Last news in Fakti

10 Ноември, 2017 10:13 12 834 20

Новата G-Klasse: Първи поглед отвътре

  • mercedes-benz-
  • g-klasse-
  • нова генерация

Изданието AutoWeek публикува първи снимки от интериора на новото поколение Mercedes-Benz G-Klasse. Всъщност това е макет на арматурното табло, който показва с голяма точност как ще изглежда салона на всъдехода в тази си част.

Публичната премиера на колата се очаква през януари, по време на автомобилното изложение в Детройт. Съдейки по снимките е ясно, че архитектурата на арматурното табло ще е изцяло нова.

Ще се появи 12.3-инчов дисплей, който се монтира на последните модели на марката. Така също новата G-Klasse ще се сдобие с нов волан, който разполага със сензорни елементи (подобен има в новата S-Klasse), както и с различни въздухозаборници.

Всъдеходът ще остане на рама, но както уточняват от Autocar, ще разполага с повече алуминиеви детайли. Благодарение на това масата ще бъде намалена с около 160 килограма (2.4 тона), а якостта на купето ще се увеличи с 30%.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    26 30 Отговор
    Плазма в таблото.... волан от КИА... нямам думи.

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    21 6 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Споко , по следващия въобще няма да има волан , нито пък табло , а "плазмата" ще е цялото предно стъкло !
  • 3 azaz

    16 4 Отговор
    Скоро нали имаше статия че уш спират Г клас от производство...или просто е ставало дума за стара визия ?

    Коментиран от #5

  • 4 Driving pleasure

    18 7 Отговор
    Убиха и Кубчето!
    Няма такава грозотия! Гордън Вагенер се оказа адски мързеливо к0пле - вече не знам коя година и кой модел подред само копи пейст!
  • 5 Driving pleasure

    9 5 Отговор

    До коментар #3 от "azaz":

    Спират моделно семейство W463 което е в производство от 1990 ако не се лъжа. Сега ще произвеждат нещо като Г-класа ама ще е по-скоро поредния мал0умен SUV, а не хардкор офроудър какъвто по същество е Гелика както му казват рашките
  • 6 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    51 6 Отговор
    Ко ревете се едно сите сте се засилили у магазина на мерцедес със 250 000 евро и от там са ви върнали щото вече кубчето не се продава

    Коментиран от #14

  • 7 вижся

    28 2 Отговор
    Все едно хората които си го купуват го карат на офроуд 24/7.. не се залъгвайте...

    Коментиран от #8

  • 8 гост

    5 11 Отговор

    До коментар #7 от "вижся":

    Ама като си с изтински джип не ти пука много много от пътните условия. Със Сув ще намаляш на дубките, да не съупиш нещо.
  • 9 Гост

    20 10 Отговор
    Стига сте плюли тази легенда! Повечето карате таралясници на 300/400 хиляди километра,изтърбушени и отвратителни,но си давате “експертното” мнение за превозно средство от най-висша класа,струваща един жилищен блок! Може би бъдещият ви внук ще се докопа до този шедьовър след сезонна работа в Англия или Германия,но пък и цената няма да е такава след 30 години....

    Коментиран от #10

  • 10 Лост

    8 6 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    А ти караш ли такава чисто нова, че си даваш "експертното" мнение, кой за какво да се изказва? Автора на статията карал ли е такава, че може да си позволи да пише за тая кола?
  • 11 ДРгхйтгйхфхрф

    12 3 Отговор
    Прилича на китайско копие...Съжалявам, но този дизайн наистина е ужасен, не подхожда на Мерцедес и е сериозно падение след класическата G класа.
    Но в крайна сметка ние сме просто коментатори - нямаме пари да си купим такъв автомобил!
  • 12 Софийска МУТРА

    4 7 Отговор
    Не ме кефи брато - не е ръбато !
  • 13 Аном д

    8 6 Отговор
    Разсипаха интериора тия нещастници.
  • 14 G class

    11 6 Отговор

    До коментар #6 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    G class започва от 100 000 евро. Доста по-малко от измислените ти 250 000.
  • 15 G class

    5 5 Отговор
    Страхотно изглежда. Най-накрая. Браво.
  • 16 Кобрата

    5 2 Отговор
    Не ме интересува кой колко минуси ще ми сложи, но аз ще си кажа мнението с чиста съвест!
    За мен това не е интериор на истинска G-класа, явно краят на Galandewagen-a ще е с приключването на производството на G463.
    Окачването също ще е съвсем различно и вече няма да е толкова проходим автомобил, а отделно и с този интериор, който подхожда на спортен автомобил, но не и на G-класа. Жалко, не съм го очаквал точно за този модел.
  • 17 Гост

    0 3 Отговор
    Лада
  • 18 123

    0 4 Отговор
    Не е коректно това чудо да се нарича 'кубче'.
    Кубчето е само едно, и слава Богу, все още изгледа нормално отвсякъде! А тази машина е срам за дизайнерите, които превръщат в конфекция всичко.
  • 19 пешо

    0 0 Отговор
    Стига с тия глупости хора кой кара вече по чукарите такъв автомобил с такава цена, хората си го карат по улиците-пътната мрежа( в 21 век живеем и много малко цивилизовани държави останаха с отвратителни пътища като нашите да не кажа че в Европа сме на първо или второ място по дупки на пътя) и им дреме на чепа за вашето недоволство че не бил вече същия високо-проходим джип(а вие дори и не сте сигурни само предполагате),за горите и пресечени терени има по евтини варианти....вие ги знаете няма да изброявам....
    Здраве и не им се сърдете на Мерцедес все някак ще вържат двата края
  • 20 БМВ

    1 0 Отговор
    Какво се опкаквате нищо ново от мерцедес и др немски марки.Просто му слагат актуален дизайн на таблото .Аз не виждам нищо лошо в това .Все пак купуваш нова кола може ли вътре да е ръбата и да няма екрани.