достигне колосалните 90хил. лв. , аджаба защо да не си взема новата Е класа за 82 и за 8 хиляди да и добавя малко екстри (тя си има достатъчно и базово) , в крайна сметка едно е да караш Е клас или 5серия и Супърб да си имаме уважението. Единствената кола която си заслужава нова според мен са малките коли. Евтини, здрави и икономични, срещу 20 хиляди получваш кола на 0 км. и можеш да я ребриш до 500к километра.
  • 7 Нямащ

    0 0 Отговор
    Браво "ИМАЩ"...нямали и нещо друго да се похвалиш..,примерно какво на форма л..но си изтропал днеска....или,че на щерката яхта си купил...