Last news in Fakti

27 Януари, 2017 13:04 5 549 11

Снимка на новия McLaren изтече в интернет

  • mclaren-
  • 720s-
  • женева 2017

Холандски сайт публикува снимка от закрита презентация на новата суперкола на McLaren. От Autoweek не уточняват къде е заснет автомобилът и кой е автор на кадъра. Официалната премиера на модела е насрочена за салона в Женева през март.

Новият суперкар на McLaren, който ще замени 650S, носи вътрешнозаводски индекс P14. Последните слухове твърдят, че серийната версия ще се казва 720S, колкото ще бъдат конските сили на 3.8-литровия V8 с два турбокомпресора.

В основата на 720S лежи карбоновият монокок Monocage II, благодарение на който колата ще тежи 18 кг по-малко от предшественика. Говори се, че новият британски атлет ще получи приборен панел в стила на състезателните автомобили. В определени режими част от него ще се прибира в табло и пред водача ще се виждат само най-важните показатели като оборотите на коляновия вал и избраната предавка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бегачка

    1 9 Отговор
    Бре бре бре тея много са махнали бе цели 18 кг.... От мерцедес и порше ги намалят с по 100 надолу --явно диетата в макларън не върви нещо да вземат да се свържат с немците да им обяснят маКло

    Коментиран от #2, #3

  • 2 ba4kator

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "бегачка":

    Ти, от една кола която тежи 2 тона, лесно можеш да жертваш я малко шумоизолация, я някой материал в повече сложен... Но от вече олекотена почти до възможния максимум на съвременната технология, тежаща 1300кг. как да стане ???
  • 3 AHYC

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "бегачка":

    Льольо , на кола 1,469 kg да и свалиш дори 1 кг е постижение. Образовай се, не е срамно!

    Коментиран от #4, #10

  • 4 а ся

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "AHYC":

    А смисълът (освен маркетингов) , къде е ?

    Коментиран от #5

  • 5 AHYC

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "а ся":

    Моля те, започни да четеш статията отново.
  • 6 Бай хой

    2 2 Отговор
    И ся тая снимка кат изтече със черпака ли че я събират?
  • 7 Shmeker

    1 4 Отговор
    Mc Laren е единствения производител, който прави нови модели дето са по-лоши от старите. Не могат и не могат да направят кола като 25 годишния F1

    Коментиран от #9

  • 8 Пешо

    7 0 Отговор
    Ха ха ха от мойта кола като махна тъщата ,олекотявам я с цели 93 килограма.
  • 9 mclaren

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Shmeker":

    Показваш че нямаш асолютно НИКАКВА (0) представа от нещата !

    Коментиран от #11

  • 10 Лъчо

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "AHYC":

    Мойта баба Жужа - Жигулка, по данни тежи цели 800 кила? Ако и успея да и махна цели ,00 кила, ще стане като лотус Елис... Е, не върви като Елиса, но наистина е лека. такива дрифтове правя на лед зимата, че сам се чудя, аз ли съм добър или колата сама си ги прави?
  • 11 Shmeker

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "mclaren":

    Направо се засрамих