Last news in Fakti

13 Юни, 2017 10:42 11 075 13

Арестуваха баща, возил бебето си с Hayabusa

  • suzuki-
  • hayabusa-
  • инцидент-
  • мотоциклетист-
  • тексас-
  • бебе
Арестуваха баща, возил бебето си с Hayabusa - 1

Тексасец бе арестуван, след като потресен очевидец засне как вози бебето си на резервоара на модифицирано за драг състезания Suzuki Hayabusa и публикува снимката във Facebook, съобщава Daily Mail.

Арестуваха баща, возил бебето си с Hayabusa

След надигналата се в социалната мрежа вълна от възмущение полицията започнала разследване и установила, че безотговорният баща е Антъни Уелш, на 30 години, а снимката е направена на бензиностанция в окръг Либърти, Тексас.

Арестуваха баща, возил бебето си с Hayabusa

Издалият го свидетел твърди, че не е имал за цел да прати мъжа в затвора, а да предпази живота и здравето на детето. Очевидецът обаче държи на анонимността си, тъй като се опасява от отмъщение.

Арестуваха баща, возил бебето си с Hayabusa

Законът в Тексас забранява превоза на деца на възраст под 5 години с мотоциклет. Уелш ще отговаря и по обвинение в заплаха за живота на дете, която се наказва със затвор до 2 години и глоба в размер на $10 000.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Андре

    31 4 Отговор
    Много тъпа и безотговорна постъпка, за която ще си плати...иначе ясно е, че щом е на бензиностанция наистина е возил детето ,но ако се съди само по тези снимки, аз возене не виждам ?
  • 2 гост

    35 10 Отговор
    Огледай се около теб колко такива има у нас. Колко си возят бебетата на ръце в колата, някои ги слагат на волана. Минават покрай патрулката и заминават. Нашата полиция спи.
  • 3 Random

    13 31 Отговор
    Нали си е негово?
    Да си носи отговорността пред съпругата. За какво им е да се бъркат в живота на другите?

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Андре

    41 4 Отговор

    До коментар #3 от "Random":

    Защото дава лош пример на останалите, и ако не бъде наказан подобаващо, няма да има ефект. Човек по-често се учи като се наказва...Полицаите примерно в циливизованите държави са пример за подражание, носят предпазни колани и не говорят по телефона, не спират на места за инвалиди и не се държат с теб все едно си съученикът, който им е създавал комплекс за малоценност :D И разни там такива "дребни" нещица...
  • 5 Ивайло

    12 5 Отговор

    До коментар #3 от "Random":

    Отделно това, което Андре вече е казал, детето не е просто една семейна собственост, че да говориш така

    Коментиран от #6

  • 6 Зорлем

    13 3 Отговор

    До коментар #5 от "Ивайло":

    И неизменно стигаме до въпроса: "А къде е границата, отвъд която държавата/обществото трябва или не трябва да се меси относно отглежднето на едно дете?". И кой я определя тази граница?
  • 7 onq s konq

    8 8 Отговор
    Че тои и комшията си вози бебето на симсонката като жена му е на работа и тои го гледа па кво толко?Даже го слага отзат у кошчето за пазаруване дето е ама бебето му много кротко!!!То направо си херувимче!!!
  • 8 гост

    9 2 Отговор
    Ами имаше наскоро една 19г. майка си заключила двете момиченца в колата, пред къщата където била на гости. Молили я да ги вземе в къщата, но тя настоявала, че така щели да заспят и да изкарат нощта. Деата ревали, но накрая заспали. Майката отишла чак следобяд на другия ден, когато слънцето било напекло колата до 50 градуса и момиченцата били умрели. А те на 1 и на 2 годинки, сладки дечица. Все едно тази майка да не понесе никакви последствия понеже децата са нейни и щом си ги е умъртвила (изпекла), то това си е за нея?!?
  • 9 Vasik Atanasova

    10 11 Отговор
    сега като излезе от кафеза да му начупи канчето на този
    дето си няма работа и снима

    Коментиран от #11

  • 10 БЪЛГАРИН

    11 0 Отговор
    Тая батка не е ли от Бугас,много прилича хахахах
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 аож

    10 1 Отговор
    ако го беше возил на харли нямаше да има проблем
  • 13 гост

    13 4 Отговор
    Вуйчо ме возеше на резервоара на неговото MZ, уникални спомени!
    Бабичоците се възмущаваха, да безотговорно може и да е било, но за едно дете е уникално изживяване.
    Не бъдете такива сухи задници, от време на време човек има нужда да направи нещо по-така стига да не е прекалено безразсъдно!