Last news in Fakti

5 Ноември, 2016 00:00 26 003 3

Семейно с Lamborghini Huracan

  • lamborghini-
  • huracan

Обикновено семействата се возят в нормални и икономични седани или комбита, но ние считаме обикновените неща за ужасно скучни и ще ви покажем едно семейство мечта. Колата, която им е попаднала в ръцете, също не сме свикнали да я виждаме в тази светлина, но явно са ѝ нужни само малки подобрения. Сам Хубинет всъщност е каскадьор и двукратен шампион на Formula Drift, като той е предал много от уменията си и на съпругата си - Стина, която също е каскадьорка. За някои хора, това може да бъде "оскверняване" на италианския разярен бик, а пък за други семейството мечта, за нас пък, е забавление в най-чистата му форма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Драйвър

    1 0 Отговор
    Евала кърти клипчето!Хубава и доста рядка гледка е да видиш някой да ползва тези коли по "предназначение",в 90% от случаите ги карат разни юпита или мамини деца,който като вдигнат повече от 120 и правят катастрофа,така трябва да се кара кола с 610 коня под капака.
  • 2 незнайния

    1 0 Отговор
    Обикновен рекламен клип на дилър на Ламборджини от Нюпорт бийч Калифорния , даже се вижда лепенката от магазина на предното стъкло . И за съжаление дори в Америка каскадьорите не карат коли за близо милион ! Та не припадайте толкова от ентусиазъм
  • 3 Кен Блок

    0 0 Отговор
    Майче някой се опитва да ме имитира!!!