Last news in Fakti

10 Януари, 2017 07:15 10 173 2

Ford потвърди възкръсяването на Bronco

  • ford-
  • bronco

Започналият първи за сезона американски автосалон в Детройт, е арена за много новини и премиери и една от тях идва от Ford. Слуховете за възкресяването на един от най-култовите и отличителни модели - Bronco, които кръжаха в продължение на няколко години, вече са потвърдени.

Двувратият офроудър Bronco се произвежда в продължение на 30 години - от 66-та до 96-та, като през това време от поточната линия излизат общо пет поколения. Той превръща офроудърите в малко по-цивилизовани и ги вкарва в градовете, за това може спокойно да стои зад модерното название SUV.

Моделът ще бъде пуснат след 3 години през 2020-та, но това не е единствената новина. Задаващото се ново поколение на по-малкия пикап Ranger, който карахме през пролетта ще се продава и на американския пазар. Съвсем възможно е двата модела да бъдат създадени върху обща платформа и да бъдат задвижвани от еднакви двигатели, защото ще имат сходни размери.

Ford държеше да разграничи американските от европейските модели, но това ще остане в историята след пускането на Mustang в Европа и на Focus в щатите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон Смит

    1 1 Отговор
    Искам един но от стария вариант!
  • 2 doe

    1 1 Отговор
    Абе американките вадят стойки ;)