19 Ноември, 2016 14:55 10 475 0

SEAT Leon Cupra ще има и 4х4

  • seat-
  • leon-
  • cupra

Съвсем скоро испанския производител SEAT обяви, че готви изненада за обновения Leon, който ще се появи през февруари. Слуховете гласят, че мощноста ще достигне до желаните 300 конски сили, а комбито ST Estate ще получи задвижване на четирите колела. VW Group вече имат готов донор, от който да вземат системата - Haldex 5 от Golf R Variant. 

Golf R Variant има завидна цена и появата на по-евтин представител от страна на SEAT ще уплътни страстите на феновете. Комбито на Leon има значително по-добър дизайн и идентичност от всички конкуренти в сегмента, а и вътрешния обем е много добър с неговия 580-литров багажник.

С постоянното повишение на мощноста, нуждата от повече сцепление превръща в необходимост използването на задвижване на четирите колела, което прибавя и значителна порция сигурност. От своя страна, комбито се представя не по-зле от хечбекът на Нюрбургринг, но по него не очакваме промяна в задвижването, за да остане в битката за най-бързите с предно предаване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА