14 Април, 2007 15:37 1 012 0

В Ню Йорк Ford представи семейното предложение Flex

  • ford-
  • flex-
  • ford flex

С представения по време на автомобилното изложение в Ню Йорк модел Flex, от Ford обещават да поставят началото на ново измерение в семейното пътуване. Автомобилът ще бъде пуснат на пазара през лятото на 2008 г. Седемместният кросовър ще предложи на собствениците си впечатляващо оборудване и удобство, които ще отговорят на изискванията както на родителите, така и на децата и юношите, пътуващи в колата.

Част от акцентите в новия Ford Flex са интегрираният хладилник, подложките за краката на пътниците на втория ред седалки, комуникационната и развлекателна система Ford Sync, джубокс с “вместимост” от 2 300 песни, индиректно осветление в седем цвята и много други екстри.

Семейният автомобил по презумпция трябва да бъде максимално безопасен. Това е правило, към което са се придържали изключително стрикно както дизайнерите, така и инженерите на Ford при разработката на Flex. В екипировката на модела могат да бъдат включени камера за задно виждане, предни и странични предпазни въздушни възглавници, защитен въздушен буфер тип “завеса” за външните седалки и на трите реда, спирачна антиблокираща система и още много защитни елементи.

На пазара Ford Flex ще се предлага с 3.5-литров V- образен шестцилиндров двигател с максимална мощност от 260 конски сили. Той ще бъде комбиниран с шестстепенна предавателна кутия, а задвижването ще е 4х4.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА