Last news in Fakti

5 Октомври, 2017 14:07 7 254 3

Да превърнеш Lambrghini в... Mustang

  • lamborghini-
  • ford-
  • gallardo-
  • mustang-
  • тунинг

Репликите обикновено са по-евтини масови автомобили, преработени в скъпи и престижни модели. С 14 000 произведени екземпляра за 10 години Gallardo не може да се нарече особено рядка екзотика, но все пак си остава Lamborghini, в сравнение с което Ford е чиста проба конфекция.

Защо на някого му е притрябвало да влага средства, усилия и време в преправянето на Gallardo в Mustang може само да се гадае. Такъв хибрид обаче съществува и дори си има име - Tractorri.

Под каросерията на Mustang от 2007 г. се крие истинско Lambo с 5.2-литров V10, разположен надлъжно пред задния мост. Запазено е и двойното предаване на италианската суперкола.

Както личи от снимките, за пригаждането на американското шаси към коренно различна задвижваща архитектура са отишли много пари и конструкторски талант. Дали си е струвало, няма значение. Важното е, че собственикът е останал доволен от резултата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ......

    12 2 Отговор
    Егати и собственика, егати и резултата, че и отзад "Мустанга" е със стоповете на Ламоборджинито, кич от'сЕкъде...
  • 2 Иванчо (първият)

    5 4 Отговор
    Този трябва да го обесят !!!
    Да превънеш Ламбо в Трактор...
    Ама то иначе няма как американски ,,автомобил" да достигне динамиката на европейската конкуренция.

    Коментиран от #3

  • 3 Ай сиктир

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Иванчо (първият)":

    Ми те попринцип Ламботата правят трактори но явно не си запознат. Важното е да се изплюем по всичко. А че е създадена кола единствен екземпляр няма значение. Нали?