31 Януари, 2017 10:31 10 813 23

Audi A3 става купе с четири врати

  • audi-
  • a3-
  • mqb-
  • купе с четири врати

Следващото поколение на компактното Audi A3 ще се предлага в четири модификации. Гамата на модела, която в момента се състои от хечбек с три и пет врати и седан, ще бъде добавен и конкурент на Mercedes-Benz CLA, съобщава Auto Express.

Новото купе с четири врати ще бъде представено през 2020 г. и ще закръгли моделите на Audi на 60. Подробности за новата версия все още липсват, но някои детайли за следващата A-тройка като цяло вече са известни.

Луксозният братовчед на Golf ще продължи да се произвежда на модулната платформа MQB, а първият представител на новото поколение ще стане хечбекът. Той ще порасне леко на размери, което ще се отрази и на простора в салона.

Очаква се A3 да получи някои технологии от флагмана A8, който ще бъде представен тази година. Новият модел най-вероятно ще има хибридна и изцяло електрическа версия, както и система за автономно управление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    10 9 Отговор
    Я сега да чуем БМВ-истите какви глупости ще изръсят?!?!? Я да чуем "великата" марка колко била жестока?!?!?!?

    Коментиран от #6

  • 2 The real BMW

    5 4 Отговор
    Така на снимки изглежда добре ама нека първо да излезе и да видим за какво става дума.

    Коментиран от #10

  • 3 гостенче

    0 0 Отговор
    Така е.... CLC се оказа сполучлива и доходоносна......

    Коментиран от #4

  • 4 гостенче

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "гостенче":

    CLA имах предвид.
  • 5 ЯКИ

    0 0 Отговор
    Първо се зачудих защо чак 2020, а са го направили натокано повечко даже от 4ката особенно задницата. Наистина е в същия стил близък до shooting brake на Мерк, който пък го взеха от CLS и го сложиха на по-малките модели. Изглежда се целят в електро пазара вече, а там определено в малкия среден сегмент нещата в премиум марките още са наникъде. Има само кроейски боклуци и опел ампера.
  • 6 onq s konq

    2 17 Отговор

    До коментар #1 от "гощо":

    Естественно че няма да се сдържа да потчертая че БМВ е по-кола във всички отношения и технически и физически и даже на вит!!!От ауди дават луда пара за да ги рекламиран НО СЕРВИЗИТЕ СА ПЪЛНИ С АУДИ!Да сте видели БМВ с дигнат капак или да пуши и едвам да се влачи???Не сте и няма да видите защото БМВ е най-добрата кола и това СЪМ ГО УСТАНОВИЛ С ГОДИНИТЕ ОТКОГАТО СЪМ ПРЕВЪРЖЕНИК НА ТАЗИ ВЕЛИКА МАРКА!!!Преди него съм карал волво мерцедес и понтияк но РАЗОЧАРОВАНИЕТО МИ ОТ ТЯХ Е ТОТАЛНО!!!БМВ е кола която носи удоволствие и кара всички на пътя да се саобразяват и да ти дават път!!!На магистралата като настигна некой и му светна с четрите фара още от триста метра и той веднага разбира че съм с БМВ и веднага ми дава път а с друга кола от опит го знам че не се получава!!

    Коментиран от #7, #8, #9, #22

  • 7 ЯКИ

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    "даже на вит" то да бяха близо "д" и "т" на клавиатурата иди дойди.....хахахаххахахахаха
    второ проникновение "понтияк"
    трето проникновение "като настигна некой и му светна с четрите фара още от триста метра".....
    много си зле.....
    четвърто проникновение:"НО СЕРВИЗИТЕ СА ПЪЛНИ С АУДИ" ти да не стоиш с БМВто да броиш колко коли са в серивизите и как разбра защо са там-може пък масло да сменят....хаххха
    Не споря че БМВ е премиум марка просто не разбирам такова опростенчество...ела в Унгария и мигай така пак, ама евентуално се оглеждай да няма патрулки, че ще се разделиш със 100-200 евро....не че за не мигам дe ама чак пък от 300 метра....малко е пресилено :)
  • 8 МSux

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Тоя па, какъв път ще ти дам, само се пробвай да ме прередиш или да ме засечеш. Път му давали с дъртия дръгел, защо се залъгваш , че това твойто е кола не знам. Ти живееш в някакъв друг паралелен свят в който си си взел 3сер за 8 бона и хората ти се кланят. Аз пък си карам с Реното и не се впечатлявам от такива като тебе, когато преценя тогава се връщам в дясната лента. А ако ме изнервиш може да ти се наложи да ме изпревариш от дясно. Има хора дето изкарват на месец повече отколкото ти струва колата и се държат нормално и възпитано. Работи във Фантастико за 650 лева ама иначе е тарикат с бмв. Всичките фенове на тая марка сте такива, марката не е лоша, с право хората като ви видят се дърпат за да ги подминете, защото ви знаят, че сте полуграмотни и не се знае дали няма да направите верижна катастрофа.

    Коментиран от #11, #12

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ПВП

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "The real BMW":

    И сегашната А3 салон изглежда добре и е подобна на тази на снимките, само един проблем имат, много мъничък багажник имат.
  • 11 неутрален

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "МSux":

    Ей, папагал пиши глупости и спори колкото си искаш,но се прибирай възможно най-бързо след изпреварване в д сната лента,защото верижна катастрофа само заради такива като тебе може да стане.
  • 12 Косачката

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "МSux":

    Хайде не се прави на много отворен, защото в Бълхария такива "много смели" като теб ги бият по околовръстните, че даже и по центъра на София...не си мисли, че всеки ще те търпи. С това си поведение, най-много да станеш поредния с разбита муцуна. Такива като теб само лаят в интерент, в живота си мишка!

    Коментиран от #14

  • 13 Shmeker

    1 0 Отговор
    Ами достъпно премиум купе с 4 врати, което не е само лятна кола. Идеално кво.
  • 14 МSux

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Косачката":

    За жалост сме в интернет , като слезнеш да ме биеш има шанс да си ходиш с пукнати зъби, тарикатче. Разрешено е да си карам със 140 по магистралата, някой иска да кара с 250 и да ми рискува живота мога да слезна да му потроша тарикатската кола.

    Коментиран от #15, #18

  • 15 ффффф

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "МSux":

    Типичен БЙ ГАНьО
  • 16 Мдаа

    0 0 Отговор
    Това не е ли задницата на новата Insignia!?
  • 17 кроко

    1 0 Отговор
    Купе с 4 врати ми звучи като мезонет с 300кв.м. двор!
  • 18 Косачката

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "МSux":

    Виж сега, Аз не карам с 250км/ч. нито натискам хората по магистралата. С тия комплексарски изцепки само веднъж ще попаднеш на правилния човек/хора и до там ще ти е. Какво ми се пънеш? Да не мислиш, че си много страшен? Напротив! Точно обратното е, СМЕШЕН СИ! Карай си недозавиващата бръкма и не забравяй, че в морето ВИНАГИ има по-голяма риба.
  • 19 Нормалния

    0 0 Отговор
    Тоз пък!!!Дърпали се хората,щот го виждали от 300метра че бил с бмв......
  • 20 The real BMW

    1 1 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Работи във Фантастико за 650 лева ама иначе е тарикат с бмв. Всичките фенове на тая марка сте такива"
    Не не сме такива и се опитай да не говориш в множественно число ,защото колата ми струва повече от апартамента ти играчо с рено.
  • 21 The real BMW

    1 0 Отговор
    До mSUX ми е предишният коментар и проявявай повече уважение на пътя защото както разправяш,че налиташ на бой на тоя и оня може да попаднеш на грешния човек и да ядеш дървото.
  • 22 гощо

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Ти голям опит извади и голямо сравнение!?!? Естествено,че след Волво и Понтиак БМВ ще ти се види жестока работа!!!! Аз съм карал и от трите водещи немски марки!!! Мерцедес е най големият трошляк,говоря за поколението коли от 2003г до 2010г такива съм имал били са актуални! БМВ е зле с ходовата част и някой други дреболйй които са незначителни(разбира се зависи от пробега) Ауди ще те изненадам,но не съм пипал нищо!!!!!! Само масло филтри и газ да дупка!!! И легендарното КУАТРО от другите две марки могат да си мечтаят!!!!!! Така,че хайде да покараш и тогава да се обаждаш?!?!?
  • 23 оня с автосервиза

    2 0 Отговор
    Когато завали повечко снежец колко Audi-та и колко BMW-та виждаш бе ти поклоннико на Бе ЕмВе ? Нали знаеш второто предназначение на пръчката за маслото на BMW - мушкаш я в снега и ако потъне до MAX просто не изкарваш BMW-то от гаража ! А на магистралата когато светкаш на хората си поглеждай и на огледалата и не се мисли за най-големия,защото всеки бако си има бако !