Last news in Fakti

26 Април, 2017 07:15 7 357 2

Бижуто Aston Martin Vantage GT8 си търси нов собственик

  • aston martin-
  • vantage
Бижуто Aston Martin Vantage GT8 си търси нов собственик - 1

Моделът V8 Vantage съвсем скоро ще получи ново поколение и поради тази причина преди около година те пуснаха на пазара най-добрата версия на модела нарачена GT8. Тя е нещо като отговор на Porsche GT3 и ни харесва ужасно много, но поради ексклузивността ѝ цената вече се покачва и то значително.

Причината е, че от модела са произведени само 150 броя, които са разпродадени на премиерата на модела, която е извършена преди самото производство. Автомобилът е със 100 килограма по-лек от основния модел, като една от причините за това са магнезиевите джанти с централна гайка от APP Tech.

Бижуто Aston Martin Vantage GT8 си търси нов собственик

Двигателят на машината в цвета Onyx Black е познатият 4.7 литров атмосферен V8, но с повишена до 446 конски сили и 490 нютонметра мощност, но няма информация дали той е с шестстепенната ръчна кутия или със седемстепенната автоматична скоростна кутия, но и при двете ускорението от 0 до 100 става за 4.4 секунди с максимална скорост от 305 километра в час.

Моделът бе с цена от 165 хил. паунда, но този отличен екземпляр вече има повишение с близо 100 хиляди и няма да бъде продаден за по-малко от 259950 паунда, което си е завиден скок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мале

    4 1 Отговор
    Е фразата е следната-Супер си ама не си Ферари...ай са ф.к оф британски надут пласмасар
  • 2 Ужас

    1 2 Отговор
    Егати тъпото подобие на баничарка .