Last news in Fakti

3 Ноември, 2016 13:59 68 402 15

10 абсолютно невъзможни коли

  • автомобили-
  • кръстоски-
  • рендери
10 абсолютно невъзможни коли - 1

Неведнъж се е случвало, погледнем ли един автомобил, в съзнанието ни да изплуват черти, които са смесица от две други коли. В болшинството от случаите автомобилните дизайнери копират елементи от конкурентни модели или пък от свои в стремежа си да запълнят различни пазарни ниши.

Сега обаче ще ви покажем нещо, което може да се причисли към сферата на фантазиите. Това са абсолютно невъзможни кръстоски, измислени от дизайнерите на портала Carwow, които никога няма да бъдат реални, но пък са интересни. Вижте ги.

Mercedes-AMG GT 6x6
Два от най-екстремните модели на Mercedes, които обаче принадлежат към съвсем различни сегменти. Това са суперкарът GT R Coupe и всъдеходът от тежката артилерия G63 6x6. Ако бъдат кръстосани ще се получи нещо такова.

Ariel Chiron
Още един пример от двата края на спектъра. Ariel Atom е свръхминималистичен автомобил, който дори няма предвиден покрив за защита от лоши метеорологични условия. На другия полюс е най-новото Bugatti, което е претъпкано с всевъзможни екстри, както и с 1 500 коня.

Lamborghini Cenetenario-002
Предстоящият Uris няма нищо общо с това творение. То е вдъхновено от оригиналното Rambo Lambo (LM002) и от суперкара Centenario. Интересно, нали? А какво ще кажете за клиренса на този всъдеход?

BMW Active CSL Tourer
марката BMW има своите заклети фенове и те съвсем не са малко. Моделът BMW 2er Active Tourer обаче едва ли има много хардкор почитатели, защото, както е известно представлява миниван с предно и с малки двигатели. Ако обаче тази кола се кръстоса със състезателното CLS...

Audi R8S1
Рационалните специалисти от Инголщат едва ли някога са си помисляли за подобно нещо. Има обаче и "болни мозъци", които смятат, че замяната на задната седалка на S1 с могъщия V10 мотор от R8 е изпълнимо решение.

Tesla Model 350R
Най-новият модел на Tesla все още не е реално на пазарите, но вече има предварителни поръчки за $14 млрд. Ние разбираме, че в радиаторната решетка на този автомобил няма никакъв смисъл, но пък от друга страна, наистина ли дизайнът трябва да е толкова скучен? Друго си е да кръстосаш Model 3 с Mustang GT 350R.

VW Golf Buggy R
Известно е, че "скелетът" на Golf служи за основа на множество транспортни средства в империята на VW Group. От друга страна много от т.нар. бъгита са направени с компоненти от Golf, но пък модификация Golf R във формата на бъги е малко прекалено.

Audi Romeo RS74C
Такова нещо не може да си представи дори и самият Фердинанд Пиех. Кръстоската между Audi и Alfa обаче изглежда много добре. В случая става дума за странна сплав между RS7 и 4C, а и такава кола ще върви много, не сте ли съгласни?

Land Martin DB-fender
Ако вземете двете велики британски икони и ги смесите в равни пропорции, ще се получи този автомобилен Франкенщайн. От Aston Martin действително искат да пускат автомобил с повишена проходимост, но той едва ли ще изглежда така.

Dodgy Renecat
Само си представете най-малкият Jeep, в субкомпактният корпус на който е набутан огромен V8 Hellcat мотор с мощност 707 конски сили. При това със силно занижен клиренс и много въздухозаборници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хикса

    13 0 Отговор
    Хахаха, супер подборка, много ме развесели. Браво!
  • 2 добра стати

    10 2 Отговор
    Алфата изглежда доста добра иначе :)
  • 3 пурко

    11 2 Отговор
    Няма грозна Алфа.........

    Коментиран от #5

  • 4 Васичка Атанасова

    2 1 Отговор
    на мене ми харесват
  • 5 Караджов

    4 9 Отговор

    До коментар #3 от "пурко":

    Няма и много работещи алфи много,хубава е ама да беше скулптура,защото като коли са пълни боклуци!

    Коментиран от #8

  • 6 Нов чо

    1 1 Отговор
    Голфа ми бие на Трабант ).
  • 7 031116

    1 1 Отговор
    Изведнъж AMG GT започна да ми харесва.
  • 8 LEX

    11 3 Отговор

    До коментар #5 от "Караджов":

    145, 146, 147, 156 и 159 са доста масови и всеки ден виждам по 50-60 такива. Алфите са за хора които знаят как да ги поддържат. Примерно : ако някой слага олио или скапана нафта в JTD ще си има неприятности за хиляди левове. Някои Алфи са много нежни откъм ходова част и не са за хора които често ходят на село или в отдалечени местности с черни пътища. Моята 166 работи перфектно, ходовата част е отлична и винаги когато я карам ме обсипва с доста добра смесица от лукс, икономия и скорост.

    Коментиран от #10

  • 9 Morgoth

    1 1 Отговор
    Единственото наистина невъзможно като комбинация е Mercedes-AMG GT 6x6, ама пък изглежда доста екстравагантно :)
  • 10 xxx

    2 9 Отговор

    До коментар #8 от "LEX":

    Свали розовите форумни очила и погледни реално на нещата... Алфа Ромео имат огромни проблеми с надежността на автомобилите си, факт!
  • 11 Max

    10 1 Отговор
    Караджов,когато се качиш и покараш алфа поне 50-60хил., тогава се изказвай за тези коли. Или си чул от един приятел , които имал друг приятел и и т.н Такива глупаци като тебе ги чуваме постоянно. Влез в сервиз и питай какви коли го посещават най-често , и за какви пари са ремонтите. Тогава говори.
  • 12 S-line

    2 8 Отговор
    Aфла=кифла постояно трябва да се конти иначе не става .много нежна.
  • 13 Коко

    3 3 Отговор
    Бъгито на Фолксваген изглежда яко
  • 14 Jack Bauer

    2 0 Отговор
    Според мен BMW Active CSL Tourer, Audi R8S1, VW Golf Buggy R и Dodgy Renecat са си съвсем възможни, само някое тунинг студио да реши.
  • 15 Алфа

    2 0 Отговор
    Жтд 10 пъти по здраво от тди факт!