Last news in Fakti

2 Юни, 2017 07:15 9 748 4

Bugatti Chiron се появи на Нюрбургринг

  • bugatti-
  • chiron
Bugatti Chiron се появи на Нюрбургринг - 1

По време на епичната надпревара наречена 24-те часа на Нюрбургринг се случиха много интересни неща встрани от самото състезание - бе представена M8-цата на BMW, както и много други. Една машина обаче, определено бе най-малко очаквана там - чудото на техниката наречено Bugatti Chiron.

За късмет, по време на тази обиколка на пасажерската седалка бе големия фен и влогър Shmee и наистина ни пренесе на пистата. По-интересното тук е, кой бе шофьора - не друг, а самия изпълнителен директор на компанията от Мослхайм, Франция - Волфганг Дюрхаймер. За разлика от повечето хора на такава позициа, Дюрхаймер е много земен и според него тази машина пристига на пистата, за да зарадва стотиците хиляди фенове на автомобилите, защото последното нещо, което можем да кажем за нея е, че е достъпна.

Демонстративната обиколка не позволява големи своеволия, но Дюрхаймер определено "изчака" колоната, за да покаже поне малко от потенциала на 8.0-литровия двигател с четири турбокомпресора и мощност от 1500 конски сили и 1600 нютонметра. Той лесно се забеляза в очите и телата им прилепнали от ускорението, дори и за няколко кратки момента. Освен премиерата, VW Group имаха още поводи за празнуване, защото на върха на 24-те часа стъпи отбора на Audi Sport.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССР

    2 1 Отговор
    Яка е
  • 2 Аксел Фоули

    2 1 Отговор
    Ей такива им трябват на полицаите , а не некакви Кии.....

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пешо

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Аксел Фоули":

    Те първо да оправат пътищата