14 Април, 2007 15:42 1 271 0

Rolls-Royce пуска и брониран Phantom

  • rolls-royce-
  • phantom-
  • rolls-royce phantom

От централата на Rolls-Royce Motor Cars съобщиха, че ще добавят още една модификация към портфолиото на флагмана си Phantom. При него високото ниво на лукс ще бъде съчетано с адекватно на него ниво на сигурност чрез специална бронировка.

Защитеният Phantom ще отговаря на най-високото международно ниво на сигурност VR7, но в същото време бронираният автомобил няма да се различава видимо по нищо от своя стандартен вариант. В конструкцията на колата ще бъдат включени високотехнологични композитни материали, а стъклените повърхности ще бъдат с доста по-голяма дебелина. Между отделните стъклени пластове ще има включвания от поликарбонатно фолио.

Въпреки че “тялото” на бронирания Rolls-Royce Phantom ще бъде сериозно подсилено, негово сърце няма да бъде пипано. Двигателят на автомобила ще остане непроменен - 453 конски сили и 720 Нм въртящ момент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА