1 Декември, 2016 07:15 6 095 0

Две специални версии за европейския Mustang

  • ford-
  • mustang

Последното поколение на световноизвестния Mustang е първото, което се продава свободно в Европа и компанията е насочила две лимитирани версии точно към тези клиенти, но само за използващите лява дирекция. Те ще бъдат оборудвани с новата мултимедиина система SYNC 3 infotainment, седалки с подгрев и вентилация, най-добрата предлагана аудиосистема, навигационна система и интериорът ще бъде облечен във висококачествена кожа.

Първата е наречена Black Shadow Edition и ще се предлага само с 5.0-литровия V8, но с възможност за избор на скоростна кутия, както и общо четири цвята - бялото Platinum White, жълто Tripple Yellow, червено Racing Red и синия Grabber Blue, но черното ще преобладава в по-малките детайли, като цветовете ще бъдат подчертавани от Y-образни 19-инчови джанти.

Втората е по името Blue Edition и отдава чест на първите GT350 и GT500 представени през далечната 69-та година. За да бъде постигнато това, автомобилът е в същия син цвят, в който са били и тези класики при излизането им от завода. При нея обаче, може да бъде избирано между 5.0-литровия двигател и 2.3-литровия EcoBoost, който много ни хареса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА