Last news in Fakti

4 Август, 2017 10:29 3 114 4

Дизайнер на VW Golf ще прави колите Skoda

  • skoda-
  • volkswagen-
  • автомобили-
  • дизайнер
Дизайнер на VW Golf ще прави колите Skoda - 1

От 1-ви септември тази година, Оливер Стефани ще бъде отговорен за дизайна в ŠKODA AUTO. Преди това, той е отговарял за външния дизайн във Volkswagen. Стефани е следвал дизайн в Брауншвайг и Пасадена (Калифорния). Много от автомобилите Volkswagen, произведени през последните 10 години носят неговия подпис.

Дизайнер на VW Golf ще прави колите Skoda

В кариерата си до този момент, Оливер Стефани е доказал качествата и способностите си неведнъж. Стефани започва работа във Volkswagen през 2002. Много от произведените автомобили на марката за последните десет години и множество концептуални автомобили носят неговия подпис. Той изиграва важна роля в разработването на up!, Polo, Jetta, Tiguan и настоящите модели Golf.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Max

    16 5 Отговор
    Не знам какво е работил, но като ги погледнеш отпред са си едни и същи и не бият на кво ударят. Пълни кенефи като визия. Не могат да се мерят по дизайн с италианците. А на последък и по здравина!!!
  • 2 Пръцко

    5 1 Отговор
    Ох, съдейки по работата му - горката Шкода, съвсем ще я втасат там с тоя "дизайнер" :((
  • 3 Кольо кварталния

    2 1 Отговор
    Тоя със сигурност едва е връзвал тройките,докато е следвал,еб..си и скуката!?? Що ли е трошил парите на баща си?
  • 4 незнайко

    2 1 Отговор
    Всички са от един "дол дренки". Нищо красиво няма в тях !