Last news in Fakti

18 Март, 2017 07:15 6 087 6

Чудесен Ford F-100 си търси нов притежател

  • ford-
  • f100

Екземпляр от една от най-красивите машини на "мъсъл" времената - Ford F 100 си търси нов притежател. Едва ли има фен на старите американски машини, който да не бъде привлечен от формите на този красив пикап, особено в такъв класически млечносин цвят. Обявен от RK Motors Charlotte, той има цена от 86000 долара, но тук нищо не е такова, каквото изглежда.

Автомобилът е изцяло реновиран, като вниманието, което е обърнато на детайлите е завидно. Външният вид е състарен абсолютно нарочно, като синият цвят се пренася и в кабината, където е комбиниран с бежава кожа и черни мокети. Махагоновият спортен волан също запазва стила на автомобила.

Под капака на автомобила също няма нищо стандартно - двигателят е заменен с Coyote V8 от Msutang и мощността е 420 конски сили и 530 нютонметра, който е прикрепен към класическа четиристепенна автоматична скростна кутия. Спирачките са заменени изцяло с такива от Hydratech, като това важи и за окачването, към което влизат и новите стабилизиращи щанги.

Автомобилът си извоюва и стастия в списанието Classic Trucks Magazine през миналата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 556

    20 1 Отговор
    По онези години в щатите се живееше много хубаво, истинска приказка, големи къщи без огради, големи улици, хубави големи заведения в кънтри стил, добри заплати, даже машини за кола са имали
  • 2 Далтонист

    17 0 Отговор
    Аз ли съм от групата на Далтон или този цвят не е нито млечно нито друго синьо

    Коментиран от #4, #5

  • 3 onq s konq

    5 6 Отговор
    Комшията го има същия само че е червен!Благодарение на него човека си гледа едно биче и 12 крави!Оделно си има пръч коч и няколко офци
  • 4 Кофти

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Далтонист":

    Това на снимките излгежда точно като цвят "Мента", но може и да е от апарата, с който е сниман, осветлението и т.н. Но определено не е млечно синьо.
  • 5 Леберкеза

    2 7 Отговор

    До коментар #2 от "Далтонист":

    Със сигурно си от групата на Свекървистон, които от време на време правят такива готини коментари
  • 6 АОЖАОЖ

    0 0 Отговор
    едно към едно със зил и газка , как па някой наш тунинг майстор не взе един зил и да го пипане тук там , ще стане яко