16 Август, 2017 11:00 5 675 8

Ferrari Sergio за €4.3 милиона

  • ferrari-
  • sergio

Суперколата е произведена само в 6 екземпляра

Ferrari Sergio за €4.3 милиона - 1

За първи път Ferrari Sergio излиза на вторичния пазар. Лимитираният модел е произведен в чест на легендарния дизайнер на спортни автомобили Серджо Пининфарина.

Ексклузивната серия се състои само от 6 екземпляра на суперколата. Един от тях в момента е пуснат за продажба от холандска автокъща за луксозни автомобили за умопомрачителните 4.3 милиона евро. Предполага се, че първоначалният собственик на лимитирания модел го е закупил за €2.5 милиона. От Ferrari така и не обявиха цена за суперколата.

Ferrari Sergio за €4.3 милиона

Ferrari пусна Sergio в продажба през 2013 г. Тогава компанията покани шестима купувачи от клиентската си база в Маранело, за да дефинират детайлите на собствения си лимитиран екземпляр.

Ferrari Sergio за €4.3 милиона

Пуснатият за продажба екземпляр е черно-жълт. Под каросерията в отличаващия се стил на Pininfarina се крие 458 Speciale Aperta, който насочва 608 конски сили от своя 4.5-литров V8 към задните колела.

Ferrari Sergio за €4.3 милиона


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бакшяга

    9 3 Отговор
    Новата копърка на О.К. Супермалшанс
  • 2 Навуходоносор

    7 7 Отговор
    Легендарен дизайнер ама ... бая не ми харесва този автомобил. Не съм мерило за това красив ли е или не, но според мен единствено колекционери или хората ,които парадират с пари биха го купили. Ако не беше толкова рядък, а масов , едва ли щеше да се проадва с тази "външност" .
  • 3 Бареков - крадеца

    5 0 Отговор
    Кажете кои са били тия 6 човека и на кой точно е въпросното че имам интерес
  • 4 Juventinec

    6 5 Отговор
    Мноооого голям грозник
  • 5 Драйвър

    1 4 Отговор
    Нищо чудно,че са продали само шест,окипазили са едно от най добрите Ферарита в последните години 458 ,а в тази цветова комбинация прилича на смачкана оса,това е кола арабски шейх авто колекционер,всеки бизнесмен или мамин богаташ би си купил далеч по приятното за окото 458,разлика в двигателите няма,плащаш повече получаваш по малко-това е стратегията на авто производителите относно "лимитираните" супер коли!
  • 6 Мерц

    3 5 Отговор
    .ахти грозната кола. Без пари не бих я взел.

    Коментиран от #7

  • 7 Ъъъ

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Мерц":

    Ти току що изрече голяма глупост...
  • 8 Монго

    3 0 Отговор
    Ако имах възможност да си купя суперкар щеше да е Ламборгини или Порше. Това си е произведение на изкуството, грозно или красиво, няма знамение. То и в картините на Пикасо носа е на мястото на окото а окото е там където трябва да е устата, ама се харчат за милиони.